Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási módok

Webshopunkban rendelt termékeket több módon tudja átvenni:

FoxPost csomagautomatánál

Express One futárszolgálattal

GLS futárszolgálattal

GLS csomagponton


GLS futárszolgálat

Számunkra fontos, hogy a megrendelt csomag Magyarország egész területén gyorsan, megbízhatóan a címzetthez eljusson. Ezért webáruházunk a GLS futárszolgálattal kötött szerződést: megrendelését mihamarabb átadjuk a GLS részére, ezt követően is e-mailen kap tájékoztatót a csomagról, illetve online is nyomon követheti a csomag státuszát. A futárnál lehetőség van a készpénzzel illetve a bankkártyával történő fizetésre is.
 


GLS csomagpont

A GLS csomagpont Magyarország 270 településén található, több mint 650 átvevőpont. A címzett SMS-ben kap tájékoztatás, amikor a csomag a pontra ért. Az SMS-t követően 5 munkanapja van a csomagot átvenni, személyi igazolvánnyal. Egyes pontokon lehetőség van a bankkártyával történő fizetésre is, ezt az adott pont tájékoztatójában olvashatja. Súlyánál / méreténél fogva nyomtatók nem szállíthatók így.

 


FoxPost csomagautomata átvétel

A FoxPost csomagautomata az egyik legkényelmesebb csomagátvételi mód. A webshopban a kosárban ki tudja választani a szállítási módot, a pontos csomagautomatát. A csomagot vagy előre utalással kifizeti, vagy az automatánál bankkártyával. A szolgáltatás hivatalos honlapjáért kattintson ide. A webshopban kiválasztott termék átvehető az automatában, azonban sajnos méreténél és súlyánál fogva nyomtatók nem szállíthatók ilyen módon. A rekeszek telítettségétől függően, a csomag kiszállítása csúszhat (sajnos ez tőlünk független).

 


Express One futárszolgálat

Válassza az Express One futárszolgálatot, hétköznap, munkaidőben történő szállításhoz. A megrendelt csomag Magyarország egész területén gyorsan, megbízhatóan a címzetthez eljut, ráadásul kedvező áron. Ezért webáruházunk az Express One futárszolgálattal is kötött szerződést: megrendelését mihamarabb átadjuk az Express One futára részére, ezt követően is e-mailen kap tájékoztatót a csomagról, illetve online is nyomon követheti a csomag státuszát. A futárnál lehetőség van a készpénzzel illetve a bankkártyával történő fizetésre is.