Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Bemutatjuk a Canon fotópapír palettát

Bemutatjuk a Canon fotópapír palettát

Találja meg az Önnek megfelelő Canon tintasugaras papírt, akár professzionális minőségű stúdiónyomatokat készít bemutatótermében, akár saját fotóalbumot tervez vagy kreatív projektekkel szórakoztatja gyermekeit.

Fotópapírok profiknak

A szakemberek és a rajongók szemelőtt tartásával készült prémium papírok minden alkalommal galériaminőségű eredményeket biztosítanak. Könnyű megtalálni a kreatív ambíciónak megfelelő papírt, fényes, csillogó és matt felületekkel. Ismerjük meg a lehetőségeket.

Pro Luster LU-101: élénk színeket és lenyűgöző monokróm fényképnyomtatást érhet el a Photo Paper Pro Lusterrel, amely egy professzionális fotópapír csillogó textúrával a hagyományos fotólabor megjelenés érdekében. A Photo Paper Pro Luster egyéges megjelenést biztosít, élénk színeket és éles részleteket, valamint lenyűgöző fekete-fehér nyomatokat gazdag feketével, és egyenletes tónusokkal.

Előnyök:

 • Sima csillogó felület
 • Kiváló színvisszaadás
 • Fekete-fehér nyomatok egyenlő tónusai
 • Kiváló fakulásállóság
 • Kiválóan illik a PIXMA Pro nyomtatókhoz

A Canon PIXMA Pro fotónyomtatókkal való használatra optimalizált Photo Paper Pro Luster kivételes képminőséget és hosszú élettartamot biztosít. Eredeti Canon LUCIA vagy ChromaLife100+ tintákkal használva megvédi a fényképeket a levegő és fény által okozott leromlástól, megóvja az értékes emlékeket, így magabiztosan megjelenítheti vagy eladhatja képeit. A gyors száradási idő, a vízállóság és a félfényes papírnál fényesebb felület a finom szemcseméretű bevonatnak köszönhető. Egyenletes képtónus és szín függetlenül attól, hogy milyen fényviszonyok mellett jelenik meg a kép, így ideális papír stúdiókhoz és kiállításokhoz.

 

 

Pro Platinum PT-101: professzionális stúdióbevonatú fotópapír, amely kiemelkedő minőséget és fakulásállóságot kínál. A széles színvisszaadással ez a fényes, nehéz papír kiteljesítheti a fotósok ambícióit.

Előnyök:

 • Kiváló magasfényű felület
 • Kiváló fakulássállóság
 • Nagy fényerejű felület
 • Kiváló színvisszaadás
 • Kiválóan illik a Canon Lucia és a ChromaLife100+ tintákhoz

A professzionális fotósoknak rendkívül fényes felületű papírra van szükségük ahhoz, hogy munkájukat a lehető legjobban mutassák be, a Canon pedig olyan papírt kínál, amely egyetlen galériában sem fog kinézni. A hatrétegű felépítésének köszönhetően nagy optikai sűrűséggel az optimális stúdióeredmények érhetők el.

Az eredeti Canon fotópapírok mikroporózus bevonattal rendelkeznek, amely gyorsan felszívja a tintát mélyen a felület alatt, így megakadályozza, hogy felesleges tinta maradjon a papír felületén. Az eredmény: azonnal száradó fotónyomatok. A Canon fényes papírjai mélyebben rögzítik a tintát a felső fényes felület alatt, mint más papírok. Így a fényes felület mindig fényes marad. A Pro Platinum fotópapír kiválóan illeszkedik a Canon Lucia és ChromaLife100+ tintákhoz. A Canon FINE nyomtatófeje, a tinta és az eredeti Canon fotópapír védi a fényképeket a levegőtől és a fénytől, hogy megőrizze értékes emlékeit a jövő generáció számára.

 

 

Pro Premium Matte PM-101: aima textúra meleg fehér tónussal a fényvisszaverés nélküli nyomatokért. Ideális mono és színes fényképekhez, valamint művészeti reprodukciókhoz, ahol a meleg színek és a szürke tónusok szépen kifejeződnek.

