Termékek Menü
0
   

Epson L355 kellékanyag

Az Epson L355 kiváló munkatárs: vezeték nélküli (Wi-Fi), multifunkciós készülék (nyomtat, scannel és másol) speciális gyárilag beépített ITS tintatartály rendszerrel. Kiváló megoldás, ha  spórolni szeretnénk a nyomtatási költségeken. Ráadásul a kezdő készletben található plusz 2 fekete tintatpalackkal akár 12 000 fekete-fehér oldal is kinyomtatható. Az Epson L355 alacsony nyomtatási költséget biztosít színes és fekete fehér nyomtatás esetén is: a nagy kapacitású tintatartály akár 4000 oldal fekete-fehér és 6500 oldal színes nyomtatást biztosít, ráadásul 1 év vagy 30.000 oldal gyári garanciával!

„On-demand” tintasugaras (piezoelektromos) nyomtatási módot használ, így elérve a 3pl-es tintacseppeket és az 5.760 x 1.440 dpi felbontást. A nyomtató Epson tintákkal éri el a kiváló minőséget: black, cyan, magenta és yellow színben, melyek egyenként utántölthetők a tartályokban, ezáltal elérve a hihetetlen alacsony akár 1 forintos nyomtatási költséget. Az Epson mérései szerint 9 lap/perc nyomtatási sebességgel nyomtat fekete / fehéren, és 4,5 lap/perc teljesítményre képes színes nyomat esetén.

Kompatibilis tinta: T6641, T6642, T6643, T6644

Nézet:
Rendezés:
Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook