Termékek Menü
0
   

Canon Pixma MX925 kellékanyag

A Canon Pixma MX925 nyomtató gyönyörű kivitellel rendelkezik, és rendkívül hatékony készülék. Irodába, otthonra tökéletesen alkalmas vezeték nélküli multifunkciós nyomtató, ráadásul 35 lapos kétoldalas automatikus lapadagolóval rendelkezik, mellyel a munka igen meggyorsítható. Funkcióit csak folyamatosan felsorolni lehet: nyomtatás, másolás és faxolás Wi-Fi és Ethernet csatlakozással, mobil nyomtatás, AirPrint támogatás, nyomtatás interneten keresztül, közvetlen nyomtatás 7,5 cm-es TFT-kijelzővel, kétoldalas nyomtatás, fotólabor minőségű fényképnyomtatás, nyomtatás közvetlenül lemezre, beolvasás a felhőbe és kétoldalas, 35 lapos automatikus dokumentumadagoló.

A nyomtató nemcsak irodába ideális, ugyanis a 9600x2400 dpi felbontás és az 1pl-es tintacseppel való nyomtatás a kiváló minőségű fényképek előállítására is alkalmas. Fekete – fehér dokumentumokat 15 oldal / perc, a színes dokumentumokat pedig 10 oldal / perc alatt nyomtatja ki. Támogatja a szegély nélküli nyomtatást, emellett a normál méretű nyomtatást, a szegély nélküli nyomtatást, az oldalhoz illesztett nyomtatást, a méretezett nyomtatást, a laponként több oldal nyomtatást, a füzetnyomtatást, a poszternyomtatást és a leválogatást is. PGI-550 / CLI-551 tintapatront használ, tehát nemcsak eredeti tintapatront használhatunk, hanem utángyártott tintapatront, autoresetes chippel rendelkező CLI-551 újratölthető tintapatront is.

Kompatibilis tintapatron: ● PGI-550 / ● CLI-551

 

Nézet:
Rendezés:
Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook