Termékek Menü
0
   

Kreatívkodjunk nyomtatóval - adventi naptár

Kreatívkodjunk nyomtatóval - adventi naptár

Lassan itt a karácsony, azonban az ünnepeket megelőzi a készülődés. Lehet ezt rohanva, szélsebesen, mindent letudva tölteni, azonban érdemes az ünnepet élvezni, és igazi rákészüléssel várni. Erre ajánljuk az adventi naptárat: egyszerűen megvehetjük boltban, csokival töltve, azonban otthon is elkészíthetjük az ünnepvárót akár gyermekünknek, barátainknak vagy saját magunknak. Nem kell más hozzá, csak nyomtató, papír, egy kis idő, és sok naptárhoz még ajándékot sem szükséges vásárolni.

Előre megjegyezzük, hogy nem birtokoljuk ezeket az adventi naptár sablonokat, feltüntetjük a forrást és az alkotót is, mivel sajnos nem mi készítettük ezeket a kreatív nyomtatható egyedi naptárakat. A sablonok ingyen letölthetők, felhasználásuk magán célra ingyenes. Tiszteljük meg a szerzőket erőfeszítéseikért, és látogassunk el eredeti honlapjaikra is, nézzük meg, mi mást alkottak még a felsoroltakon kívül (érdemes)!
 

Számok Télapó kezében
Kicsit időigényes feladat számtalannak tűnő, különböző télapót kinyomtatni és összeragasztani, azonban érdemes, hiszen egy igazán egyedi adventi naptárat tudunk létrehozni segítségével. A télapók alá pedig apró csokikat, cukorkákat, mogyorót, tehát minden jót lehet rejteni. Leginkább gyerekek részére ajánlott készíteni, azonban asztaldísznek is kiváló lehet.
Szerző: Kathys Cottage
Eredeti honlap: ide kattintva érhető el.
Sablon: Ide kattintva érhető el.
     
         
Télapó számokkal - kicsit máshogy
Nagyon bájos, 24 darab télapót nyomtathatunk ki ennek a német szerzőnek a jóvoltából. A pdf fájl egyszerűen letölthető, kinyomtatható, már csak egy kis kitartás szükséges, hogy a télapó csapatot összeállítsuk. Ezek után már az ajándék belehelyezése igen egyszerű feladat.
Szerző: Valentina
Eredeti honlap: ide kattintva érhető el német nyelven.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el
     
         

Fali adventi naptár
A lakásunk díszévé is tehetjük ezt az adventi naptárat, hiszen rendkívül dekoratív! Elkészítése odafigyelést igényel, azonban itt nem csokit vagy édességet helyezünk a naptárba, hanem lehet kedves idézeteket, dalszöveget, üzenetet vagy akár kupont is helyezni a szám mögé. Külön letölthető a naptár alapja, a számok és a címkék is, azonban a mi feladatunk az, hogy kitaláljuk, hogy mi kerüljön a címkére! Tehát éredemes előre összegyűjteni a tartalmat, hogy már csak annyi legyen a dolgunk, hogy kézzel ráírjuk vagy rányomtassuk.
Szerző: Kristine
Eredeti honlap: ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - számok
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - címke
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - cím

     
         

Zsákos adventi naptár
Amikor meglátjuk ezt a nyomtatható adventi naptárat, rögtön a "van zsákodban minden jó" jut eszünkbe! Apróságok rejthetők ezekbe a zsákokba, melyeket egyszerűen készíthetünk el otthon egy nyomtató és pár eszköz segítségével. Jó, ha előre kitaláljuk a szöveget, amit bele szeretnénk rejteni. Nemcsak gyerekek, hanem felnőttek részére is ajánlott adventi naptár, piros és zöld színben is elérhető, akár keverve is ajánlott elkészíteni!
Szerző: yellowblissroad
Eredeti honlap: ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - piros számok
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - piros lapok
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - zöld számok
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - zöld lapok

     
         

Egyedileg szerkeszthető adventi naptár
Gyerekek és felnőttek számára is egyszerűen elkészíthető naptár különböző designnal rendelkezhet (a karácsonyostól a Csillagok háborújáig...), emellett a letölthető pdf egyszerűen szerkeszthető, átírható, így már a begépelt jókívánságokkal, ajándékötletekkel, instrukciókkal nyomtatható ki a naptár. Talán ez a legegyszerűbben elkészíthető és legkedvesebb naptár a listából. Nézzünk körül a szerzőnél, sok érdekességet találunk nála!
Szerző: Amy Locurto
Eredeti honlap: ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.

     
         

Asztalra tehető dobozos adventi naptár
Ez a naptár kicsit más, mint a többi, azonban rendkívül dekoratív. Ha elkészítjük, már csak a kis ajándékokat kell elrejtegetni benne, majd az asztalra helyezni. A számokat lehet egymás után rakni vagy össze is keverni. Ajándék ötletek: díszek, cukorkák, rágógumik, üzenetek, idézetek, kuponok, kis csokik, apró télapók, stb. Csak a képzelet szab határt!
Szerző:  Amanda
Eredeti honlap: ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.

     


Ha tetszett cikkünk, keressen meg minket Facebookon is, hiszen ott is sokszor posztolunk hasonló kreatív ötleteket.
Emelllett érdemes feliratkoznia Printer Praktikák hírlevelünkre, mert rengeteg ötletet tartalmaz levelünk,
melynek segítségével otthon, kreatívan és olcsón nyomtathatunk!

Tartalomhoz tartozó címkék: kreatív
Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook