Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Módolt Epson nyomtató XP-245, XP342, WF2750. újratölthető tintapatron csomag (ColorWay tintával)

Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: MODOLT-REFILLCART-COLORWAYINK
Elérhetőség: 20 db raktáron
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

FIGYELEM! Ez a tintapatron csomag csak általunk forgalmazott Epson módolt nyomtatókhoz használható!! XP-245, XP342 WF2750.

A tintaszintet szemrevételezéssel kell ellenőrizni! Ki kell venni és meg kell nézni (átlátszó patron).
Kifogyott tintapatron esetén keletkező hibákért felelősséget nem vállalunk.

A csomag tartalma:
- Kompatibilis black újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Kompatibilis cyan újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Kompatibilis magenta újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Kompatibilis yellow újratölthető tintapatron tinta nélkül
- Használati útmutató magyar nyelven
- ColorWay fekete tinta 100ml
- ColorWay cyan tinta 100ml
- ColorWay magenta tinta 100ml
- ColorWay yellow tinta 100ml
- 4 tű, 4 fecskendő az egyszerűsített töltéshez

Mit kell tudni a ColorWay tintákról?
ColorWay gyártotta  tinta széles színskálát és nagy tisztaságú nyomatokat eredményez. A ColorWay legújabb tudományos fejlesztéseinek köszönhetően a kép tartósan megőrzi a fényét. A színvisszaadás a közel áll az eredeti tintához, teljesen kompatibilis az eredeti tintával, optimális ár / érték aránnyal rendelkezik.

Kompatibilis:
XP-245, XP342, WF2750

Vásárlás előtt

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.

Az újratölthető tintapatronok nem a nyomtató gyártók (pl. Canon vagy Epson) érdeme, ezek az utángyártott kellékanyagok más gyártóktól származnak. Előnye, hogy alapvetően ezek a tintapatronok „végtelenül” utántölthetők, kialakításának köszönhetően. Általában átlátszóak, így látszik az, hogy mennyi tintát töltöttünk bele. Az újratölthető tintapatronok speciálisan arra vannak kialakítva, hogy utántöltsék őket, tehát külön leválasztható gumidugóval rendelkeznek, hogy ott lehessen a tintát beletölteni egy fecskendő segítségével.

Tölthető tintapatronok előnyei:

  • Környezetbarát, hiszen kevesebb műanyag kerül kidobásra.
  • Olcsóbb a fenntartása, mivel csak tintával kell tölteni.
  • Kis kezdeti beruházást jelent – egy szett eredeti tintapatronnal egy árban van vagy kevesebb.
  • „Korlátlanul” utántölthető.
  • Megfelelő alkalmazással sokáig használható.