Termékek Menü
0
   

Blog, tudástár

Összehasonlítottuk az Epson külső tartályos nyomatók javát Egy kép többet ér, mint ezer szó. És mi a helyzet a videókkal? Az alábbi cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogy mi a különbség az L486, L655 és L810 nyomtatók között: nemcsak a műszaki adatokat vesszük sorra, hanem a különböző papírokra történő nyomtatást, mindezt videókkal és összehasonlító képekkel fűszerezve. Ha igazán gazdaságos nyomtatót szeretne vásárolni, de nem tudja, hogy a nagy kínálatban melyik lenne a megfelelő, az alábbi cikk kihagyhatatlan. A részletekért olvasson tovább..
Pigment tinta vs. víz alapú (dye) tinta

Sokan kérdezték tőlünk, hogy mi a különbség a pigment alapú tinta és a dye alapú tinta között. Ezért készítettük ezt a cikket és videót. A videóban bemutatjuk a kenődés tesztet, a cikkben pedig leírjuk az érdekes különbségeket. Emellett rávilágítunk a felhasználók által elkövetett gyakori hibákra, és arra, hogyan lehet azokat elkerülni a hosszabb nyomtató élettartam elérése érdekében. Nem is olyan nehéz, meglátja.. olvasson tovább!

A külső tartályokról közérthetően, avagy az olcsó nyomtatás kulcsa

A CISS rendszer egy bonyolultnak látszó, ámde mégis egyszerű eszköz az olcsó tintasugaras nyomtatáshoz. A blogunkon több hosszabb cikk is található a CISS rendszerről, azonban most zsigereire bontva egyszerűen bemutatjuk, hogy mindenki megérthesse, hogy érhető el az otthoni olcsó nyomtatás, és hogy lehetséges a használata, ha már van egy nyomtatója, és szeretné jobban kihasználni.

Kedvező koncepciók kisvállalkozók, vállalatok számára Tudjuk, hogy mit jelent kezdőnek lenni, és tudjuk azt is, milyen a felfelé vezető út: általában rögös és hepehupás. Cégünk 1996 óta van a piacon, így bőven szereztünk tapasztalatot abban, hogy mit jelent a vállalati költségvetés fontossága, illetve az optimális költségcsökkentés. Így kialakítottunk egy új programot, ami a gazdaságban tevékenykedők számára nyújt segítséget a nyomtatás terén. A részletek a cikk folytatásában.
Hogyan NE tegyük tönkre hamar a tintasugaras nyomtatónkat?

Végre megvan a nyomtatónk, már csak az a dolgunk, hogy használjuk. Viszont vannak szarvashibák, amiket folyton elkövethetünk, ha nem figyelünk oda, és akkor a nyomtató élettartama jelentősen csökkenhet. Most összeszedünk 10 fontos pontot, amit nem szabad elkövetni, ha a nyomtatót hosszútávú használatra szánjuk, és idegeinket is meg szeretnénk kímélni a felesleges elpattanástól.

Mi köze a Xeroxnak az utángyártott tonerekhez?!

Nézegeti a tonereket a piacon, és látja, hogy nemcsak eredeti, hanem utángyártott tonert is lehet kapni, azonban ezekhez lehet nem mer nyúlni rossz tapasztalat, vagy az interneten keringő rossz pletyka miatt. Azonban új megoldás került a piacra, mely elhozza a valódi biztonságot és az alacsony árat: a Xerox piacra dobta a Xerox által utángyártott, 100%-ban új tonereket HP, Lexmark, Brother, OKI, Kyocera, Epson, Panasonic, és egyéb ismertebb nyomtatók részére. Ez mit jelent? Azt jelenti, hogy Xerox gyártmányú tonert használhat jóval olcsóbban meglévő lézernyomtatójában, legyen az HP nyomtató, Lemark, Brother, stb. Cikkünkben ezt vesézzük tovább.

Chip ismertető – avagy igazodjunk ki a rengetegben

„Ahány patron, annyi chip” - mondhatnánk, azonban azért nagyjából lehet különbséget tenni, egyszerűen chip és chip között. Cikkünkben bemutatjuk a leggyakrabban előforduló tintapatron chipeket és leírjuk előnyüket, hátrányukat, használatukat, illetve hogy lehet őket tönkretenni. A cikkünkben csak a tintasugaras nyomtatókról, illetve tintapatronokról beszélünk, a tonereket nem vesszük bele.

Amit a külső tartályos nyomtatókról tudni kell

A külső tartályos nyomtatók jelentik a jövőt a legolcsóbb és egyben legkörnyezettudatosabb tintasugaras nyomtatás terén. Azonban ezek a nyomtatók teljesen új felhasználói szokásokat, illetve hozzáállást igényelnek. Mostani cikkünkben a leglényegesebb tényeket, kérdéseket, különbségeket, hasonlóságokat vesszük sorra.

Epson L355 vs. L365 vs. L455

Az elmúlt évek trendjeit nézve a piacon egyre jobban tért hódítanak az olcsón fenntartható nyomtatók, ezek közül is a külső tartályos készülékek, pl. az Epson ITS nyomtatói. Mivel az Epson nyomtatói magasabb átlagárban vannak, mint egy hétköznapi tintasugaras nyomtató (ennek okát később kifejtjük), ezért leginkább az olcsóbb készülékek, köztük az egyfunkciós L110, és a többfunkciós L355 volt az első generáció kedvenc elérhetőbb áron kapható nyomtatója.

