Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

CISS külső tartály borulásgátló

Ár:
489 Ft (385 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CISS-ANTIROLL
Elérhetőség: 975 db raktáron
Mennyiség:

Leírás

A CISS tartály borulásgátló prémium kategóriássá varázsolja CISS rendszerünket: segítségével a CISS rendszer külső tartálya kevésbé borulásveszélyes. Sajnos alapvetően nem gyári tartozék. Egy borulásgátló pár már biztosítja a megfelelő védelmet, azonban két pár biztosabb tartást ad. A csomag tartalma 1 pár.

Használata: a CISS tartályok hátoldalára ragasztjuk a tartó egyik oldalát, közben rajta hagyjuk a párját, majd leválasszuk a ragasztószalagot a másikról is, és rátapasztjuk a nyomtató oldalára. Arra szükséges figyelni, hogy a CISS tartály továbbra is a nyomtatóval egy vonalba maradjon, se feljebb, se lejjebb ne kerüljön, így biztosítva a megfelelő tintaáramlást.

Figyelem! Ez a tartó csak borulásvédelemre szolgál (tehát védi a környezetét, pl. a szőnyeget, asztalt, stb.), a tartályok levegőben történő megtartására nem alkalmas!

A csomag tartalma: egy pár borulásgátló (apa - anya).

Termék címkék: CISS borulásgátló, CISS tartály