Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Kiszállítás és koronavírus elleni védekezés

Csak azért ne menjen bevásárlóközpontba, mert kifogyott a tintapatronja! Rendelje házhoz, és átveheti rendelését az otthonában! A koronavírus terjedése miatt, a NyomtassOtthon.hu fontosnak tartja, hogy óvja a dolgozók és megrendelők egészségét, miközben biztosítja a rendelések lehetőleg időbeni kiszállítását. Ebből kifolyólag a WHO ajánlása alapján különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtunk végre, melyeket naponta többször ellenőrizünk, és szükség esetén rövid időn belül módosítunk.

Vállalati prevenció:

- A szükséges higiéniai teendőkről a munkatársak és vezetőik részletes tájékoztatást kaptak.

- A munkaállomások több pontján kézfertőtlenítőt, eldobható papírtörölközőt helyezett ki.

- Akik a termékekkel, csomagokkal érintkeznek, kizárólag kesztyűben tehetik azt.

- Minden veszélyeztetett korban lévő dolgozót választása szerint otthoni munkavégzésre / szabadságra küldi.

Az áruszállításban Magyarország területén jelenleg nincs érvényben lévő jelentősebb korlátozás, de ez napról-napra változhat.

Köszönjük mindenkinek a megértést, ha a tőlünk megszokott gyorsasággal nem tudunk teljesíteni, de igyekszünk a legtöbbet megtenni vásárlóinkért.

Tartalomhoz tartozó címkék: koronavírus