Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

GLS csomagpontok átmeneti szüneteltetése

Ügyfeleink védelme érdekében a GLS csomagpontokat átmenetileg lekapcsoltuk a webshopunkról. Részletekért olvasson tovább..

 

Bizonyára Ön is tudomást szerzett arról, hogy a koronavírus-járvány miatt kormányunk az emberek egészségének védelme érdekében, újabb rendeletet hozott a bolti nyitva tartások időtartamáról. Ennek értelmében csak az élelmiszerüzletek, patikák és a drogériák lehetnek nyitva a megszokott rend szerint, minden más kereskedelmi egységnek 15:00-tól be kell zárnia.

Ez a rendelkezés érinti a GLS CsomagPont hálózat jelentős részét. Ebből kifolyólag GLS CsomagPontok üzemeltetését várhatóan ebben az időszakban fel kell függeszteni, aminek következtében a címzettek számára nem lesznek elérhetőek a GLS CsomagPontos átvételi helyek. Egy esetleges azonnali kereskedelmi üzlet bezárása esetén megnövekedhet a kézbesítetlen csomagok száma, ami az ügyfeleink részére negatív következménnyel jár.

A zökkenőmentes kézbesítés érdekében ezért átmenetileg lekapcsoltuk a GLS csomagpont kiválasztás lehetőségét.

A szállítással kapcsolatos aktuális, naprakész híreinket az alábbi linkre kattintva érheti el:

https://gls-group.eu/HU/hu/hirek