Termékek Menü
0
   

Szállítási módok

Webshopunkban rendelt termékeket több módon tudja átvenni:

Pick Pack Pont átvétel (Inmedio, Relay, OMV és Avanti)

A Pick Pack Pont szolgáltatás Magyarország több száz Inmedio, Relay, Playersroom, PlayMax, Sportfactory boltjában, OMV és Avanti töltőállomásán érhető el. A csomagokat előre utalással fizetheti ki, illetve helyszínen készpénzzel. Egyes helyszíneken a bankkártyás fizetés is megoldott (erről tájékoztatót nyújt a webshop is vásárláskor). A webshopon vásárláskor könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelő Pick Pack Pontot. A Pick Pack Pont előnye, hogy nem kell a futárt várnia otthon, akkor megy a csomagért, amikor Önnek ideje engedi. A Pick Pack Pont szolgáltatás hivatalos honlapja: http://www.pickpackpont.hu/

A Pick Pack Pont szolgáltatás díja:
- Egységesen bruttó 990.- forint, azonban bruttó 30.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

 

GLS futárszolgálat

Számunkra fontos, hogy a megrendelt csomag Magyarország egész területén gyorsan, megbízhatóan a címzetthez eljusson. Ezért webáruházunk a GLS futárszolgálattal kötött szerződést: megrendelését mihamarabb átadjuk a GLS részére, ezt követően is e-mailen kap tájékoztatót a csomagról, illetve online is nyomon követheti a csomag státuszát. A futárnál lehetőség van a készpénzzel illetve a bankkártyával történő fizetésre is.
 

A GLS futárszolgálat szolgáltatás díja:
- Előre utalás esetén a szállítási díj bruttó 1.390.- forint,
- Utánvétes csomagok szállításának díja bruttó 1.590.- forint,
- Bruttó 30.000 forint felett a szállítás ingyenes fizetési módtól függetlenül.GLS csomagpont
A GLS csomagpont Magyarország 270 településén található, több mint 650 átvevőpont. A címzett SMS-ben kap tájékoztatás, amikor a csomag a pontra ért. Az SMS-t követően 5 munkanapja van a csomagot átvenni, személyi igazolvánnyal. Egyes pontokon lehetőség van a bankkártyával történő fizetésre is, ezt az adott pont tájékoztatójában olvashatja. Súlyánál / méreténél fogva nyomtatók nem szállíthatók így.

A GLS csomagpont szolgáltatás díja:
- Egységesen bruttó 960.- forint, azonban bruttó 30.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

 

FoxPost csomagautomata átvétel
A FoxPost csomagautomata az egyik legkényelmesebb csomagátvételi mód. A webshopban a kosárban ki tudja választani a szállítási módot, a pontos csomagautomatát. A csomagot vagy előre utalással kifizeti, vagy az automatánál bankkártyával. A szolgáltatás hivatalos honlapjáért kattintson ide. A webshopban kiválasztott termék átvehető az automatában, azonban sajnos méreténél és súlyánál fogva nyomtatók nem szállíthatók ilyen módon.

A FoxPost szolgáltatás díja:
- Egységesen bruttó 799.- forint akciósan 590.- forint, azonban bruttó 30.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

 

Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook