Cleanne mosogatószer 500ml, kupakkal

Cikkszám: CLEANNEMOSOGKUP
Cleanne mosogatószer 500ml, kupakkal
Cleanne mosogatószer 500ml, kupakkal
Cikkszám: CLEANNEMOSOGKUP
Nincs raktáron

Cleanne mosogatószer 500ml, kupakkal

 

Belegondoltál már abba, hogy mennyi vegyszert juttatsz a szervezetedbe, miközben úgy gondolod, hogy tisztán élsz és egészségesen táplálkozol? A mindennapi mosogatás során a legtöbb ember felületaktív mosogatószert használ edényei, poharai tisztítására, amelyek számtalan egészségre és környezetre káros vegyületet tartalmaznak. Teljesen átöblíteni egy edényt rengeteg vízzel és idővel jár, az edényeken maradó vegyi anyagok pedig szervezetünkbe kerülve mérgező hatást fejthetnek ki. A legtöbb boltban kapható termék irritatív, amely bőrre kerülve fejti ki káros hatását, szárítva és megviselve kezünket.

A CLEANNE cseppmentes mosogatószere abban lesz a segítségedre, hogy mellékhatások nélkül varázsolj tiszta edényeket otthonodba. Növényi hatóanyagaival segít tisztává és csillogóvá varázsolni minden mosogatásra váró tárgyat konyhádban. Vásárlóink visszajelzése alapján a régi üvegfelületek újra csillogók lesznek a CLEANNE rendszeres használatával és jótékony hatással van a kéz bőrfelületére is.

 

Cseppmentes mosogatószerünk nem tartalmaz habzást elősegítő káros anyagokat. Használatához organikus kókusz mosogatószivacsot javaslunk, amely természetes módon habosítja fel a terméket.

 

Használati útmutató:

A CLEANNE  cseppmentes mosogatószerét ugyanúgy használhatod, mint a hagyományos mosogatószereket. Zsíros edények esetén a CLEANNE zsíroldójával kombinálva tökéletes eredményt érhetsz el, az edények a termék használatával cseppmentesen száradnak.