Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Külső tartályos nyomtatók - megoldás otthoni kihívásokra

Akár nagyobb kellemetlenség is származhat abból, ha kifogy a tinta, és ezt az érzést valahogy mindenki át tudja érezni. Még ha van is otthon tartalék tintapatron, a tintapatroncsere időigényes (természetesen ha tényleg van otthon, és ráadásul jó típus is lapul a fiókban). Ha elfoglalt és munkája vagy egy fontos ügy függ a nyomtatójától, egyszerű a megoldás. Az Epson EcoTank külsőtartályos nyomtatója rendkívül nagy kapacitású tintatartályrendszerrel rendelkezik, így nincs többé szükség patronokra.

-------------------------

Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók előnyei

Az Epson EcoTank tintatartályos nyomtatók számos szerethető tulajdonsággal rendelkeznek, ám van köztük néhány igazán egyedülálló, amelyre érdemes felfigyelni. Egyrészt rendkívül alacsony költségű nyomtatási megoldást kínálnak, másrészt megbízhatóak és könnyen használhatók (ráadásul ha karbantartásra szorulnak, az sem nagyobb összeg, mint a készülék maga, és mi is tudunk a szervizelésben segíteni).  Az EcoTank külsőtartályos nyomtatók rendkívül alacsony lapköltségének köszönhetően akár 90%-kal csökkentheti nyomtatási költségeit előző, tintapatronos nyomtatójához képes (tintapatronok összehasonlításáról szóló számítás a 20 legjobb versenyképes A4-es tintasugaras nyomtató által használt legalacsonyabb kapacitású patronon alapul az IDC EMEA Hardcopy Tracker szerint). Az Epson számítása szerint a mellékelt tintamennyiség is elég egy ideig, körülbelül átlagos felhasználás mellett 3 évig - tehát nem demo tintamennyiség kerül a nyomtató kezdő csomagjába.

Hogyan működik?

A beépített, nagy kapacitású tintatartály folyamatosan adagolja a tintát a nyomtatónak. A korábbi típusokban a tintatartály kizárólag csak kívül helyezkedett el, ám az új design keretében a tintatartály már a nyomtatóban található. A tintatartály miatt nem kell többé tintapatront cserélnie; csak egyszerűen töltse fel a tartályt az Epson tintapalackkal, és folytathatja a nyomtatást. Nemcsak sokkal kényelmesebb, de a mellékelt nagy mennyiségű tintának köszönhetően az ár-érték arány is sokkal kedvezőbb. A nyomtató kb. 60 db tintapatronnak megfelelő tintamennyiséggel kerül otthonába. A tintapatron mennyiséget az alábbiak szerint számolták ki: versenytársak szabvány patronjainak kapacitása osztva egy átlagos Epson EcoTank külsőtartályos nyomtató összesített kapacitásával. Szeretne kalkulálni? Kattintson ide az Ecotank megtakarítás - kalkulátorért.

Nyomtatópánik a múlté!

Európa-szerte 8000 ember mesélte el az általa átélt legnagyobb „nyomtatópánikot”, ami akkor tört ki, amikor kifogyott a nyomtatóból tinta. Az alábbi linkre kattintva elolvashatja a felmérés eredményeit, vagy görgessen lejjebb, és kulcsfontosságú adatokat és számokat talál.

 


A cikk eredeti oldalának megosztását a közösségi oldalakon köszönjük! 
A cikkünk forrása: https://www.epson.hu/for-home/ecotank
Tilos az oldalról származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése engedélyünk nélkül.
A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: ciss