Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Canon CL-541 / PG-540 CISS szett fejjel (4x40 ml tintával)

20.000 Ft (15.748 Ft + ÁFA)
Kérjük válasszon!
Nyomtató típus:
Mennyiség:
Cikkszám: CISS-CL541-PHEAD
Elérhetőség: Előrendelhető
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

Canon PG-540 / CL-541 CISS (folyamatos tintaellátó rendszer) szett 4x40ml tintával, eredeti, új Canon nyomtatófejjel (PG-540, CL-541).

Leírás: a Canon CL-541 tintapatront használó nyomtatókkal kompatibilis tintaellátó rendszer 4 tartályból áll (black, cyan, yellow és magenta), a külső tintatartályba egyenként utántölthetők a színek, függően melyik akar éppen kifogyni, ehhez a patronok kivétele nem szükséges. A tartályból csövön keresztül a patronba folyik folyamatosan a tinta, így biztosítva a folyamatos tintaellátást. Vadi új, eredeti Canon PG-540 / CL-541 tintapatronra (ami ez esetben a nyomtatófej is) van a rendszer ráépítve.

Tudnivaló vásárlás előtt: a PG-540 / CL-541 eredeti tintapatron maximum kb. 150-200 oldal nyomtatására van kalibrálva gyárilag, tehát ha megvesszük a boltban a patront, ennyit tudunk vele nyomtatni, azonban ezzel a CISS rendszerrel egy nyomtatópatron élettartamát a tízszeresére növelhetjük. Tehát a nyomtató tintapatronja folyamatos tintaellátásban részesül, azonban a tintapatron alapvetően kb. 150-200 oldalra van kalibrálva, egy idő után elkopik, kb. a tintapatron tízszeresét lehet kihozni a patronból CISS használata esetén. Ha a patron a használatból eredően elkopik, egyszerűen le lehet cserélni és újra rákötni a már meglévő CISS rendszert, így tovább spórolva a nyomtatáson. Ez erre a CISS rendszerre vonatkozik, azonban más nyomtató esetén nem feltétlenül szükséges a tintapatron csere, pl. PGI-550/CLI-551, PGI-525/CLI-526, stb. esetén. Ha a nyomtatója nincs megfelelő állapotban, a CISS rendszert nem érdemes megvásárolni, hiszen a CISS rendszer az olcsó nyomtatást teszi lehetővé, azonban a nyomtató már meglévő hibáját nem javítja ki. Vásárlás előtt érdemes a lap alján lévő használati, beüzemelési útmutató áttanulmányozása. A nyomtatófejjel együtt való CISS vásárlást azoknak ajánljuk, akiknek a nyomtatóban lévő jelenlegi tintapatron már csíkosan nyomtat, vagy már korábban újratöltésre került. A vásárló dolga a rendszer nyomtatóba helyezése a mellékelt részletes használati útmutató alapján, a mellékelt eszközök segítségével, de csak műszaki érzékkel rendelkező ügyfeleinknek ajánljuk. Ha szakszerűtlen kezelés miatt meghiúsul a rendszer beépítése, azért felelősséget nem tudunk vállalni. Amennyiben nem sikerül a beépítés, tudunk segíteni, kérem vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Mivel az eredeti patronok "egyszerhasználatosak", ezért egy idő után a tintaszintfigyelés szerint a patronok "üresek" lesznek. Ez a hibaüzenet egyszerűen kiküszöbölhető: a kör háromszög gomb 15 másodpercig tartó nyomvatartásával a tintaszintfigyelés kikapcsolható. Az eredeti Canon nyomtatófej előnye a megbízhatóság: a tintapatronok vadi újak, nincsenek újratöltve.

A csomag tartalma:

  • PG-540 / CL-541 tintaellátó rendszer, eredeti Canon nyomtatófejjel (1 darab PG-540, 1 darab CL-541).
  • 4x40ml tintával (PG-540 black, CL-541 Yellow, Cyan, Magenta) töltve, előkészítve
  • Beszereléshez szükséges kiegészítők (levegőztető, rögzítő, stb.)
  • Részletes magyar nyelvű beszerelési útmutató

Garanciaidő: CISS-re 1 év, a tintapatronokra első kifogyásig vállalunk garanciát.

Felelősségvállalás: a felhasználó gondatlanságából eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Kérjük, a listából válassza ki, milyen nyomtatóba szeretné a CISS-t építeni. A kép illusztráció.

Tehát CISS rendszerrel a PG-540/CL-541 tintapatron élettartama jelentősen meghosszabbítható. Nézze meg bemutató videónkat erről!

Kompatibilitás: a szett kompatibilis a következő Canon PG-540 / CL-541 tintapatront használó nyomtatókkal (ha az Ön nyomtatója nem szerepel a listán, jelezze): 

Paraméterek

Canon Pixma MG2150
Canon Pixma MG2250
Canon Pixma MG3150
Canon Pixma MG3250
Canon Pixma MG3550
Canon Pixma MG4150
Canon Pixma MG4250
Canon Pixma MX375
Canon Pixma MX395
Canon Pixma MX435
Canon Pixma MX455
Canon Pixma MX475
Canon Pixma MX515
Canon Pixma MX525
Canon Pixma MX535

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!