Termékek Menü
0

Blog, tudástár

"Egy európai, 8000 ember bevonásával készült kutatás szerint az emberek legnagyobb “nyomtató parája”, hogy kifogy a festék. Az európai szülők 56%-a szembesült már a “nyomtató para” pillanatával, mikor otthoni nyomtatójukból kifogyott a tinta és ez 50%-uk számára jelentett problémát, hiszen nem tudták például a gyerek házifeladatát kinyomtani, stb." - írja az Epson. Nézzük meg, hogy mit is jelent külső tartályos nyomtatóval nyomtatni, és mennyit spórolhat vele.
-------------------------

A legújabb Epson EcoTank nyomtatók nemcsak új külsőt, hanem új funkciókat is kaptak. A készülékek várhatóan 2017. októberétől kaphatóak. A legújabb készülékek L4150, L4160, L6160, L6170, L6190 néven kerülnek piacra.
-------------------------
Válassza ki az Ön számára tökéletes nyomtatót! Éljen ajánlatunkkal és most vásároljon promóciós nyomtatót, mely kiváló minőségű és alacsony költségű nyomtatást biztosít. Akár 4 000 Ft - 35 000 Ft összegű pénzvisszatérítést kaphat, egy promóciós nyomtató megvásárlásakor. Az ajánlat 2017. 09. 01. és 2017. 12. 31. között érvényes.
-------------------------

Vásároljon a promócióban szereplő MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER és imageFORMULA nyomtatót és szkennert 2017. március 1. és 2017. december 31. között, és élvezze a gondtalan használatot a 3 éves jótállásra vonatkozó promóciónak köszönhetően.
-------------------------

Egy kép többet ér, mint ezer szó. És mi a helyzet a videókkal? Az alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogy mi a különbség az L486, L655 és L810 nyomtatók között: nemcsak a műszaki adatokat vesszük sorra, hanem a különböző papírokra történő nyomtatást, mindezt videókkal és összehasonlító képekkel fűszerezve. Ha igazán gazdaságos nyomtatót szeretne vásárolni, de nem tudja, hogy a nagy kínálatban melyik lenne a megfelelő, az alábbi cikk kihagyhatatlan. A részletekért olvasson tovább..
-------------------------

Sokan kérdezték tőlünk, hogy mi a különbség a pigment alapú tinta és a dye alapú tinta között. Ezért készítettük ezt a cikket és videót. A videóban bemutatjuk a kenődés tesztet, a cikkben pedig leírjuk az érdekes különbségeket. Emellett rávilágítunk a felhasználók által elkövetett gyakori hibákra, és arra, hogyan lehet azokat elkerülni a hosszabb nyomtató élettartam elérése érdekében. Nem is olyan nehéz, meglátja.. olvasson tovább!
-------------------------

A CISS rendszer egy bonyolultnak látszó, ámde mégis egyszerű eszköz az olcsó tintasugaras nyomtatáshoz. A blogunkon több hosszabb cikk is található a CISS rendszerről, azonban most zsigereire bontva egyszerűen bemutatjuk, hogy mindenki megérthesse, hogy érhető el az otthoni olcsó nyomtatás, és hogy lehetséges a használata, ha már van egy nyomtatója, és szeretné jobban kihasználni.
-------------------------

Tudjuk, hogy mit jelent kezdőnek lenni, és tudjuk azt is, milyen a felfelé vezető út: általában rögös és hepehupás. Cégünk 1996 óta van a piacon, így bőven szereztünk tapasztalatot abban, hogy mit jelent a vállalati költségvetés fontossága, illetve az optimális költségcsökkentés. Így kialakítottunk egy új programot, ami a gazdaságban tevékenykedők számára nyújt segítséget a nyomtatás terén. A részletek a cikk folytatásában.
-------------------------

Végre megvan a nyomtatónk, már csak az a dolgunk, hogy használjuk. Viszont vannak szarvashibák, amiket folyton elkövethetünk, ha nem figyelünk oda, és akkor a nyomtató élettartama jelentősen csökkenhet. Most összeszedünk 10 fontos pontot, amit nem szabad elkövetni, ha a nyomtatót hosszútávú használatra szánjuk, és idegeinket is meg szeretnénk kímélni a felesleges elpattanástól.
-------------------------

