Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Miért éppen minket válasszon?

G-DATA Anti-Virus (eredeti, előtelepítéssel, lemez nélkül)

Ár:
4.560 Ft (3.591 Ft + ÁFA)
Cikkszám: GDATA-PREINSTALL
Elérhetőség: 10 db raktáron
Mennyiség:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás és Paraméterek

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy szoftvereinket a Microsoft® Authorized Refurbisher Partner program keretében kizárólag általunk forgalmazott számítógépekhez, laptopokhoz adhatjuk, azok külön megvásárlására nincs lehetőség! Az itt látható árak csak a termékekhez vásárolható szoftverek árai, nem tartalmazzák a számítógépek, laptopok árát! 1 számítógéphez / laptophoz egy darab termék vásárlása lehetséges!

A G DATA már több mint 30 éve, az alapítás óta, 1985-től megbízható partner a vírusvédelemben. Az elsők között készített vírusirtót MS DOS és Windows rendszerre is. A Ruhr-vidékről induló vállalkozás szoftverei olyan páratlan védelmet nyújtanak, ami a lehető legtöbb kártevő ellen megvédi számítógépeit, és lehetővé teszi, hogy a vírusírtás helyett a fontosabb feladataira koncentráljon.

A G Data Antivírus és Internet Security szoftvercsomag egy 1 éves, megújítható előfizetés, tehát ennek megvásárlásával nem a szoftvert veszi meg, hanem annak 1 éves használati jogát, melyet bármikor meghosszabbíthat!