Előnyök:

 • Kiváló a meleg színek visszaadásához
 • Tökéletes tónusátmenetek fekete-fehér nyomtatásban
 • Sima, tükröződésmentes matt felület
 • Kiválóan illik a PIXMA Pro nyomtatókhoz
A professzionális kreativitás szem előtt tartásával kifejlesztett Pro Premium Matte papír sima textúrájú, meleg fehér tónusú, így extra különleges nyomatokat készíthet fényvisszaverés nélkül. Ez a nehéz papír kiváló minőségű merev tapintással és kiváló egyenességgel rendelkezik. A Canon PIXMA professzionális fotónyomtatóinak optimális eredményét biztosító Pro Premium Matte minden alkalommal látványos nyomatokat készít LUCIA pigment alapú tintákkal és festékalapú ChromaLife100+ tintákkal. Ez a sokoldalú papír ideális fekete-fehér és színes fényképek, valamint művészeti reprodukciók nyomtatásához, ahol a meleg színek és a szürke tónusok kiválóan reprodukálódnak. Az erre a rendkívül sima papírra nyomtatott képek elegánsabb felületet kapnak, mint a hagyományos fényes fényképek.

A Photo Paper Pro Premium Matte kivételes képminőséget és hosszú élettartamot kínál. Eredeti Canon tintákkal használva megvédi a fényképeket a levegő és fény által okozott károsodástól, így magabiztosan megjelenítheti vagy eladhatja képeit.

 

 

Premium Fine Art Smooth FA-SM1: Professzionális, kiváló minőségű képzőművészeti papír a Canon professzionális tintasugaras nyomtatóihoz, kiváló feketesűrűségű képeket, precíz tónusokat biztosít sötét területeken, és széles színskálát jelenít meg.

Előnyök:

 • Mélyebb fekete színt biztosít
 • Pontos tónus biztosítása a sötét területeken
 • Bővített színskála
 • Kiváló nyomtatási eredmények színes és fekete-fehér nyomtatásban egyaránt

A Premium Fine Art Smooth papír a ,,természetes karakterisztikát” alkalmazza a színtónushoz, és a ,,sima karakterisztikát” a papírfelület textúrájához.  A Canon LUCIA PRO tintával kombinálva kiváló színvisszaadás, mélyebb sötét színek, az árnyékok részletes gradációja, és a kép hosszú élettartama érhető el. Profi és haladó, illetve amatőr fotósok igényeinek kielégítésére tervezték. A Premium Fine Art Smooth papírt úgy fejlesztették ki, hogy mély, gazdag feketét állítson elő. Eredeti Canon LUCIA PRO tintával kombinálva ajánlott, amelyben a tinta összetételét optimalizálták, így növeli a színintenzitást és a fekete még feketébb lesz. A Premium Fine Art Smooth papír lehetővé teszi, hogy az eredeti bevonási módszerrel több pigmenttinta kerüljön a papír felületére. Ragyogó színvisszaadás elérése fekete-fehér és színes fényképeken egyaránt.

 

Fotópapírok otthonra

Fedezze fel az otthoni Canon PIXMA nyomtatójában rejlő lehetőségeket, és tapasztalja meg a gyors, fotólabor minőségű fotónyomtatást otthon. Válasszon fényes, félfényes vagy matt papírt, hogy ünnepi vagy családi fotóit élénk színekbe hozza létre. Egyéb, kreatív megoldásokra is tökéletesen használható, pl. naptár, origami, képeslap.

 

Félfényes Super SG-201: a Canon Photo Paper Plus félfényes, szatén felületű papír valódi fotópapír textúrájával. Ez a kiváló minőségű papír ragyogó fényképeket készít, csökkentett fényességgel a lágyabb végeredmény érdekében.

Előnyök:

 • Szatén kivitel
 • Ragyogó fényképek puha felülettel
 • Kiválóan illik a Canon Lucia és a ChromaLife100+ tintákhoz.

Egy amatőr DSLR fotós számára, aki saját műalkotásait készíti, a Photo Paper Plus termékcsalád ideális társ a nyomatokhoz. A Photo Paper Plus félig fényes puha felülettel rendelkezik, minden fénykép a legjobban fog kinézni. Az eredeti Canon fotópapírok mikroporózus bevonattal rendelkeznek, amely gyorsan felszívja a tintát mélyen a felület alatt, így megakadályozza, hogy felesleges tinta maradjon a papír felületén. Az eredmény: azonnal száradó fotónyomatok. A Photo Paper Plus Semi-gloss kiválóan illeszkedik a Canon Lucia és ChromaLife100+ tintákhoz.

