Cleanne zsíroldó 500ml, szórófejes

Cikkszám: CLEANNEZSIROLD
Cleanne zsíroldó 500ml, szórófejes
Cleanne zsíroldó 500ml, szórófejes
Cikkszám: CLEANNEZSIROLD
Nincs raktáron

Cleanne zsíroldó 500ml, szórófejes

 

Sokunk nagyon nehezen kezd bele a gáztűzhely és egyéb zsíros eszközök takarításába, ugyanis nagyon sok előkészületet igényel: gumikesztyűt húzni, gondoskodni a megfelelő szellőztetésről, a gyermekek és a háziállatok elzárása, ráadásul ezek azok a foltok, amelyeket lehetetlen eltüntetni. De ennek most vége! A gáztűzhely és a szagelszívó takarítása még nem volt ilyen könnyed, a CLEANNE  zsíroldójának használatához ugyanis nem szükséges védőfelszerelés. Miért? Mert nem tartalmaz semmilyen maró hatású vegyületet, csupán növényi hatóanyagokat, így a könnyed takarítás élménye mellett az is feltűnik majd, hogy nem fullaszt és nem irritálja a bőrödet sem. Ez a takarítás új, szerethető élménye, amely mostmár számodra is elérhető.

 

Zsíroldónk használható tűzhelyek, sütők, szagelszívók tisztítására, de segít a makacs zsírfoltok leoldásában is, mosogatás közben. Az elszensedett, ráégett koszrétegnél használd először a CLEANNE  cseppmentes mosogatószerét, amely feloldja a szenes réteg tapadását.

 

Használati útmutató:

A flakon ót használat előtt erősen rázd fel! Makacs szennyeződés esetén a tisztítandó felületet meleg vízzel nedvesítsd be, fújd rá a CLEANNE  zsíroldóját és hagyd hatni néhány percig, majd egy pamutruhával vagy papírtörlővel töröld szárazra. Régebbi szennyeződések esetén vigyél fel még egy adag meleg vizet, majd szükség esetén ismételd meg a folyamatot.

A felhasznált koncentrátum goma- és baktériumölő hatását akkreditált tesztek bizonyítják!