Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Canon 3 évre kiterjeszthető garancia promóció

Canon 3 évre kiterjeszthető garancia promóció
Élvezze a gondtalan használatot a 3 éves jótállásra vonatkozó ajánlatnak köszönhetően a Canon jóvoltából. A promóció a kiírásban szereplő nyomtatókra vonatkozik. A NyomtassOtthon.hu kiemelt Canon partner, így nyugodt szívvel vásárolhat Canon tintasugaras és lézernyomtatókat, illetve scannereket, egyéb Canon kiegészítőket is.
 

 

Vásároljon promócióban szereplő MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER és imageFORMULA nyomtatót és szkennert a kijelölt termékekből és élvezze a gondtalan használatot a 3 éves jótállásra vonatkozó ajánlatnak köszönhetően.

Résztvevő termékek

MAXIFY

MAXIFY MB2150 sorozat - mobileszközökön és felhőalapú szolgáltatásokon keresztül történő nyomtatást és szkennelést támogató, kiemelkedő színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 19 kép/perces fekete-fehér nyomtatási sebességgel és számos hálózati funkcióval.

MAXIFY MB2750 sorozat - Színes multifunkciós, tintasugaras készülék otthoni irodák számára. A Canon MAXIFY MB2750 sorozat mobil nyomtatást és felhővel való integrálást tesz lehetővé, 500 oldalas papírkapacitása és 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebessége pedig maximalizálja a hatékonyságot.

MAXIFY MB5150 sorozat - Mobileszközöket és felhőalapú szolgáltatásokat támogató, intenzív használatra tervezett színes multifunkciós, tintasugaras nyomtató, szkenner, másoló és fax 24 kép/perces gyors fekete-fehér nyomtatási sebességgel és egyszerű hálózati integrációval.

MAXIFY MB5450 sorozat - Színes multifunkciós nyomtató, fax, szkenner és másoló 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatási sebességgel. A hatékony és intenzív használatra tervezett Canon MAXIFY MB5450 sorozat nem ismer kompromisszumot a teljesítmény, minőség és a megbízhatóság terén sem

MAXIFY iB4150 - Hatékonyságra, teljesítményre és megbízhatóságra tervezve. Gyors, 24 kép/perces fekete-fehér és 15,5 kép/perces színes nyomtatás akár 2500 oldalnyi kapacitással, alacsony üzemeltetési költségekkel és Wi-Fi-vel – kis méretű irodák számára tökéletes megoldás.

i-SENSYS

i-SENSYS LBP212dw - Az egyfunkciós fekete-fehér nyomtató biztonságos mobil csatlakozási lehetőségről, valamint felhasználóbarát funkciókról, lenyűgöző minőségről és sebességről gondoskodik.

i-SENSYS LBP214dw - Az egyfunkciós fekete-fehér nyomtató biztonságos mobil csatlakozási lehetőségről, valamint felhasználóbarát funkciókról, lenyűgöző minőségről és sebességről gondoskodik.

i-SENSYS LBP611Cn - Kompakt és hatékony színes lézernyomtató kiemelkedő teljesítménnyel és egyszerű karbantarthatósággal.

i-SENSYS LBP613Cdw - Egyfunkciós nyomtató 18 lap/perc sebességgel, lenyűgöző minőséggel és kétoldalas nyomtatással.

Canon i-SENSYS LBP664Cx - A kis irodákhoz optimalizált LBP664Cx egy ultragyors, rendkívül pontos, sokoldalú, egyfunkciós színes nyomtató, amelyhez olyan továbbfejlesztett funkciók tartoznak, mint a Universal Login Manager és az Alkalmazáskönyvtár.

i-SENSYS MF421dw - Megbízható és egyszerűen használható multifunkciós nyomtató sokféle feladatot ellátó irodák, valamint kis- és középvállalkozások számára.

i-SENSYS MF426dw - Megbízható, biztonságos és egyszerűen használható multifunkciós nyomtató faxfunkcióval sokféle feladatot ellátó irodák, valamint kis- és középvállalkozások számára.

i-SENSYS MF428x - Ez a megbízható, biztonságos és egyszerűen használható multifunkciós nyomtató biztonságos mobil csatlakozást és magas fokú kontrollt tesz lehetővé az irodák, valamint a kis- és középvállalkozások számára.

i-SENSYS MF429x - Az MF420 sorozat csúcskészüléke egy megbízható, biztonságos és egyszerűen használható, faxfunkcióval rendelkező multifunkciós nyomtató, amely biztonságos mobil csatlakozást és magas fokú kontrollt tesz lehetővé az irodák, valamint a kis- és középvállalkozások számára.