 

 

Everyday Use Glossy GP-501: Fényes fotópapír mindennapi fényképek és fotólabor minőségű nyomatok nyomtatásához. Az ,,Everyday Use” fotópapír gazdaságos módot kínál otthoni fényes felületű nyaralási fényképek készítésére.

Ünnepi képek - ha nyaralási emlékeit szeretné kinyomtatni, olyan nyomatra van szüksége, amely a fotólaboréval vetekszik, akkor a Glossy Photo Paper mindennapi használatra a megfelelő választás.

Azonnal száradó fotók - az eredeti Canon fotópapírok mikroporózus bevonattal rendelkeznek, amely gyorsan felszívja a tintát mélyen a felület alatt, így megakadályozza, hogy felesleges tinta maradjon a papír felületén. Az eredmény: azonnal száradó fotónyomatok.

Tökéletes fényesség - a Canon fényes fotópapírjai mélyebben rögzítik a tintát a felső fényes felület alatt, mint más papírok. Így a fényes felület mindig fényes marad.

Egy életen át tartó fotók - a ,,Mindennapi használatra” fényes fotópapír kiválóan illeszkedik a Canon ChromaLife100+ tintákhoz. A Canon FINE nyomtatófeje, a tinták és az eredeti Canon fotópapír védi a fényképeket a levegőtől és a fénytől, hogy megőrizze értékes emlékeit a jövő generáció számára.

Előnyök:

 • Fényes
 • Ideális rendszeres fotónyomtatáshoz
 • Kiválóan illik a Canon ChromaLife100+ tintákhoz
   

 

Matte Photo Paper MP-101: A matt fotópapír kiváló minőségű fényképeket, grafikákat és szöveget készít matt felülettel. Alkalmas kreatívabb használatra is, mint például üdvözlőkártyák, origami, naptár, stb. 

Előnyök:

 • Matt felület fényesség nélkül
 • Magas fényerő és élénk, tiszta képek
 • Kiválóan illik a Canon Lucia és a ChromaLife100+ tintákhoz

A nagy fényerejű matt fotópapír kiválóan alkalmas lágy felületű fényképek és élénk színekkel rendelkező grafikák nyomtatására. Kreatívabb felhasználásra is alkalmas: ha a művésziség számít, ez a megfelelő papír. 

 

            

Plus Glossy II PP-201: A Canon Photo Paper Plus Glossy II tökéletes fotópapír a kiváló minőségű nyomatok készítéséhez, fényes felülettel.

Előnyök:

 • Magas fényű felület
 • Kiváló minőségű fotónyomtatás
 • Valódi fényképes megjelenés telített feketével és élénk színekkel
 • Kiválóan illik a Canon Lucia és a ChromaLife100+ tintákhoz.

Egy amatőr DSLR fotós számára, aki saját műalkotásait készíti, a  Photo Paper Plus termékcsalád ideális társ a nyomatokhoz. A Photo Paper Plus Glossy II magasfényű felületével minden fotó a legjobban fog kinézni. A Canon fényes papírjai mélyebben rögzítik a tintát a felső fényes felület alatt, mint más papírok. Így a fényes felület mindig fényes marad.

 

Kreatív fotópapírok

A fotómatricáktól a pólótranszfereken és az üzleti prezentációs papírokon át a matt papírig, a Canon kreatív fotópapírjai új irányokba viszik kreativitását. Ideális üdvözlőlapokhoz, naptárakhoz, bámulatos 3D-s papírból készült kézműves munkákhoz - csak a képzelete szab határt.

 

 

Canon mágneses fotópapír MG-101: töltsön otthoni irodai tintasugaras nyomtatójába Canon MG-101 mágneses fotópapírt.

Előnyök:

 • Kiváló minőségű fényképnyomtatás mágneses adathordozóra
 • Ideális kreatív mágneses fotómegjelenítésekhez
 • Díszítse a mágneses felületeket a falak károsodása nélkül
 • Készítsen interaktív oktatójátékokat gyerekeknek

Tervezze meg mágneseit az Easy-PhotoPrint Editor segítségével, amely ideális teljesen személyre szabott emlékek vagy ajándékok készítéséhez, és ragassza fel fotóit közvetlenül a hűtőszekrényre vagy bármely más mágneses felületre, hogy azonnali látványt nyújtson.

