Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Készletfogyás és tendencia

Szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy látjuk a jelenlegi piacot. A "home office" miatt rengeteg rendelés érkezik, a készletek pedig fogynak: nemcsak nálunk, hanem a beszállítóknál és a gyártóknál is, emellett a többi kereskedőtől is. A koronavírus miatt Kína még nem állt talpra, és mint ahogy tudjuk, majdnem minden arról a területről származik. Ebből is jön a közmondás, hogy ami nem Kínából származik, az már hamisítvány.

 

Éppen ezért jelentős készlethiányok léphetnek fel rövid időszakon belül. A készlethiány következménye pedig gyártói áremelés lesz, illetve egyes gyártóknál már most is egyik napról a másikra megtörténik ez, előzetes jelzés nélkül.

Így javasolt az áremelés és a készlethiány előtt gondoskodni előre a megfelelő nyomtatókellék beszerzéséről, véletlenül se járjon úgy senki, hogy nem tud nyomtatni, mert nem elérhető a megfelelő kellék.

Emellett a csomagpontok egy része nem elérhető vagy hamarosan bezár. Emiatt és az idősebb családtagok védelmében is ajánlott házhozszállítást kérni, és ne csomagpontra várni a csomagot. Vigyázzunk egymásra! De legfőképpen szüleinkre, hiszen ők a legveszélyeztetettebb korosztály.

Tartalomhoz tartozó címkék: koronavírus
My title Page contents