Termékek Menü
0
   

Kedvező koncepciók kisvállalkozók, vállalatok számára

Kedvező koncepciók kisvállalkozók, vállalatok számára Tudjuk, hogy mit jelent kezdőnek lenni, és tudjuk azt is, milyen a felfelé vezető út: általában rögös és hepehupás. Cégünk 1996 óta van a piacon, így bőven szereztünk tapasztalatot abban, hogy mit jelent a vállalati költségvetés fontossága, illetve az optimális költségcsökkentés. Így kialakítottunk egy új programot, ami a gazdaságban tevékenykedők számára nyújt segítséget a nyomtatás terén. A részletek a cikk folytatásában.
Ez miért más, mint más cégeknél?
Számunkra fontos az elégedettség, és tudjuk mit jelent az időhiány. Önnek nem az a dolga, hogy az interneten órákat keresgetve kitalálja, hogy milyen nyomtató való a vállalkozásának, illetve milyen kellékanyaggal lehet a cégen belül olcsón nyomtatni. Ön abban profi, amit a cége képvisel. Mi pedig ehhez nyújtuk a megfelelő háttértámogatást nyomtatók és kellékanyagok esetén. Elsődleges célunk a nyomtatási költségek csökkentése, illetve a környezettudatosság. Ezt kombinálva az Ön igényeivel a vállalkozásának megfelelő ajánlatot állítjuk össze.

Mit kínálunk?
Töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ez alapján Ön elmondja nekünk, hogy mik az igényei, mi pedig megfelelő megoldási javaslatokat adunk cserébe, ráadásul a webshopon szereplő árnál kedvezőbben. Ezenfelül nemcsak azon termékeket tudjuk Önnek beszerezni, ami a webshopon szerepel, sokkal szélesebb körben garantáljuk az eredeti vagy utángyártott termékbeszerzést, hogy Önnek megfelelő legyen. Itt nemcsak arról  van szó, hogy a webshopban kap egy fiókot, kedvezőbb árral. Itt Önnel foglalkozunk, egyedi árajánlatokat készítünk, és ügyfeleink között elsődleges prioritással kezeljük igényeit, rendeléseit. Ez az árajánlat igénybe vehető egyszeri alkalommal is, de természetesen ha megszavazza részünkre a bizalmat, hosszútávú partnerség kialakítására törekszünk.

Ki veheti igénybe?
Minden nem természetes személy, legyen az egyéni vállalkozó, betéti társaság, kft., stb. akinek szüksége van az általunk kínált ajánlatra.

Van tétje a dolognak?
Nincs. Kitölti az űrlapot. Ha tetszik, amit válaszolunk, akkor folytatjuk a munkát, ha pedig nem tetszik, akkor nem szükséges velünk dolgoznia.

Tehát:
Nem Önnek kell keresgélnie, mi adjuk a megoldást nyomtatási igényeire.

Cégére igazított ajánlatot kap tőlünk.
Az árajánlat kérésnek nincs tétje, ha nem tetszik a válaszunk, tovább keres mást.
Kedvezőbb árat biztosítunk a nyomtatókra, illetve a kellékanyagokra is, kedvező szállítással.
Az árajánlatban a gazdaságos nyomtatás mellett a környezettudatosságot is fontos szempontként kezeljük.
Kérdése van? Írjon nekünk levelet az info@nyomtassotthon.hu e-mail címre!


A megadott adataival nem élünk vissza. Cégünk (Viva 96 Bt., 2161 Csomád, Fóti utca 4.) adatkezelés nyilvántartási száma:
NAIH-64871/2013, NAIH-88943/2015, NAIH-89248/2015, NAIH-89249/2015.

Ha úgy gondolja, hogy ismerősének tudnánk segíteni,
bátran nyomjon a 'Tetszik' gombra, vagy ossza meg oldalunkat a közösségi oldalakon!
Köszönjük.

Tartalomhoz tartozó címkék: ciss
Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook