Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Hogyan lehet megoldani a Brother DCP-L2540DW festékkazetta hibáját?

Hogyan lehet megoldani a Brother DCP-L2540DW festékkazetta hibáját?

A Brother DCP-L2540DW megbízható, megfizethető monokróm lézeres többfunkciós fénymásoló otthoni vagy kis irodai használatra. Csatlakozás vezeték nélküli vagy vezetékes hálózaton vagy Hi-Speed USB interfészen keresztül. Gyors, kiváló minőségű nyomtatási és másolási sebesség, akár 30 oldal / perc, másolási funkciókkal, például rendezés / halmozás, azonosító másolás, kicsinyítés / nagyítás és még sok más. Színes szkennelés különböző célállomásokra. Automatikus kétoldalas nyomtatás. Kompakt méret, állítható letter / legal 250 lapos tálcával, akár 35 oldalas automatikus dokumentumadagolóval és kézi adagolónyílással a borítékokhoz. Nagy kapacitású csere festékkazetta áll rendelkezésre, amely segít csökkenteni az oldalankénti költséget. 1 év korlátozott garancia, valamint ingyenes támogatás a termék élettartama alatt.

1. Nyomja meg a "Stop" vagy "Clear" gombot, hogy az éppen futó munkát leállítsa.

2. Nyissa ki az első fedelet.

3. Nyomja meg az "OK" gombot 3 másodpercre. Utána kidobja az alábbi üzenetet: "Drum reset? Igen / Nem."

4. Nyomja meg a "START" gombot. Utána a nyomtató LCD kijelzője villogni kezd.

5. Nyomja meg a felfele gombot 10 alkalommal, amíg a 10-es értékig el nem jut.

6. Nyomja meg az "OK" gombot. Ekkor elfogadó üzenetet kap.

7. Zárja vissza az első fedelet. Most már a készülék készen áll a nyomtatásra vagy másolásra.

 

A cikk eredeti oldalának megosztását a közösségi oldalakon köszönjük!  Tilos az oldalról származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése engedélyünk nélkül. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük. A felhasználói hibákból eredő gondatlanságokért felelősséget nem vállalunk.

--