Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Hétköznapi rend szerint meg a csomagfeladás

A koronavírus ellenére mindent megteszünk a rendelések ugyanolyan gyors kiszolgálása érdekében, mint egy átlagos hétköznap.

Magyarországon és a környező országokban kihirdetett vészhelyzet jelenleg nem vonatkozik az áruszállításra, így a csomagok szállítására sem. Ez alól Olaszország az egyedüli kivétel, ahova nem kézbesíthetők csomagok. Mivel jelenleg az online kereskedelem az egyik legbiztonságosabb vásárlási és értékesítési mód, ezért várhatóan az elkövetkező hetekben megnő a feladott csomagok száma: kollégáinkkal felkészültünk erre a helyzetre is, így megbízhatóan tudjuk kezelni a csomagvolumen erőteljes növekedését. Kisebb csúszások viszont előfordulhatnak a különböző biztonsági intézkedések betartása miatt.

Tehát működünk, a csomagok feladása folyamatos!

Tartalomhoz tartozó címkék: koronavírus
My title Page contents