Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Kreatívkodjunk nyomtatóval - és teázzunk!

Kreatívkodjunk nyomtatóval - és teázzunk!

Valaki várja, valaki meg a háta közepére sem kívánja, azonban nagyon itt van már az ősz (meg a tél), tehát a hideg. Ilyenkor sokszor csak arra várunk egy dolgos nap után, hogy hazaérjünk, felmelegedjünk, akár egy forró tea társaságában. Tegyük ezt kreatívan, stílusosan: ingyen letölthető teazacskó és teacsomagolás sablonokkal egyedivé tehetjük a teákat, illetve a teázási élményt. Akár szervezhetünk teadélutánt is, illetve ajándékba is adhatjuk az elkészült példányokat. Megéri körbenézni a sablonok között, hiszen olcsón állíthatunk elő, igen kedves és egyedi ajándékot vagy party kelléket. 
 

Előre megjegyezzük, hogy nem birtokoljuk ezeket a sablonokat, feltüntetjük a forrást és az alkotót is, mivel sajnos nem mi készítettük ezeket a kreatív kis nyomtatható teacsomagolásokat. A sablonok ingyen letölthetők, felhasználásuk magán célra ingyenes. Tiszteljük meg a szerzőket erőfeszítéseikért, és látogassunk el eredeti honlapjaikra is, nézzük meg, mi mást alkottak még a felsoroltakon kívül!
 

Szivecskés tea csomagolás
Válasszon a 3 különböző nyomtatható szív mintájú teazacskó közül. Teendő: egyszerűen letölteni a pdf sablont, majd kinyomtatni (8.5 x 11 méretben) papírlapra, ezt követően már csak ki kell vágni az alakzatokat, majd megfelelően ragasszuk össze. A szerző ingyenesen bocsátja felhasználásra magánszemélyek részére ezeket a nyomtatható tea díszcsomagolásokat, hogy egy igazi romantikus kellékekkel eltölthető teadélutánban lehessen részünk.
Szerző: Kathy Davis
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
     
     
(Leginkább) Valentin-napra díszített tea szett
Ismét egy romantikus este, délután egyik nyomtatható kellékét vagy egy szívből jövő ajándékot készíthetünk a szívecskés, letölthető tea csomagolás sablon segítségével. A szerző eredeti honlapján részletesen angol nyelven, képekkel illusztrálva láthatjuk az elkészítési folyamatokat: nemcsak a tea csomagolását készíthetjük el, hanem a címkéjét is, hogy tökéletes legyen a harmónia.
Szerző: EZ
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
 
     
Komplett teás szett
Egyik kedvencünk ez az ingyenesen letölthető és használható komplett szett, melynek segítségével a tea csomagolását tökéletesen megoldhatjuk: a címkét, a teafilter csomagolását és még dobozt is készíthetünk, hogy egyedi legyen a teázási élményünk. A szerző honlapján részletes angol nyelvű leírás szerepel az elkészítés fázisairól, annak ellenére, hogy az elkészítés nem egy bonyolult folyamat. Érdemes a szerző honlapján körülnézni, ugyanis rengeteg aranyos, otthon előállítható ötletet publikált, (nemcsak) ingyen, azonban angol nyelven.
Szerző: Paula
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - doboz
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - többi alkatrész
 
     
Téli napokra angol nyelvű, idézetes tea csomagolás
Ez a nyomtatható idézetes piros vagy kék színű tea csomagolás kicsit kilóg a sorból, azonban nem bírtuk kihagyni a listánkból. Ahogy a szerző is írja, fontos, hogy a téli szezonban megtalálja mindenki egy pár pillanatig a békét és a nyugalmat, akár egy klasszikus pohár tea mellett. Tipp: ha nyomtatunk, nyomtathatunk sima papírra, azonban különleges fotópapírokon (pl. merített hatásún) jobban átérződik a csomagolás hangulata.
Szerző: homespunwithlove
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
 
     
Különböző klasszikus tea csomagolás
Különböző tea csomagolásokat találunk a szerzőnek a hivatalos oldalán: madaras és más, mintás teazacskót készíthetünk, akár egyedi saját kézírásunkkal ellátva. A szerző leginkább tanári ajándéknak ajánlja ezt a nyomtatható zacskót, azonban bárkit meglephetünk vele, aki szeret teázni.
Szerző: Cathe Holden
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - madaras, házas
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - mintás
 
     
Pillangós tea csomagolás
Egyszer már hoztunk Kathy Davis-től tea csomagolást, azonban ez a pillangós változat nagyon egyedi. Segítségével egyszerűen válasszon a 3 különböző nyomtatható különböző mintájú teazacskó közül. Teendő: egyszerűen letölteni a pdf sablont, majd kinyomtatni (8.5 x 11 méretben) papírlapra, ezt követően már csak ki kell vágni az alakzatokat, majd megfelelően ragasszuk össze. A szerző ingyenesen bocsátja felhasználásra magánszemélyek részére ezeket a nyomtatható tea díszcsomagolásokat, hogy egy igazi romantikus kellékekkel eltölthető teadélutánban lehessen részünk.
Szerző: Kathy Davis
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
 
     
Nyomtatható tea délután meghívó teafilterrel
Ha letöltöttük és elkészítettük a fent említett letölthető sablonokat, akkor akár egy kis baráti körben teadélutánt is tarthatunk. Ebben segít ez a kedves, egyedi meghívó: segítségével biztosan minden barátunk jelen lesz teázáskor. Az egyedi kialakításnak köszönhetően teát is csempészhetünk a meghívóba. Több színben elkészíthető, ingyen letölthető. Ez a készlet tartalmazza a meghívót, teafilter címkéket, a sablon borítékot, és megfelelő boríték aljzatot. Egyéb nem nyomtatandó teendő: keressük meg a legfantasztikusabb illatú teafiltert hozzá!
Szerző: mrprintables.com
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - pink & zöld
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - sárga & kék
 


Ha tetszett cikkünk, keressen meg minket Facebookon is, hiszen ott is sokszor posztolunk hasonló kreatív ötleteket.
Emelllett érdemes feliratkoznia Printer Praktikák hírlevelünkre, mert rengeteg ötletet tartalmaz levelünk,
melynek segítségével otthon, kreatívan és olcsón nyomtathatunk! 

Tartalomhoz tartozó címkék: kreatív