Tartsa naprakészen fényképeit a folyamatosan változó kinézettel. Keverje össze a mágneseket a hűtőszekrényen a változatássogá jegyében, vagy cserélje ki őket új, személyre szabott mágnesekre, hogy kedvenc fotóiból egy teljesen új kollekciót készíthessen. Alakítsa át mágneseit oktatási eszközzé. Hozzon létre képrejtvényeket, ábécétáblázatokat vagy számsorokat a hűtőszekrényén, hogy szórakoztatóbbá és interaktívabbá tegye az otthoni tanulást.

 

 

Canon visszaragasztható fotópapír RP-101: alakítsa át a fényképeket megosztható ajándékokká, vagy készítsen menő dekorációkat otthona, laptopja vagy telefonja fedelére. A Canon visszaragasztható RP-101 fotópapírja leragasztható vagy eltávolítható, és bármikor újra felhasználható, így teljes kreatív rugalmasságot biztosít. Változtassa fényképeit teljesen személyre szabott matricákká, amelyek tökéletesek a kiegészítőkhöz vagy a barátokkal és családtagokkal való megosztáshoz.

Előnyök:

 • Készítsen személyre szabott matricákat, amelyek ideálisak ajándéknak vagy emléknek
 • Ragassza fel fotóit a falra, a tükörre, a laptopra vagy a telefonra.
 • A matricák eltávolíthatók és újra felhasználhatók
 • Szervezze meg életét személyre szabott címkékkel
Nem kell elköteleznie magát egyetlen állandó fényképmegjelenítés mellett. A Canon visszaragasztható fotópapír RP-101 ragacsos hátlapja nem hagy nyomot maga után, így bármikor újratöltheti és átrendezheti fényképeit.

 

 

Canon nyomtatható körömmatricák NL-101: Valósítsa meg kreatív körömterveit a Canon nyomtatható körömmatricáival, és illessze körmeit hangulatához, ruháihoz vagy eseményeihez, az iOS és Android rendszerre készült körömmatrica alkalmazással.

Előnyök:

 • Nyomtassa ki saját testreszabott körömművészetét otthon
 • Tegye egyedivé terveit az iOS és Andoid rendszerhez készült körömmatrica alkalmazással
 • Válasszon saját fényképei vagy több száz sablon közül
 • Nyomtassa ki és ragassza fel az azonnali hatás érdekében

Mutassa be kedvenc fényképeit vagy terveit új, kreatív módon. Nyomtassa őket a körömmatricákra, így stílusosan megoszthatja és megjelenítheti legjobb pillanatait. Nyomtasson akár 12 mintát laponként, és azonnal frissítse körmeit. Húzza le a hátlapot, ragassza le, reszelje le a széleket, és fedjele a fedőréteggel az azonnali körömformálás érdekében. Töltse le a körömmatrica alkalmazást, hogy a legtöbbet hozza ki az innovatív körömmatricákból. Kezdje el a több száz beépített dizájnnal, vagy szabja testre és készítse el sajátját.


 

Matt fotópapír MP-101: A matt fotópapír kiváló minőségű fényképeket, grafikákat és szövegeket készít matt felülettel. Kreatívabb felhasználásra is alkalmas, mint például üdvözlőlapok, papíralapú kézműves dolgok készítése.

Előnyök:

 • Matt felület fényesség nélkül
 • Nagy fényerő és élénk, tiszta képek
 • Kiválóan illik a Canon Lucia és a ChromaLife100+ tintákhoz

A nagy fényerejű matt fotópapír kiválóan alkalmas lágy felületű fényképek és élénk színekkel rendelkező grafikák nyomtatására. Kreatívabb felhasználásra is alkalmas, ha a művésziség számít, ez a megfelelő papír.                  


 

Canon kétoldalas matt papír MP-101D: valósítsa meg elképzeléseit ezzel a sokoldalú médiával. Ideális hobbi a kézművesek számára, tökéletes választás saját üdvözlőlap alkotásaihoz, vendégkönyv-kiegészítőihez vagy a Creative Parkból készült kézműves projektjeihez.

