Termékek Menü
0
   

Epson nyomtató

A CISS rendszerek "testvére" az ún. ITS rendszer. Az ITS rendszer fontosságát jelenleg még csak az EPSON ismerte fel: a gyári nyomtatókba integrálták a külső tintaellátó rendszert, tehát nem utólagos beszerelésről, hanem gyári integrációról beszélünk. A rendszernek ugyanazok az előnyei, mint a CISS rendszernek: nem kell patront cserélgetni, csak a külső tartályokban a tintát utántölteni. Ez a megoldás nemcsak az otthoni felhasználóknak jelent előnyt, hiszen kifejezetten az irodai felhasználókra gondoltak, mikor ezeket a rendszereket megalkották. A nyomtatók Epson Micro Piezo nyomtatófej technológiát használnak, amely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot biztosít. Az Epson emellett kidobta a WorkForce szériát is, melynek lényege, hogy a nyomtatók nagyobb nyomtatási igényeket elégítenek ki, tintapatronos változatban, alacsony nyomtatási költség mellett.

Nézet:
Rendezés:
Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook