Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Gyártók, akikben megbízunk

Gyártók, akikben megbízunk

A NyomtassOtthon.hu kizárólag csak olyan márkákat forgalmaz, melyeket letesztel és átesik a szigorú minőségi ellenőrzésen. Nem hiszünk az általános figyelemfelkeltő leírásoknak, teszteljük és használjuk a termékeket, mivel tudjuk, hogy a hosszútávú együttműködés ügyfeleinkkel csak így lehetséges. Ebben a leírásban megismerheti az általunk kedvelt márkákat.

 

 

canon logoCanon kiemelt partnerként elmondhatjuk, hogy a Canon a szívügyünk: ár - érték arányban kiváló minőséget biztosít mind a tintasugaras nyomtatás terén, mind a lézernyomtatás terén, így biztosan mindenki megtalálja a számítását.

A Canon tonerek a Canon lézernyomtatókkal történő problémamentes működéshez készültek, ezzel biztosítva a gyors beégetési teljesítményt, illetve a minden elvárásnak megfelelő csúcsminőségű nyomatokat. Eredeti Canon tonerkazetták vásárlásakor biztos lehet abban, hogy a kazettával a Canon által ígért mennyiségű oldalt biztosan ki tudja nyomtatni.

Eredeti tintapatronnal garantálható élénk nyomatokat készíthet, Canon garanciával. Tipp: ha ragaszkodik az eredeti tintapatronhoz, csökkentse eredeti Canon tintára fordított költségeit a legtöbb patronnál elérhető, nagy kapacitású XL és XXL kazettákkal, amelyek segítségével többet nyomtathat kevesebbért. Ha nem találja az Ön patronjának magasabb kapacitású változatát, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

A Canon fotópapírokat érdemes kipróbálni: találja meg az igényeinek megfelelő Canon tintasugaras nyomtatóhoz való fotópapírt, legyen szó kiállításra szánt profi stúdiónyomatokról vagy gyermekeknek készülő kreatív projektekről. A lényeg: Canon minőség, tartós nyomathordozó.

 

nyomtassotthon.hu logoA NyomtassOtthon.hu saját márkás termékei kifejezetten ügyfeleink igényét figyelembe véve, egyénien gyártatjuk le. A gyártást követően teszteljük és csak ezt követően kerülhet forgalomba. Így biztosítjuk a magas minőséget, elérhető áron. Szeretnénk, ha a nyomtatásba vetett hitünk és szenvedélyünk átadhatnánk ügyfeleink részére, és nemcsak egy mindennapi, unalmas, feltétlenül szükséges eszközt látnának a nyomtatásban.

 

 

A ColorWay ügyel a fogyasztói pénzügyekre, igényre, elvárásokra. Ezért megoldásokat és termékeket kínál kiváló minőségű nyomtatáshoz, elfogadható áron. A Colorway nagyra értékeli az egyéniség kifejezését, a szakmai növekedés elérését, az új piacok meghódítását, valamint a sikeres munka boldogságának érzését. A  ColorWay társadalmilag tudatos márka, amely támogatja a sportot, a művészetet és a fiatal álmokat.

A NyomtassOtthon.hu 2012 óta forgalmazza a ColorWay termékeit, és a gyártóval történő közvetlen kapcsolat miatt jóval kedvezőbb áron tudjuk a termékeket forgalmazni. Emellett a gyártói garancia biztos hátterével vásárolhatja meg a terméket. Elégedettségi garanciával áruljuk a ColorWay termékeket és mennyiségi kedvezményeket tudunk biztosítani. Vásárlóink kedvenc terméke a Colorwaytől a szublimációs transzferpapír, a fotóstúdiókban is használt 180g-os gazdaságos fotópapír, illetve az Epson külső tartályos nyomtatókban használható kiváló minőségű utángyártott tinta.

 

 

epson logoHivatalos Epson partnerként forgalmazzuk a nyomtatókat, nyomtatókellékeket. Tapasztalja meg a problémamentes, megbízható nyomtatást az eredeti Epson-tintákkal. Kiterjedt kutatásokba, csúcstechnológiás gyárlétesítményekbe fektetve, a termékeket szigorú ellenőrzésnek alávetve, az Epson a legjobb minőséget biztosítja Önnek. Az Epson tintákat és papírokat az Epson nyomtatókkal való együttműködésre fejlesztették ki, hogy folyamatosan a legjobb eredmények születhessenek.

 

 

hp logoHP hivatalos partnerek vagyunk, így biztos lehet abban, hogy a patron, toner, vagy nyomtató, amit vásárol, eredeti magyar forrásból származik, magyar garanciával. Minden egyes HP toner és patron mögött több száz órányi tesztelés, valamint évek műszaki és tudományos kutatása áll, hogy lenyűgöző nyomtatási élményt nyújtsanak az ügyfeleknek. A HP fotópapírok segítségével pedig a fényképek gyorsan száradnak, nem kenődnek el. Az üveg mögött vagy albumban tárolt fényképek tartósak, és olyan sokáig ellenállhatnak a fakulásnak, mint sok laborban előhívott fénykép.

 

 

Teljesen új, utángyártott toner a CartridgeWebtől is egyenesen az Ön nyomtatójához. A tonerek precíz körülmények között, taiwani gyárban készültek. Élénk színek, garantált nyomatszám jellemzi.

