Termékek Menü
0
   

Epson L550 kellékanyag

Az Epson L550 kiváló multifunkciós munkatárs gyárilag beépített folyamatos tintatartály rendszerrel. Tökéletes otthonra, és kisebb irodákba, ahol a cél a nyomtatási költségek csökkentése, minőségi romlás nélkül. Nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási funkciók mellett a az L550 automata lapadagolóval, kétsoros LCD kijelzővel és Ethernet kapcsolattal is rendelkezik. Ráadásul 30.000 oldal gyári garanciával, így nyugodtan nyomtathat színes szórólapokat, tájékoztató füzeteket, árlistákat, hivatalos dokumentumokat stb. kis fogyasztás és alacsony fenntartási költség mellett, rejtett költségek nélkül (nincs fényhenger, fixáló, dobegység, stb. cserére szükség). Emellett az Epson L550 kis helyen is elfér, így ideális bármekkora irodába.

„On-demand” tintasugaras (piezoelektromos) nyomtatási módot használ, így elérve a 3pl-es tintacseppeket és az 5.760 x 1.440 dpi felbontást érnek el. A nyomtató Epson tintákkal éri el a kiváló minőséget: black, cyan, magenta és yellow színben, melyek egyenként utántölthetők a tartályokban. Az Epson mérései szerint 9 lap/perc nyomtatási sebességgel nyomtat fekete / fehéren, és 4,5 lap/perc teljesítményre képes színes nyomat esetén.

Kompatibilis tinta: T6641, T6642, T6643, T6644

Nézet:
Rendezés:
Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook