Termékek Menü
0

Kalkuláljon, mennyit spórolhat külső tartályos nyomtatóval

"Egy európai, 8000 ember bevonásával készült kutatás szerint az emberek legnagyobb “nyomtató parája”, hogy kifogy a festék. Az európai szülők 56%-a szembesült már a “nyomtató para” pillanatával, mikor otthoni nyomtatójukból kifogyott a tinta és ez 50%-uk számára jelentett problémát, hiszen nem tudták például a gyerek házifeladatát kinyomtani, stb." - írja az Epson. Nézzük meg, hogy mit is jelent külső tartályos nyomtatóval nyomtatni, és mennyit spórolhat vele.
-------------------------

A kalkulátor betöltése kis időt vesz igénybe.

A kalkulátort az Epson készítette.

Keressen minket további információért az új termékekkel, és azok előnyeivel kapcsolatban.

 

[i] Az összehasonlítás az IDC EMEA Hardcopy Tracker felmérése alapján (2015. negyedik negyedéves adatok), a versenytársak legjobb tíz A4-es monokróm lézernyomtatójával és multifunkciós készülékével, legjobb tíz színes tintasugaras nyomtatójával  és multifunkciós készülékével készült. A lapköltség kiszámítása az IDC EMEA Consumable Tracker (2015. második negyedéves adatok) átlagos eladási ára és a gyártók 2015 decemberében közzétett teljesítményei alapján történt.

[ii] Átlagos megtakarítás ennyi oldal nyomtatásánál, a plusz tintapalackok használatával, EcoTank nyomtatóval, beleértve a készülék árát. Az összehasonlítás egy átlagos A4-es EcoTank nyomtatóval és a tíz legjobb és legtöbbet értékesített nyugat-európai  modellel készült 2015 május és 2016 április között, a GFK adatai alapján. 
A nyomtatási költségek kiszámítása normál és xl-es tintapatronok használatával, átlagos kiskereskedelmi árak figyelembe vételével, a GFK adatai alapján ugyanabban a reference időszakban, nyugat-európai piacon készült.  

Tartalomhoz tartozó címkék: ciss