Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Miért éppen minket válasszon?

Epson kompatibilis szublimációs tinta szett (utángyártott, ColorWay) 200ml BK, C, Y, M

Ár:
22.140 Ft (17.433 Ft + ÁFA)
Cikkszám: CW-ES500-SET
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szín választék
Garnitúra - 4 szín
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db) Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db)
99 Ft
Műanyag kesztyű (1 pár) Műanyag kesztyű (1 pár)
49 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

A ColorWay vízálló, széles színskálát és nagy tisztaságú nyomatokat eredményez. A ColorWay legújabb tudományos fejlődésének köszönhetően a kép tartós. Optimális ár / teljesítmény aránnyal rendelkezik. Javasolt felhasználás: bögrék, tányérok, kerámiák, üveg, stb. A szublimációs tinta a technológiából adódóan nem alkalmas pólóra való nyomtatáshoz, hiszen a szövetszálak homályos nyomtatást eredményeznek, a nyomat pedig nem tartós (egy alkalmas pólóra megfelelő, persze mosás nélkül).

A tintát teszteltük, hozzá ajánlott papír: ColorWay szublimációs transzferpapír 100g/m, A4, 100db
A nyomatok vízállóak, élénkek.
Javasolt nyomtató: Epson külső tartályos készülékek (pl. L310) vagy más Epson külső tartályos készülék (pl. nálunk kapható módolt Epson nyomtatók), legalább 5.760 x 1.440 dpi nyomtatási felbontással.

A szett tartalma:
- 200ml Epson kompatibilis fekete szublimációs tinta
- 200ml Epson kompatibilis cián szublimációs tinta
- 200ml Epson kompatibilis yellow szublimációs tinta
- 200ml Epson kompatibilis magenta szublimációs tinta
- Javasolt kiegészítő: fecskendő és tű (nem tartalmazza a csomag)

Gyártó által javasolt transzferálási idő (transzferpapír leírását is vegye figyelembe):
- polyester: 190 °C, 80 másodperc (legalább 70% polyester anyagúnak szükséges lennie)
- kerámia: 380 °C, 160-180 másodperc
- fém: 190 °C, 45 másodperc

A tinta kompatibilis minden Epson piezo-nyomtatófej technológiát használó nyomtatóhoz. Ha elkötelezte magát egy tinta mellett, akkor ne keverje azt, hiszen a különböző gyártótól származó tinták különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, ez a nyomtatófej károsodása miatt fontos. Emellett a szublimációs tinta más kémiai összetevőkkel rendelkezik, mint egy hagyományos dye alapú asztali nyomtató tinta, ezért az azzal történő keverése egyáltalán nem ajánlott. 

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.