Nézegeti a tonereket a piacon, és látja, hogy nemcsak eredeti, hanem utángyártott tonert is lehet kapni, azonban ezekhez lehet nem mer nyúlni rossz tapasztalat, vagy az interneten keringő rossz pletyka miatt. Azonban új megoldás került a piacra, mely elhozza a valódi biztonságot és az alacsony árat: a Xerox piacra dobta a Xerox által utángyártott, 100%-ban új tonereket HP, Lexmark, Brother, OKI, Kyocera, Epson, Panasonic, és egyéb ismertebb nyomtatók részére. Ez mit jelent? Azt jelenti, hogy Xerox gyártmányú tonert használhat jóval olcsóbban meglévő lézernyomtatójában, legyen az HP nyomtató, Lemark, Brother, stb. Cikkünkben ezt vesézzük tovább.
-------------------------

„Ahány patron, annyi chip” - mondhatnánk, azonban azért nagyjából lehet különbséget tenni, egyszerűen chip és chip között. Cikkünkben bemutatjuk a leggyakrabban előforduló tintapatron chipeket és leírjuk előnyüket, hátrányukat, használatukat, illetve hogy lehet őket tönkretenni. A cikkünkben csak a tintasugaras nyomtatókról, illetve tintapatronokról beszélünk, a tonereket nem vesszük bele.
-------------------------

A külső tartályos nyomtatók jelentik a jövőt a legolcsóbb és egyben legkörnyezettudatosabb tintasugaras nyomtatás terén. Azonban ezek a nyomtatók teljesen új felhasználói szokásokat, illetve hozzáállást igényelnek. Mostani cikkünkben a leglényegesebb tényeket, kérdéseket, különbségeket, hasonlóságokat vesszük sorra.
-------------------------

Az elmúlt évek trendjeit nézve a piacon egyre jobban tért hódítanak az olcsón fenntartható nyomtatók, ezek közül is a külső tartályos készülékek, pl. az Epson ITS nyomtatói. Mivel az Epson nyomtatói magasabb átlagárban vannak, mint egy hétköznapi tintasugaras nyomtató (ennek okát később kifejtjük), ezért leginkább az olcsóbb készülékek, köztük az egyfunkciós L110, és a többfunkciós L355 volt az első generáció kedvenc elérhetőbb áron kapható nyomtatója.
-------------------------

Megjelent a Printer Praktikák Magazin őszi száma! Kattintson a képekre, ha online szeretné átnézni a magazint vagy kattinson a PDF ikonra a magazin ingyenes letöltésére. A magazin magán használatra ingyen letölthető, azonban kereskedelmi forgalomba nem hozható, újra nem meg jelentethető. Mindenfajta visszajelzésnek, cikk ötletnek örülünk, kérjük küldje el részünkre info@nyomtassotthon.hu e-mail címre! Köszönjük!
-------------------------

Sokan kérdezik azt, hogy egyes nyomtatóknál miért kell tintapatront cserélni, míg más nyomtatóknál nem, hogyha CISS rendszert vásárolnak, hiszen pont azért vesznek CISS-t, hogy a nyomtatási költséget csökkentsék. A válasz erre az, hogy minden nyomtató egyedi tulajdonságokkal és különböző tintapatronnal dolgozik, és bármilyen tintapatront is használ a CISS kompatibilis nyomtatója, minimum tíz tintapatron cserét lehet megspórolni. Részletes válaszunkat kifejtjük a cikkben.
-------------------------

Ha az ember fia / lánya rászánja magát, hogy tegyen valamit az olcsóbb nyomtatásért, általában pár perc olvasgatást követően káoszban találja magát és zúg az agya a sok, akár ellentétes információtól. Több cikkünk részletesen bemutatja a CISS rendszereket, az előnyöket, a használatot, kinek ajánljuk, azonban ez a cikkünk most arról szól, hogyha megvásárolunk egy rendszert, akkor milyen tartozékokra is számítsunk általában (bár előre leszögezzük, hogy minden CISS rendszer más – más tartozékkal rendelkezik, függően a rendszer gyártójától illetve attól, hogy milyen nyomtatóhoz is szeretnénk használni. Így minden csomagba az kerül, amit fel is használ a beszereléskor).
-------------------------

Hirtelen azt sem tudja, hogy mit válasszon? Hol kezdje? Mi a jó választás? Rengeteg kérdés kavarog a fejében? Ez teljesen természetes. Íme pár tipp, hogy mit válasszon, ha elsőre venne olyan nyomtatót, melyet nem folyamatos tintapatron cserélgetéssel használna: tehát akár utántölthető tintapatronos nyomtatót, akár CISS rendszeres nyomtatót, akár Epson ITS rendszerű nyomtatót.
-------------------------

