Termékek Menü
0

Szállítási módok

Webshopunkban rendelt termékeket több módon tudja átvenni:

Pick Pack Pont átvétel (Inmedio, Relay, OMV és Avanti)

A Pick Pack Pont szolgáltatás Magyarország több száz Inmedio, Relay, Playersroom, PlayMax, Sportfactory boltjában, OMV és Avanti töltőállomásán érhető el. A csomagokat előre utalással fizetheti ki, illetve helyszínen készpénzzel. Egyes helyszíneken a bankkártyás fizetés is megoldott (erről tájékoztatót nyújt a webshop is vásárláskor). A webshopon vásárláskor könnyen kiválaszthatja az Önnek megfelelő Pick Pack Pontot. A Pick Pack Pont előnye, hogy nem kell a futárt várnia otthon, akkor megy a csomagért, amikor Önnek ideje engedi. A Pick Pack Pont szolgáltatás hivatalos honlapja: http://www.pickpackpont.hu/

A Pick Pack Pont szolgáltatás díja:
- Egységesen bruttó 990.- forint, azonban bruttó 50.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.


GLS futárszolgálat

Számunkra fontos, hogy a megrendelt csomag Magyarország egész területén gyorsan, megbízhatóan a címzetthez eljusson. Ezért webáruházunk a GLS futárszolgálattal kötött szerződést: megrendelését mihamarabb átadjuk a GLS részére, ezt követően is e-mailen kap tájékoztatót a csomagról, illetve online is nyomon követheti a csomag státuszát. A futárnál lehetőség van a készpénzzel illetve a bankkártyával történő fizetésre is.
 

A GLS futárszolgálat szolgáltatás díja:
- Előre utalás esetén a szállítási díj bruttó 1.390.- forint,
- Utánvétes csomagok szállításának díja bruttó 1.590.- forint,
- Bruttó 50.000 forint felett a szállítás ingyenes fizetési módtól függetlenül.


GLS csomagpont
A GLS csomagpont Magyarország 270 településén található, több mint 650 átvevőpont. A címzett SMS-ben kap tájékoztatás, amikor a csomag a pontra ért. Az SMS-t követően 5 munkanapja van a csomagot átvenni, személyi igazolvánnyal. Egyes pontokon lehetőség van a bankkártyával történő fizetésre is, ezt az adott pont tájékoztatójában olvashatja. Súlyánál / méreténél fogva nyomtatók nem szállíthatók így.

A GLS csomagpont szolgáltatás díja:
- Egységesen bruttó 960.- forint, azonban bruttó 50.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.

 


FoxPost csomagautomata átvétel
A FoxPost csomagautomata az egyik legkényelmesebb csomagátvételi mód. A webshopban a kosárban ki tudja választani a szállítási módot, a pontos csomagautomatát. A csomagot vagy előre utalással kifizeti, vagy az automatánál bankkártyával. A szolgáltatás hivatalos honlapjáért kattintson ide. A webshopban kiválasztott termék átvehető az automatában, azonban sajnos méreténél és súlyánál fogva nyomtatók nem szállíthatók ilyen módon. A rekeszek telítettségétől függően, a csomag kiszállítása csúszhat (sajnos ez tőlünk független).

A FoxPost szolgáltatás díja:
- Egységesen bruttó 990.- forint, azonban bruttó 50.000 forint feletti vásárlás esetén ingyenes.