Előnyök:

 • Készítse el saját üdvözlőlapjait, és tegyen különleges nyilatkozatot
 • Ideális művészetekhez és kézműves foglalkozásokhoz, merítsen ihletet következő projektjéhez a  Creative Parkból
 • Adjon színt és stílust a vendégkönyvéhez
 • Tervezze meg saját meghívóit és képeslapjait

Küldjön igazán különleges üzenetet saját üdvözlőkártyáddal. Végezze el a tervezést és nyomtasson a kétoldalas matt papírral a stílusos és professzionális megjelenés érdekében. Ragasszon bele, és adjon új életet albumának ezzel a sokoldalú adathordozóval. Válassza ki a 12"x12"-es papírt, hogy a legjobban illeszkedjen, és adjon színt és egyéniséget a vendégkönyvbe. Gyakoroljon egy új papír kézműves projektet, akár ki szeretné próbálni magát origamiban, akár saját ünnepi dekorációt szeretne készíteni. Ötletekért nézze meg a Kreatív Parkot.


 

Nagy felbontású HR-101N papír: ezt a bevonatos papírt úgy tervezték, hogy ragyogó színeket és éles, élénk képeket hozzon létre. Ideális kiváló minőségű dokumentumok, táblázatok, fényképeket és grafikákat tartalmazó prezentációk nyomtatásához.

Előnyök:

 • Nagy felbontású papír
 • Világos fotókhoz és grafikai képekhez
 • Bevonatos papír az élénk színekért
 • Jobb képtisztaság
A nagy fényerejű, nagy felbontású papír kiválóan alkalmas kiváló minőségű dokumentumok, táblázatok és prezentációk nyomtatására élénk fényképekkel és grafikus képekkel. 


 

Könnyű szövetből vasalható transzferek LF-101: Engedje szabadjára belső divatját a Canon felhasználóbarát, rávasalható papírjaival, amelyeket kifejezetten világos színű anyagokhoz terveztek. A személyre szabott táskáktól a divatos pólókig még soha nem volt ilyen egyszerű kreatív lenni, és megváltoztatni a stílusát.

Előnyök:

 • Vasalható matricák minden kézműves és kreatív projekthez
 • Alakítsa át világos színű ruháit és kiegészítőit
 • Nyomtassa ki és vasalja fel saját fényképeit és képeit egyedi ajándékokért
 • A ruházat személyre szabása csapatok és rendezvények számára

Biztosan szeretni fogja, hogy egyszerűen megváltoztathatja stílusát ezekkel a könnyen használható vasalható matricákkal: egyszerűen nyomtasson, vágjon és vasaljon! A táskáktól a sportcsapatok pólóiig ezek a rávasalható transzferek a személyre szabást egy teljesen új szintre emelik, kedvenc fényképeivel és képeivel a középpontban. A többi rávasalható nyomathordozótól eltérően ezeket kifejezetten könnyű anyagokon való használatra tervezték, a fényes és ragyogó minták érdekében, amelyek segítenek kitűnni a tömegből.

 

Canon sötét szövetből készült vasalható transzferek DF-101: próbálja ki magát a divattervezés terén a Canon könnyen használható vasalható matricáival. Kifejezetten sötétebb szövetekhez tervezve, fotói és képei segítségével gyorsan felfrissítheti a ruhákat, táskákat és egyéb kiegészítőket.

Előnyök: 

 • Próbáljon ki új kreatív projekteket vasalható transzferekkel
 • Azonnal frissítse a sötét színű ruhákat és anyagokat
 • Készítsen igazán személyre szabott ajándékot saját fényképei és tervei alapján
 • Csapat vagy rendezvényruházat szabása saját transzferekkel

Növelje stílusát saját, személyre szabott rávasalható matricáival, egyszerűen nyomtasson, vágjon és vasaljon. Ezt a fotópapírt kifejezetten sötét szövetekhez tervezték: segítségével egyedivé varázsolhatja sportcsapata mezeit, készíthet ajándékokat, vagy frissítheti saját ruhatárát. 

 

 

--

Cikk forrása: https://www.canon-europe.com/

 

 

A cikk eredeti oldalának megosztását a közösségi oldalakon köszönjük!  Tilos az oldalról származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése engedélyünk nélkül. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. A felhasználói hibákból eredő gondatlanságokért felelősséget nem vállalunk.

 

--