2015 első negyedévét vehetjük az "56-os szám" időszakának: ugyanis az év elején kifejezetten erős harcban van a Canon Pixma MG5650 nyomtató és az Epson WorkForce WF-5620 készülék. Igaz, hogy a két nyomtató teljesen más igényű felhasználók számára épült, mégis ez a két készülék vezeti nálunk az eladási listákat. Cikkünkben most az Epson WF-5620-at fogjuk kivesézni. Nem kicsit.
-------------------------

"T. Nyomtassotthon.hu! Nyomtató vásárlás előtt állok. Kinéztem Önöknél a Canon Pixma MX395 nyomtatót. A nyomtatót egy irodába vásárolnánk, kb. havi 4.000 oldal nyomtatására használná több kolléga. Megfelelő készüléket választok? Válasszak hozzá CISS rendszert? Várom válaszukat. Köszönöm. Üdvözlettel: K. István"
-------------------------

"Kedves Hölgyem / Uram! Köszönöm, a mai napon megkaptam a csomagot. Nekem egy Canon Pixma IP7250 nyomtatóm van, a kérdésem pedig az lenne, hogy a PGI-550-hez való tintát melyik tintapatronba kell töltenem? A vastagba vagy a vékonyba? Ajánlott valamilyen speciális töltési módszer? Köszönöm. Üdvözlettel: B. Erika"
-------------------------

 

Canon nyomtatófej tisztítás sokaknak okoz fejtörést: sajnos rengeteg hiedelem veszi körül a nyomtatófej tisztítást, itt az ideje, hogy megmutassuk, mi hogy végezzük ezt a feladatot, amikor a szoftveres fokozott tisztítás vagy egyéb szoftveres beavatkozás már nem hoz sikert. Ami nagyon fontos: ne vásároljunk különböző ultrahangos tisztító eszközöket, vagy drága kütyüket, sajnos ezek nem válnak be.
-------------------------

A tintasugaras nyomtatók nagy hátránya az, hogyha nem használjuk, akkor beszáradnak. Azonban a nyomtatófej beszáradáson az esetek nagy részében lehet segíteni otthon, a megfelelő eszközökkel (sajnos azonban vannak így is menthetetlen példányok, de minden nyomtató megérdemel még egy esélyt, főleg, hogy minimális beruházást igényel a művelet). Nagyon sok téves információ kering azzal kapcsolatban, hogy lehet egy nyomtatófejet visszahozni a működők sorába: cikkünk a nyomtatófej fizikai tisztításában segít HP nyomtató esetén, ha már a szoftveres segítség már egyáltalán nem használ...
-------------------------

A nyomtatófej tisztítás körül rengeteg városi legenda kering. Mi most megmutatjuk lépésről lépésre, hogy lehet egy Epson nyomtatófejet egyszerűen otthon kitakarítani, ha már a szoftveres segítség nem használ. Bemutatjuk a fejtisztítást, ráadásul több módon is, képekkel illusztrálva. Sajnos azt le kell szögeznünk, hogy vannak olyan nyomtatófejek, amelyek már nem menthetők a nagyon régóta beszáradt illetve rossz minőségű tinta miatt, azonban minden nyomtató megérdemel még egy esélyt.
-------------------------

Ha túljutottunk a kezdeti problémás szakaszon, mégpedig azon, hogy kiválasztottuk a nyomtatót, melyet használni szeretnénk akár otthon, akár az irodában, akkor már csak arra kell törekednünk, hogy megfelelően tároljuk, használjuk, hogy hosszútávon kiszolgálja igényeinket. Ebben a cikkünkben tippeket, tanácsokat adunk, hogy legyen a nyomtató hosszútávú munkatársunk.
-------------------------

Nagyon tombol a bagoly őrület, tehát nem tehetjük azt meg, hogy kihagyjuk a piros sapkás téli baglyot az ajándék kísérő szériánkból! Saját készítésű, magyar nyelvű ajándék kártyánk ingyen letölthető pdf formátumban, magánszemélyek részére. Ezzel az aranyos ajándék kísérő kártyával biztosan azt az érzést fogjuk kiváltani az ajándékozottból, hogy "húúúúúú, de örülök"! Ha a bagoly mellé más ajándék kártyát is szeretne keresni, érdemes cikkeink között körbe nézni, hiszen rengeteg stílusos nyomtatható kártyát talál...
-------------------------