x
Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Kedvező koncepciók kisvállalkozók, vállalatok számára

Tudjuk, hogy mit jelent kezdőnek lenni, és tudjuk azt is, milyen a felfelé vezető út: általában rögös és hepehupás. Cégünk 1996 óta van a piacon, így bőven szereztünk tapasztalatot abban, hogy mit jelent a vállalati költségvetés fontossága, illetve az optimális költségcsökkentés. Így kialakítottunk egy új programot, ami a gazdaságban tevékenykedők számára nyújt segítséget a nyomtatás terén. A részletek a cikk folytatásában.
-------------------------
Ez miért más, mint más cégeknél?
Számunkra fontos az elégedettség, és tudjuk mit jelent az időhiány. Önnek nem az a dolga, hogy az interneten órákat keresgetve kitalálja, hogy milyen nyomtató való a vállalkozásának, illetve milyen kellékanyaggal lehet a cégen belül olcsón nyomtatni. Ön abban profi, amit a cége képvisel. Mi pedig ehhez nyújtuk a megfelelő háttértámogatást nyomtatók és kellékanyagok esetén. Elsődleges célunk a nyomtatási költségek csökkentése, illetve a környezettudatosság. Ezt kombinálva az Ön igényeivel a vállalkozásának megfelelő ajánlatot állítjuk össze.

Mit kínálunk?
Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ez alapján Ön elmondja nekünk, hogy mik az igényei, mi pedig megfelelő megoldási javaslatokat adunk cserébe, ráadásul a webshopon szereplő árnál kedvezőbben. Ezenfelül nemcsak azon termékeket tudjuk Önnek beszerezni, ami a webshopon szerepel, sokkal szélesebb körben garantáljuk az eredeti vagy utángyártott termékbeszerzést, hogy Önnek megfelelő legyen. Itt nemcsak arról  van szó, hogy a webshopban kap egy fiókot, kedvezőbb árral. Itt Önnel foglalkozunk, egyedi árajánlatokat készítünk, és ügyfeleink között elsődleges prioritással kezeljük igényeit, rendeléseit. Ez az árajánlat igénybe vehető egyszeri alkalommal is, de természetesen ha megszavazza részünkre a bizalmat, hosszútávú partnerség kialakítására törekszünk.

Ki veheti igénybe?
Minden nem természetes személy, legyen az egyéni vállalkozó, betéti társaság, kft., stb. akinek szüksége van az általunk kínált ajánlatra.

Van tétje a dolognak?
Nincs. Kitölti az űrlapot. Ha tetszik, amit válaszolunk, akkor folytatjuk a munkát, ha pedig nem tetszik, akkor nem szükséges velünk dolgoznia.

Tehát:
Nem Önnek kell keresgélnie, mi adjuk a megoldást nyomtatási igényeire.

Cégére igazított ajánlatot kap tőlünk.
Az árajánlat kérésnek nincs tétje, ha nem tetszik a válaszunk, tovább keres mást.
Kedvezőbb árat biztosítunk a nyomtatókra, illetve a kellékanyagokra is, kedvező szállítással.
Az árajánlatban a gazdaságos nyomtatás mellett a környezettudatosságot is fontos szempontként kezeljük.
Kérdése van? Írjon nekünk levelet az info@nyomtassotthon.hu e-mail címre!


A megadott adataival nem élünk vissza. Cégünk (Viva 96 Bt., 2161 Csomád, Fóti utca 4.) adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-64871/2013, NAIH-88943/2015, NAIH-89248/2015, NAIH-89249/2015.

Ha úgy gondolja, hogy ismerősének tudnánk segíteni,
bátran nyomjon a 'Tetszik' gombra, vagy ossza meg oldalunkat a közösségi oldalakon!
Köszönjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: ciss