Cleanne szőnyeg-kárpittisztító 500ml, szórófejes

Article No.: CLEANNESZNYEGT
Cleanne szőnyeg-kárpittisztító 500ml, szórófejes
Cleanne szőnyeg-kárpittisztító 500ml, szórófejes
Article No.: CLEANNESZNYEGT
In stock 
4.26 EUR

Cleanne szőnyeg-kárpittisztító 500ml, szórófejes

 

Imádod az ülőgarnitúrád, de párnákkal kell eltakarnod a régi, beszáradt foltokat? A kedvenc széked újrakárpitozás nélkül már vállalhatatlan? Még a cipőt sem érdemes levenni a nappaliban, olyan foltos a szőnyeged? Felejtsd el a vegyitisztítást, a CLEANNE  szőnyeg- és kárpittisztítója könnyedén bánik el a kárpitokra, szőnyegekre került legmakacsabb foltokkal is. Használata nem irritálja a nyálkahártyát, nem károsítja a bőrt, nincs vegyszeres kipárolgás, így kisgyermekes családok vagy háziállatokkal rendelkezők számára is ideális választás. A szőnyegek és kárpitok újra színt visznekmajd otthonodba a CLEANNE használatával.

Poros foltok esetén érdemes a felületet először leporszívózni, majd ezután használni a CLEANNE szőnyeg- és kárpittisztítóját. Saras vagy makacs foltok esetén a kezelt, de még nedves felületet töröld át mikroszálas törlőkendővel, hogy felszedje a koszt a kárpit felületéről is. Használható szőnyeg és kárpit tisztítására, továbbá nem fa anyagú bútorokon.

 

Használati útmutató:

Rázzuk fel a flakont, majd az előre benedvesített kárpitfelületre egyenletesen vigyük fel, és töröljük át mikroszálas törlőkendővel. Hagyjuk megszáradni, a száradással együtt a folt is eltűnik. Makacs foltok esetén isnmételjük meg a folyamatot.

A felhasznált koncentrátum gomba-é baktériumölő hatását akkreditált tesztek bizonyítják!

Mit jelent a raktáron?

Kérdés esetén keresse elérhetőségeinket!

A raktáron jelzés nem egyenlő a bolti készlettel, a webshop készletét jelzi! A bolti készletért (azonnali személyes átvétel) kérjük érdeklődjön telefonon / e-mailben.