x
Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Mi köze a Xeroxnak az utángyártott tonerekhez?!

Nézegeti a tonereket a piacon, és látja, hogy nemcsak eredeti, hanem utángyártott tonert is lehet kapni, azonban ezekhez lehet nem mer nyúlni rossz tapasztalat, vagy az interneten keringő rossz pletyka miatt. Azonban új megoldás került a piacra, mely elhozza a valódi biztonságot és az alacsony árat: a Xerox piacra dobta a Xerox által utángyártott, 100%-ban új tonereket HP, Lexmark, Brother, OKI, Kyocera, Epson, Panasonic, és egyéb ismertebb nyomtatók részére. Ez mit jelent? Azt jelenti, hogy Xerox gyártmányú tonert használhat jóval olcsóbban meglévő lézernyomtatójában, legyen az HP nyomtató, Lemark, Brother, stb. Cikkünkben ezt vesézzük tovább.
-------------------------

Először is ismerjük meg a gyártót. A Xerox története az 1940-es évekre vezethető vissza, amikor Chester Carlson megalkotott egy új módszert, melyet „xerográfiának” nevezett. Ezzel a módszerrel egyszerűen, gyorsan lehetett a papírra vetett információkat sokszorosítani. Ez a találmány indította el a Xeroxot hosszú és rögös útján, melynek alapelve: „...hogy az irodai munka egy kicsit hatékonyabb és egy kicsit kevésbé fárasztó lehessen”. Ezt az elvet 160 országban, több mint 140 000 munkatárssal próbálják elterjedtebbé tenni. Sikeresen.

Na de most jöjjön a lényeg, hogy most mi a legújabb, nagyszerű dobásuk, ami ma szinte minden lézernyomtató használót érinthet: a Xerox rájött, hogy a többi nyomtató gyártót nem ellenfélként, hanem lehetőségként ki lehet aknázni. Piacra dobták saját kazettáikat, melyeket más nyomtatókban használhatnak a lézernyomtató kedvelők, legyen az HP vagy Lexmark, Brother, OKI, Kyocera, Epson, stb. nyomtató.

Előnye ezeknek az utángyártott tonereknek:

  • 25%-35%-al olcsóbbak ezek a Xerox tonerek, mint az eredeti tonerek.
  • Szabadalmaztatott, biztonságos előállítási technológiával készült kellékanyagok.
  • Rizikómentes használat. Garancia.
  • Életteli nyomatokat készít.
  • A megadott kinyomtatható oldalszám reális, valós.
  • Gyártáskor figyelembe vették a környezetvédelmi irányelveket.

Tehát első előnyként kiemelhető, hogy ezek a tonerek jóval olcsóbban megvásárolhatók. Kb. 25%-35%-al olcsóbbak ezek a Xerox tonerek, mint az eredeti tonerek. A nyomtató tehát alacsonyabb költségen fenntartható, emellett kockázat nélkül, hiszen megbízható gyártótól származó kellékanyagról van szó. A gyártó által leírt toner kapacitás pedig valós, teljesen kihasználható a megadott kinyomtatható oldalszám.

A tonerek előállítása rendkívül nagy precizitással történik. A kellékanyagok tesztek hosszú sorát magába foglaló, rendkívül precíz eljárás szerint készülnek. A modern, felszerelt üzemekben a teljes előállítási folyamat állandó ellenőrzés alatt áll, és megfelel az ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 szabványoknak, tehát ugyanazoknak a szabványoknak felelnek meg, mint az eredeti kellékanyagok más gyártóknál. Figyelnek a megfelelő illesztésekre, hogy szivárgásmentes kellékanyagok készüljenek. A színhűség mellett a nyomatok tartósságára és élénkségére is külön figyelmet szentelnek, hisz a legfontosabb, hogy a nyomatok egyenletesek, csíkmentesek, emellett hosszútávon elérhetők legyenek. A tonerek nagy előnye, hogy a Xerox minden kellékanyaga igazán minőségi alapanyagból, alkatrészekből tevődik össze.

A minőségnek és az precíz gyártási folyamatnak köszönhetően a Xerox termékekre kapacitásuk végéig garanciát nyújt a gyártó. Ráadásul rendkívül jó hír, hogy a Xerox nyomtatókazetták nem befolyásolják HP vagy Brother nyomtatója garanciális feltételeit, tehát még garanciális nyomtató esetén sem rizikós ezen tonerek használata.

yes Tehát: Xeroxra fel, keresse a termékeket ide kattintva!

Az információkat az alábbi forrásból merítettük:
- Egy egyszerűbb világ, hála a Xeroxnak:
http://www.xerox.com/about-xerox/huhu.html
- 75 év a xerográfiában:
http://www.xerox.com/about-xerox/75th-anniversary/huhu.html
- Kellékanyag kereső:
http://www.office.xerox.com/compatible-cartridges/enie.html
- Quality Replacement Toner Cartridges For All Your Printers From Xerox:
http://www.xerox.com/printer-supplies/compatible-cartridges/enis.html
- Xerox-approved Quality and Reliability:
http://www.xerox.com/printer-supplies/compatible-cartridges/toner-quality/enus.html
- Lifetime Warranty:
http://www.xerox.com/printer-supplies/compatible-cartridges/toner-warranty/enus.html
- Cartridges Performance:
http://www.xerox.com/printer-supplies/compatible-cartridges/toner-yield/enus.html

Tartalomhoz tartozó címkék: lézernyomtató