i-SENSYS MF522x - Gyors, biztonságos és egyszerűen használható fekete-fehér nyomtató, szkenner és másoló mobil csatlakozási lehetőséggel.

i-SENSYS MF525x - Gyors, biztonságos és egyszerűen használható fekete-fehér nyomtató, szkenner, másoló és fax mobil csatlakozási lehetőséggel.

i-SENSYS MF631Cn - Multifunkciós színes lézernyomtató kimagasló teljesítménnyel és 12,7 cm-es színes érintőképernyővel.

i-SENSYS MF633Cdw - Multifunkciós színes lézernyomtató 12,7 cm-es színes érintőképernyővel és kétoldalas nyomtatási lehetőséggel.

i-SENSYS MF635Cx - Érintőképernyős multifunkciós nyomtató innovatív Alkalmazáskönyvtárral és kétoldalas beolvasás funkcióval.

Canon i-SENSYS MF645Cx - Multifunkciós színes nyomtató faxfunkcióval, kis irodákhoz optimalizálva. A strapabíró, megbízható és gyors MF645Cx nagyobb biztonságot és jobb költségkezelést biztosít, továbbá egyutas kétoldalas lapolvasást.

Canon i-SENSYS MF643Cdw - Többfunkciós színes nyomtató, amelyet kis és közepes vállalkozásokhoz optimalizáltunk. A strapabíró, megbízható és gyors MF643Cdw kibővített mobil csatlakoztatási lehetőségeket, automatikus kétoldalas nyomtatást és gyors, 21 lap/perces (A4) nyomtatási sebességeket biztosít a produktivitás maximalizálása érdekében.

Canon i-SENSYS MF641Cw - Többfunkciós színes nyomtató, amelyet kis és közepes vállalkozásokhoz optimalizáltunk. A strapabíró, megbízható, gyors és kompakt kialakítású MF641Cw nyomtatóhoz egy nagy méretű színes érintőképernyő is tartozik.

i-SENSYS MF732Cdw - Gyors, kimagasló minőségű és mobilbarát multifunkciós nyomtató számos produktivitást növelő funkcióval.

i-SENSYS MF734Cdw - Hatékony multifunkciós nyomtató érintőképernyővel, gyors nyomtatási sebességgel és kétoldalas szkennelési lehetőséggel.

i-SENSYS MF735Cx - Modern, kimagasló minőségű multifunkciós lézernyomtató 12,7 cm-es érintőképernyővel és Alkalmazáskönyvtárral.

Canon i-SENSYS MF742Cdw - A Canon i-SENSYS MF742Cdw multifunkciós nyomtatója segít a kis- és középvállalkozások tulajdonosainak, hogy új szintre emeljék a produktivitást

Canon i-SENSYS MF744Cdw - A Canon faxfunkcióval ellátott i-SENSYS MF744Cdw multifunkciós színes nyomtatója praktikus, időtakarékos funkciókat biztosít, többek között egyutas kétoldalas lapolvasást

Canon i-SENSYS MF746Cx - A Canon faxfunkcióval ellátott i-SENSYS MF746Cx multifunkciós színes nyomtatója nagyobb biztonságot és jobb költségkezelési lehetőségeket kínál, ezáltal ideális a növekvő vállalkozások számára

imageFORMULA

imageFORMULA P-208II - A kompakt és stílusos P-208II hordozható lapolvasó tökéletes választás sokat utazó munkatársak számára vagy otthoni használatra. A 10 lapos automatikus dokumentumadagoló és a nagy sebességű kétoldalas beolvasás garantálja a folyamatos hatékonyságot.

imageFORMULA P-215II - Az elegáns P-215II kényelmes, azonnali használatra alkalmas irodai és otthoni lapolvasó. Ez a típus a leggyorsabb hordozható lapolvasó, mely akár 30 kép/perces kétoldalas beolvasásra is képes.

imageFORMULA DR-F120 - Élvezze a könnyed és gyors lapolvasási megoldást a sokoldalú imageFORMULA DR-F120 lapolvasóval, amely beépített automata dokumentumadagolóval és síkágyas egységgel rendelkezik. Tökéletes megoldás különböző dokumentumtípusok kiváló minőségű rögzítéséhez.

imageRUNNER

imageRUNNER C1225iF - Az imageRUNNER C1225iF egy funkciógazdag, A4 méretű, színes, multifunkciós készülék, mely gyors és hatékony, azonnali dokumentumkezelést tesz lehetővé, melynek köszönhetően több figyelem jut az üzleti prioritásokra.

 

A promóció ÁSZF-e ide kattintva olvasható el.

My title Page contents