Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Epson tisztítófolyadék tintasugaras nyomtatóhoz - 100ml

5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: CL2753-100ml-EPSON
Elérhetőség: Raktáron

Nagyobb karbantartáshoz, komolyabb fúvóka tisztításhoz megfelelő. Epson tisztítófolyadék, nemcsak Epson nyomtatókhoz. A termékhez ajánlott kiegészítő légtelenítő korong fecskendővel (lásd: videó).

Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás és Paraméterek

Tisztítsa meg tintasugaras nyomtatóját! Ha a nyomtató csíkosan nyomtat, kihagy színeket, beszáradt, vagy csak karbantartást igényel, melyen a szoftveres fokozott tisztítás nem segít, javasoljuk tisztítófolyadék használatát. Minél makacsabb a probléma, annál nagyobb kiszerelést ajánlunk. Az általunk forgalmazott 100ml-es kiszerelésű tisztítófolyadék dye, illetve pigment bázisú tintasugaras nyomtató tintához kiválóan alkalmas, nemcsak Epson nyomtató részére. A tisztítófolyadék eredeti, kimért Epson tisztítófolyadék, csak 100ml kiszerelésben kapható.

Felhasználási terület
Az általunk forgalmazott kimért Epson 100ml-es tisztítófolyadék dye, illetve pigment bázisú asztali nyomtató tintához kiválóan alkalmas, tehát a hétköznapi használatú tintasugaras nyomtatókhoz használható. Lényegét tekintve: ha nem pólóra, bögrére nyomtat, hanem papírra nyomtat, ez a tisztítófolyadék megfelelő nyomtatója rendbehozásához, karbantartásához.

Pigment bázisú tintákat leggyakrabban a Canon és Epson nyomtatók használnak. Canon esetén a szöveges tintapatron (nagy fekete, PG megjelöléssel), illetve régebbi Epsonok pl. T0711, T1281, T7011 pigment bázisúak (Durabrite megnevezés).

Leggyakoribb alkalmazási terület:

  • patron fúvóka tisztítása
  • nyomtatófej tisztítása
  • tintaellátó rendszer tisztítása

Egyéb jótanácsok..
Ha a nyomtató tintapatron nem volt a nyomtatóba helyezve az állási időszak alatt, a nyomtatófej helyreállításának esélye nagyban csökken (30% alá). Emellett elektronikai hibás nyomtatónál (pl. B200 hibakód) illetve nyomtatófej kiégésnél vagy fejkopásnál a tisztítófolyadék sajnos nem hatásos, mivel a hiba nem itt keresendő, ilyen esetben ne is próbálkozzon, mert sajnos nincs értelme. Ne próbálkozzon alkohollal, benzinnel, csapvízzel, desztillált vízzel vagy egyéb más maró anyaggal, hiszen ezek nem nyomtatófej tisztításához vannak tervezve.

Tisztítófolyadék
100ml kiszerelés közepes / nagy mértékű karbantartáshoz ajánlott.

Figyelem: a tisztítófolyadékot újra felhasználni nem szabad! Amennyiben mégis felhasználja, a kimosott szennyeződés visszakerül a nyomtatófejbe, mellyel akár még nagyobb kárt is tehet.

Ajánlott cikkünk: Epson nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: HP nyomtatófej tiszítás lépésről lépésre
Ajánlott cikkünk: Canon nyomtatófej tisztítás lépésről lépésre

Figyelem: a termék csomagolása változhat!

Ismerje meg közelebbről a terméket!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2020. 12. 20.
A termék rendben megérkezett. Sikerült vele helyrehoznom az SX130-asomat. Megérte.
--