Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Esettanulmány - Canon Megatank az üzleti életben

Esettanulmány - Canon Megatank az üzleti életben

Ez a rövid esettanulmány bemutatja, hogyan javította egy biztosításközvetítő cég hatékonyságát, termelékenységét egy jó nyomtatóválasztás. Ismerje meg, hogyan tudja az üzleti életben alkalmazni a Canon Megtank nyomtatók nyújtotta lehetőségeket.

Célkitűzés: csökkentse az üzemeltetési költségeket egy megbízható, produktív nyomtatóval.  

Megközelítés: találja meg a legjobb megoldást a gyorsan növekvő üzleti igények kielégítésére.

Kihívások: a drága tintapatronok folyamatos cseréje.

Eredmények:   

  1. Csökken a nyomtatási költség
  2. Hatékony nyomtatás, amely támogatja az üzleti folyamatokat
  3. Jobb nyomtatási minőség - magasabb cég színvonal
  4. Elkerülhető az állásidő, amit a papír és a tinta kifogyása okoz
  5. Elkerülhető a változó nyomtatási minőség, amely befolyásolja a cég megítélését
  6. A normál papíron kívül más hordozóra is lehet nyomtatni fennakadás nélkül
     

  ,,A Canon Megatank nyomtató új szintre segíti vállalkozását”

A Premier Insurance 1989 óta nyújt biztosítási termékeket ügyfeleinek az Egyesül Királyságban. Néhány évvel ezelőttig a vállalkozás egyszemélyes zenekarként működött. Ez egészen addig tartott, amíg az Anik Islam át nem vette a gyeplőt azzal a céllal, hogy ,,a csillagokat vegye célba”. A növekedés gyorsan történt, a Premier Insurance immár vezető biztosítás közvetítő az Egyesült Királyságban. Az erőforrásoknak ki kell elégíteniük a keresletet ,,Néhány nyomtatónk nem csatlakozott vezeték nélkül, és  zökkenőmentessé akartuk tenni a dolgokat anélkül, hogy mindenhol vezetékekkel kellene megküzdenünk. Ezenkívül tintapatronokkal kapcsolatos probléma merült fel, folyamatosan vesztegettük az időt a drága patronok újrarendelésével és a papír újratöltésével. Meglévő nyomtatóink csak szabványos irodai papírral működtek, és a nyomtatási minőség a legjobb esetben is átlagosnak bizonyult.” – magyarázza Anik

Canon Megtank G6050 megoldása

Anik rengeteg kutatást végzett, hogy megtalálja a különféle igényeiknek megfelelő megoldást: magas termelékenység, csatlakoztathatóság, nagy hozam és nyomtatási rugalmasság.

,,Amikor felfedeztük a Canon Pixma G sorozatot, úgy tűnt minden problémánkra megoldást tud adni.’’- mondja Anik

A PIXMA G6050 intuitív LCD-felhasználói felülettel rendelkezik, 350 lapos kapacitással, és képes az automatikus kétoldalas nyomtatásra, ideális a Preimer Insurance forgalmas irodai környezetéhez. Míg az ethernet képességek nagy sebességű biztonságos kapcsolatokat tesznek lehetővé a helyi irodai hálózaton keresztül.

Lényeges, hogy a CANON PIXMA G sorozat újratölthető, nagy kapacitású tintatartályokat alkalmaz, amelyek folyamatos termelékenységet biztosítanak, alacsonyabb költségek mellett, mint a piacon szereplő hasonló nyomtatók. Ez azt jelenti, hogy mindössze három fekete tintapalackból akár 18.000 oldal is kinyomtatható, ami jelentős változást hoz.

,,Teljesen leegyszerűsítette az üzlet adminisztrációs oldalát. Nincs kihagyott idő, és a hozamok magasak. Nem rendelünk állandóan tintát, így a költségeket alacsonyan tartjuk, és a tintatartály könnyen újratölthető.''

A PIXMA G sorozat sokféle médiát kezel: sima papírt, borítékot, kártyát és fotópapírt, 3,5 hüvelyktől A4-es méretig. Ezenkívül  a G6050 kétirányú papíradagolóval is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a borítékok a hátsó adagolóba helyezhetők, míg a normál papír az első kazettába. Így nem kell váltogatni a kettő között, így értékes időt takaríthat meg a nap folyamán.

A fekete pigment tinta ideális professzionális üzleti dokumentumok alacsony költségű nyomtatásához, hiszen a pigment tinta a szerződések, etikettek nyomtatásához kifejezetten alkalmas, mosódásálló, tartós nyomatokat képez. A kiváló minőségű vízalapú színes tinták pedig tökéletesen illeszkednek a mindennapi igényes nyomtatáshoz.

Ezek a hatékony új képességek segítettek a Primer Insurance üzletét más szintre emelni. A tanúsítványokat, a marketingcsomagokat és a borítékokat most kiváló minőségben nyomtatják a PIXMA G sorozatú nyomtatóval, és merész, új Premier Insurance márkaidentitást alkalmaznak.

A felhő megoldások is nyertesnek bizonyultak. A praktikus CANON PRINT alkalmazással a Canon PIXMA Cloud Link lehetővé teszi a nyomtatást a világ bármely pontjáról internetkapcsolaton keresztül. Lehetőség van a távoli nyomtatásra a felhőalapú fiókokból, például a Google Drive-ból, a Dropboxból vagy az Evernote-ból, így a felhőszolgáltatások egyszerűen integrálhatók a meglévő munkafolyamatba, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt a távoli és az irodai személyzet között.

A Premier Insurance-nek ugyanilyen merész tervei vannak a továbblépésre: felismerték a fizikai telephelyek stratégiai előnyeit az Egyesült Királyságban. A több  telephely meglétével jobban támogathatják ügyfeleiket. Anik határozottan állítja, hogy ezeknek a helyszíneknek mindegyikén PIXMA G6050 nyomtató fogja segíteni a munkavégzést. Kétségtelen, hogy a Canon PIXMA G széria immár a Premier Insurance csapatának nélkülözhetetlen tagja.

 

--

Cikk forrása: https://www.canon-europe.com/

 

A cikk eredeti oldalának megosztását a közösségi oldalakon köszönjük!  Tilos az oldalról származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése engedélyünk nélkül. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. A felhasználói hibákból eredő gondatlanságokért felelősséget nem vállalunk.

 

--