Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

koronavírus

2020. 03. 31. 14:05:08
Személyes átvétel szüneteltetése
A mai naptól nem lehetséges a személyes átvétel választása. Ezt munkatársaink és ügyfeleink védelmében léptük meg. Amint a járvány lezajlik, minden visszatér a régi kerékvágásba. A személyes átvétel megszüntetése nem érinti azokat a rendeléseket, amiket már leadtak, új rendelés azonban nem rögzíthető így. Köszönjük a megértést.
2020. 03. 30. 10:34:34
Telefonos ügyfélszolgálat
A hétfői nap számunkra a legleterheltebb. Emiatt elnézését kérjük, ha nem tud minket telefonon elérni. Lehet, hogy épp az Ön csomagját csomagoljuk jelenleg is.
2020. 03. 20. 16:03:02
GLS csomagpontok átmeneti szüneteltetése
Ügyfeleink védelme érdekében a GLS csomagpontokat átmenetileg lekapcsoltuk a webshopunkról. Részletekért olvasson tovább..
2020. 03. 18. 17:49:29
Készletfogyás és tendencia
Szeretnénk mindenkit tájékoztatni arról, hogy látjuk a jelenlegi piacot. A "home office" miatt rengeteg rendelés érkezik, a készletek pedig fogynak: nemcsak nálunk, hanem a beszállítóknál és a gyártóknál is, emellett a többi kereskedőtől is. A koronavírus miatt Kína még nem állt talpra, és mint ahogy tudjuk, majdnem minden arról a területről származik. Ebből is jön a közmondás, hogy ami nem Kínából származik, az már hamisítvány.
2020. 03. 16. 16:57:57
Hétköznapi rend szerint meg a csomagfeladás
A koronavírus ellenére mindent megteszünk a rendelések ugyanolyan gyors kiszolgálása érdekében, mint egy átlagos hétköznap.
2020. 03. 14. 08:56:42
Kiszállítás és koronavírus elleni védekezés

Csak azért ne menjen bevásárlóközpontba, mert kifogyott a tintapatronja! Rendelje házhoz, és átveheti rendelését az otthonában! A koronavírus terjedése miatt, a NyomtassOtthon.hu fontosnak tartja, hogy óvja a dolgozók és megrendelők egészségét, miközben biztosítja a rendelések lehetőleg időbeni kiszállítását. Ebből kifolyólag a WHO ajánlása alapján különféle intézkedéseket, megelőzéseket hajtunk végre, melyeket naponta többször ellenőrizünk, és szükség esetén rövid időn belül módosítunk.