Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Canon Pixma iP7250 nyomtató újratölthető patron szettel

Ár:
27.990 Ft (22.039 Ft + ÁFA)
Cikkszám: iP7250-REF
Elérhetőség: Előrendelhető
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Canon Pixma IP7250 nyomtató újratölthető CLI-551 patron szettel, tinta nélkül. Ezt a szettet azoknak találtuk ki, akiknek már van tintája vagy ételfestékkel használná a nyomtatót.

A tölthető patronok a gazdaságos nyomtatást teszik lehetővé: átlátszók, gumidugóval vannak ellátva, utántölthetők, hosszútávon használhatók. A Canon IP7250 nyomtató pedig a Canon új design terveinek része: lapos, azonban modern, fekete kivitel, minőségi fotó – illetve dokumentum vagy lemez nyomtatással. A Canon Pixma IP nyomtató röviden: (fotó)nyomtató, Wi-FI és automata kétoldalas nyomtatás funkcióval, emellett közvetlenül nyomtathatunk vele lemezre is! Nemcsak számítógépről, hanem okostelefonról és táblagépről is nyomtathatunk segítségével, emellett támogatja az AirPrint szolgáltatást is.

A Canon hivatalos mérései szerint a nyomtató maximum 9600x2400 dpi nyomtatási felbontásra képes, 1 pikoliteres tintacseppek segítségével. A dokumentumokat fekete fehérben 15 kép / perc, a színes dokumentumokat 10 kép / perc sebességgel nyomtatja. Támogatja a szegély nélküli nyomtatást is, illetve az oldalhoz illesztett nyomtatást, a méretezett nyomtatást, a laponként több oldal nyomtatást, a füzetnyomtatást, a poszter nyomtatást és a leválogatást is.

A papírtámogatása is igen széleskörű: normál papír, borítékok, Photo Paper Pro Platinum (PT-101), Photo Paper Plus Glossy II (PP-201), Photo Paper Pro Luster (LU-101), Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201), Glossy Photo Paper „Everyday Use” (GP-501), Matte Photo Paper (MP-101), High Resolution Paper (HR-101N), pólóra vasalható matrica (TR-301), fotómatricák (PS-101). Az alsó kazettába kb. 125 sima papír tömhető, a felső kazetta pedig kb. 20 fotópapírral birkózik meg. A lemezre nyomtatást darabonként végzi, tehát egyszerre egy lemez tehető a nyomtatóba (CD vagy DVD vagy Blu-Ray lemez). Papír méretek támogatása is meggyőző: az alsó kazettába A4, A5, B5, Letter, Legal, boríték (DL vagy Commercial 10 méret), 20×25 cm tehető, a felső kazettába pedig 10×15 cm, 13×18 cm (fotó)papír helyezhető. A papír tömegét is vegyük figyelembe! Az alsó kazetta sima papírból 64-105 g/m²-t, fotópapírból max. 300 g/m²-t bír, a felső kazetta pedig fotópapír esetén max. kb. 300 g/m² - íg dolgozik megfelelően.

Csatlakozási lehetőségek: PC és MAC esetén nagy sebességű USB (B típusú port),  Wi-Fi: IEEE802.11 b/g/n, Wi-Fi biztonság: WPA-PSK, WPA2-PSK, WEP. Nem PC esetén pedig Android rendszerű készülékek, iPhone, iPod touch és iPad készülékek, Apple AirPrint támogatással. A nyomtatóhoz tartozó szoftverek, melyeket a Canon biztosít, megkönnyíti a felhasználói munkavégzést. Nyomtató illesztőprogram mellett a My Image Garden, CREATIVE PARK PREMIUM hozzáféréssel, Full HD videonyomtatás lehetősége és a kényelmes gyorsmenü elérése válik elérhetővé. Az Easy-Webprint EX pedig letölthető.

Támogatott operációs rendszerek: Windows 8 (32 és 64 bites), Windows RT, Windows 7 (32 és 64 bites), Windows Vista SP1, SP2 (32 és 64 bites), Windows XP SP3 (32 bites). Mac OS X 10.5.8–10.8 verzió.

A nyomtató 44,4 dB zajszinttel rendelkezik. Fogyasztása készenléti állapotban Wi-Fi csatlakozással mindössze 2.1 W, kikapcsolt állapotban 0,3W, nyomtatási állapotban (Wi-Fi csatlakozással)  24W. A nyomtató tömege: 6,6 kg. Garancia: 1 év. A nyomtató mérete (szélesség x mélység x magasság): 451 x 368 x 128 mm.

A Canon Pixma IP7250 nyomtató a következő tintával kompatibilis:

 • PGI-550 PGBK (pigment fekete - szöveg nyomtatása)
 • CLI-551 BK (fekete - fénykép nyomtatása)
 • CLI-551 C (cián)
 • CLI-551 M (magenta)
 • CLI-551 Y (sárga)

A Canon Pixma IP7250 nyomtató csomag a következő kellékanyagokat tartalmazza:

 • Tölthető CLI-551 tintapatron (black) - gyárilag tinta nélkül
 • Tölthető CLI-551 tintapatron (cyan) - gyárilag tinta nélkül
 • Tölthető CLI-551 tintapatron (yellow) - gyárilag tinta nélkül
 • Tölthető CLI-551 tintapatron (magenta) - gyárilag tinta nélkül
 • Tölthető PGI-550 tintapatron (black) - gyárilag tinta nélkül

A csomag tartalma:

 • Canon Pixma IP7250 nyomtató, újratölthető patron szettel tinta nélkül
 • Újratölthető tintapatron esetén a gyári kezdő demo patron nem tartozék (az újratölthető patronhoz a demo patronok alkatrészei kerülnek felhasználásra)
 • Hálózati kábel (USB kábel nem gyári tartozék!)
 • CD nyomtatáshoz szükséges tálca
 • Szoftvert és kézikönyvet tartalmazó CD lemez
Csatlakozás Vezeték nélküli
Felbontás 9600×2400 dpi
Felhasználás Otthoni
Funkciók Nyomtatás
Kétoldalas nyomtatás Automatikus
Lemezre nyomtatás Igen
Nyomtatási méret A4
Nyomtatási technika Tintasugaras
Alacsony fenntartási költség
Alacsony kivitel beépített papírtálcákkal
Nyomtatás mobilról és Apple AirPrint funkcióval
Közvetlen lemeznyomtatás (CD, DVD, BD)
Automatikus kétoldalas nyomtatás
Ajánlott orvosoknak rendelőbe, tanároknak otthonra, diákoknak rendszeres nyomtatásra