 

 

 

diamond tonerA Diamond új, utángyártott toneret forgalmaz. A Diamond toner ISO szerint garantált élettartammal rendelkezik, minimum 1,4-es denzitás-erős nyomattal. Minden kazetta egyedi azonosítóval, 16 pontos adatlappal, CE megfelelőségi certifikáttal rendelkezik. A testek vadi újak, nincs szó újratöltött testekről, így garantálva a minőséget. A Diamond és az Ecopixel gyártója megegyezik, azonban a Diamondra nagyobb figyelmet szentel a gyártó, prémium minőség: ebből adódhatnak az esetleg áreltérések.

 

 

 

Az Ecopixel szintén a kiváló ár - érték arány megtestesítője: a tintapatronok és tonerek, melyeket gyártanak, utángyártott kellékek. A tonerek mind új testben vannak, tehát a kiváló ár mögött nem felújított testű toner áll. A termékeire 2 év garanciát vállal a gyártó, így biztos lehet benne, hogy a választott termék igényeinek megfelel. Az Ecopixel tonerek ISO szerint garantált élettartammal, minimum 1,4es denzitás-erős fekete nyomattal rendelkeznek. Minden kazetta egyedi azonosítóval rendelkezik, emellett CE megfelelőségi certifikát áll rendelkezésre, egyedi 16 pontos biztonsági adatlappal.

 

 

katun logoKATUN biztosítja az eredetivel megegyező minőséget, alkalmas nagy fedettségű, színhű nyomatok készítésére, nagy volumenű nyomtatásra. Élettartama megegyezik az eredeti tonerekével.

 

 

kyocera logoA Kyocera társaságot Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben. A cég profilja igen széleskörű, azonban inkább az üzleti / irodai nyomtatás a fő profiljuk, a környezetvédelem figyelembe vételével.

 

 

lexmark logoHa a Lexmarkot választja, a nyugalom és a problémamentes nyomtatás mellett teszi le a voksát, és már elsőre hibátlan eredményt érhet el. A Lexmark tonerek optimális teljesítményt és kiváló nyomtatási minőséget tesznek lehetővé, miközben sokkal kisebb ökológiai lábnyomot hagynak.

 

 

oki logoAz OKI kifejezetten a lézernyomtatók világába tud elkalauzolni: a hétköznapi megoldásokon kívül rengeteg újdonságot is piacra dobnak. Figyelembe veszik a kreativitást, a hiányt a piacon és ez alapján hozzák létre portfóliójukat. Egyedülállóak pl. a fehér tonert használó nyomtatóik. Tehát aki kuriózumot keres, először mindenképpen az OKI háza táján nézzen körül.

 

 

xerox logoA Xerox az Xerox. Senkinek nem szükséges bemutatni a márkát. Azonban kevésbé ismert, hogy létezik Xerox által utángyártott termék, más gyártmányú készülékhez. 25%-35%-al olcsóbbak ezek a Xerox tonerek, mint az eredeti tonerek. Szabadalmaztatott, biztonságos előállítási technológiával készült kellékanyagok. Rizikómentes használat. Garancia. Életteli nyomatokat készít. A megadott kinyomtatható oldalszám reális, valós. Gyártáskor figyelembe vették a környezetvédelmi irányelveket.  Nyomtasson otthon Xerox gyártmányú, de utángyártott tonerrel. A Xerox tonerek minőséget és megbízhatóságot képviselnek, még akkor is, ha nem Xerox nyomtatóhoz vásárol kellékanyagot. Tehát ha egy másik gyártótól származó lézernyomtatót használ, akkor is vehet hozzá a Xeroxtól tonert, az eredeti kellékanyagokkal megegyező minőséget és megbízhatóságot garantálva. Kiváló nyomatminőséget nyújt, alacsonyabb áron, a márka megbízhatósága mellett. A Xerox minden tonere minőségi alapanyagból, alkatrészekből lett kialakítva, a kiváló minőségnek köszönhetően a Xerox a tonerre kapacitásának végéig garanciát nyújt. Az olcsóbb toner nem jelenti az alacsony minőséget, hiszen pénz megtakarítása mellett ugyanazt az oldal mennyiséget és teljesítményt érheti el, mint az eredeti tonerrel. Ráadásul teljes működési garanciának köszönhetően Xerox toner választása esetén sem kockáztatja nyomtatója épségét, hiszen más márkájú nyomtatójának működését is szavatolja a gyártó. Emellett kiemelendő, hogy ezek a nyomtatókazetták nem befolyásolják nyomtatója garanciális feltételeit.

 

 

brother logoA Brother remekel tintasugaras és a lézernyomtatók terén is. Az új viasztechnológiának köszönhetően a Brother tonerek olajmentesek, így professzionális minőségű matt felületet kölcsönöz minden nyomatnak. Eredeti Brother toner használatával támogatja a Brother Earth programot, ami egyedülálló kezdeményezés a környezetvédelem terén, részleteket a programról a gyártó honlapján talál. 

A Brother tintapatronok új generációja kivételesen széles színskálával rendelkezik, mely még élénkebb képeket garantál. A kisebb tintacseppeknek köszönhetően a nyomtató még ragyogóbb képeket és még élesebb, jobban olvasható szöveget képes előállítani.  Az eredeti Brother kellékanyagok az úgynevezett „Blue Angel” (kék angyal) tanúsítvánnyal is rendelkeznek, és megfelelnek az egyes veszélyes anyagok korlátozott használatával kapcsolatos európai jogszabályoknak is (RoHS).

 

A listánk még korántsem teljes. De egy biztos: csak és kizárólag olyan márka termékeit találhatja meg a webshopon, ami a szigorú minőségi elveinknek megfelel.