Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Miért éppen minket válasszon?

Utángyártott HP364 tinta, 200ml (dye)

Ár:
1.130 Ft (890 Ft + ÁFA)
Cikkszám: INK-HP364 -200ml-db
Elérhetőség: 100 db raktáron
Szín választék
Kérjük válasszon!
Kérjük válasszon!
Kiszerelés:
Tűvel, fecskendővel, kesztyűvel:
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db) Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db)
99 Ft
Műanyag kesztyű (1 pár) Műanyag kesztyű (1 pár)
49 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Nyomtasson gazdaságosan, otthon, minőségi tintákkal! A HP301 tinta dye tinta, a következő színekben, 200 ml kiszerelésekben kaphatók (az ár színenként értendő, a színeket a 'Kiszerelési' listából választhatja ki):

  • HP364: Black 200ml
  • HP364: Cyan 200ml
  • HP364: Magenta 200ml
  • HP364: Yellow 200ml

A tinták standard minőségűek, hosszútávon is tökéletesen használhatók, igénybe vehetők akár dokumentum, akár illusztrációk, ábrák, hétköznapi dokumentumok nyomtatásra is. Ha fotónyomtatásra használná a készüléket, a prémium kategóriás tintáinkat ajánljuk. A csomag tartalma:

  • Kiválasztott 200 ml HP364 tinta
  • Töltéshez szükséges fecskendő, tű, kesztyű opcionálisan választható

Kompatibilis: 

HP Deskjet 3070A többfunkciós nyomtató
HP Photosmart 5510 e-All-in-One nyomtató
HP Photosmart 5515 e-All-in-One nyomtató
HP Photosmart 5520 e-All-in-One Printer
HP Photosmart 7510 e-All-in-One nyomtató
HP Photosmart B109A
HP Photosmart Plus B209
HP Photosmart Plus B210
HP Photosmart Wireless B110

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.