Printer Praktikák Magazin - 2015. ősz

Megjelent a Printer Praktikák Magazin őszi száma! Kattintson a képekre, ha online szeretné átnézni a magazint vagy kattinson a PDF ikonra a magazin ingyenes letöltésére. A magazin magán használatra ingyen letölthető, azonban kereskedelmi forgalomba nem hozható, újra nem meg jelentethető. Mindenfajta visszajelzésnek, cikk ötletnek örülünk, kérjük küldje el részünkre info@nyomtassotthon.hu e-mail címre! Köszönjük!

Tintapatron élettartam hosszabbítás

Sokan kérdezik azt, hogy egyes nyomtatóknál miért kell tintapatront cserélni, míg más nyomtatóknál nem, hogyha CISS rendszert vásárolnak, hiszen pont azért vesznek CISS-t, hogy a nyomtatási költséget csökkentsék. A válasz erre az, hogy minden nyomtató egyedi tulajdonságokkal és különböző tintapatronnal dolgozik, és bármilyen tintapatront is használ a CISS kompatibilis nyomtatója, minimum tíz tintapatron cserét lehet megspórolni. Részletes válaszunkat kifejtjük a cikkben.

Milyen tartozékokkal találkozunk CISS esetén?

Ha az ember fia / lánya rászánja magát, hogy tegyen valamit az olcsóbb nyomtatásért, általában pár perc olvasgatást követően káoszban találja magát és zúg az agya a sok, akár ellentétes információtól. Több cikkünk részletesen bemutatja a CISS rendszereket, az előnyöket, a használatot, kinek ajánljuk, azonban ez a cikkünk most arról szól, hogyha megvásárolunk egy rendszert, akkor milyen tartozékokra is számítsunk általában (bár előre leszögezzük, hogy minden CISS rendszer más – más tartozékkal rendelkezik, függően a rendszer gyártójától illetve attól, hogy milyen nyomtatóhoz is szeretnénk használni. Így minden csomagba az kerül, amit fel is használ a beszereléskor).

CISS rendszerrel kacsingatok, de kezdő vagyok!

Hirtelen azt sem tudja, hogy mit válasszon? Hol kezdje? Mi a jó választás? Rengeteg kérdés kavarog a fejében? Ez teljesen természetes. Íme pár tipp, hogy mit válasszon, ha elsőre venne olyan nyomtatót, melyet nem folyamatos tintapatron cserélgetéssel használna: tehát akár utántölthető tintapatronos nyomtatót, akár CISS rendszeres nyomtatót, akár Epson ITS rendszerű nyomtatót.

Epson WorkForce WF-5620DWF - az igazi munkatárs

2015 első negyedévét vehetjük az "56-os szám" időszakának: ugyanis az év elején kifejezetten erős harcban van a Canon Pixma MG5650 nyomtató és az Epson WorkForce WF-5620 készülék. Igaz, hogy a két nyomtató teljesen más igényű felhasználók számára épült, mégis ez a két készülék vezeti nálunk az eladási listákat. Cikkünkben most az Epson WF-5620-at fogjuk kivesézni. Nem kicsit.

Olvasói kérdés: Canon Pixma MX395 megfelelő irodába?

"T. Nyomtassotthon.hu! Nyomtató vásárlás előtt állok. Kinéztem Önöknél a Canon Pixma MX395 nyomtatót. A nyomtatót egy irodába vásárolnánk, kb. havi 4.000 oldal nyomtatására használná több kolléga. Megfelelő készüléket választok? Válasszak hozzá CISS rendszert? Várom válaszukat. Köszönöm. Üdvözlettel: K. István"

Olvasói kérdés: PG tintát hova és hogy töltsem?

"Kedves Hölgyem / Uram! Köszönöm, a mai napon megkaptam a csomagot. Nekem egy Canon Pixma IP7250 nyomtatóm van, a kérdésem pedig az lenne, hogy a PGI-550-hez való tintát melyik tintapatronba kell töltenem? A vastagba vagy a vékonyba? Ajánlott valamilyen speciális töltési módszer? Köszönöm. Üdvözlettel: B. Erika"

Hogyan tisztítsunk Canon nyomtatófejet?

Canon nyomtatófej tisztítás sokaknak okoz fejtörést: sajnos rengeteg hiedelem veszi körül a nyomtatófej tisztítást, itt az ideje, hogy megmutassuk, mi hogy végezzük ezt a feladatot, amikor a szoftveres fokozott tisztítás vagy egyéb szoftveres beavatkozás már nem hoz sikert. Ami nagyon fontos: ne vásároljunk különböző ultrahangos tisztító eszközöket, vagy drága kütyüket, sajnos ezek nem válnak be.

Hogyan tisztítsunk HP nyomtatófejet?

A tintasugaras nyomtatók nagy hátránya az, hogyha nem használjuk, akkor beszáradnak. Azonban a nyomtatófej beszáradáson az esetek nagy részében lehet segíteni otthon, a megfelelő eszközökkel (sajnos azonban vannak így is menthetetlen példányok, de minden nyomtató megérdemel még egy esélyt, főleg, hogy minimális beruházást igényel a művelet). Nagyon sok téves információ kering azzal kapcsolatban, hogy lehet egy nyomtatófejet visszahozni a működők sorába: cikkünk a nyomtatófej fizikai tisztításában segít HP nyomtató esetén, ha már a szoftveres segítség már egyáltalán nem használ...

Hogyan tisztítsunk Epson nyomtatófejet?

A nyomtatófej tisztítás körül rengeteg városi legenda kering. Mi most megmutatjuk lépésről lépésre, hogy lehet egy Epson nyomtatófejet egyszerűen otthon kitakarítani, ha már a szoftveres segítség nem használ. Bemutatjuk a fejtisztítást, ráadásul több módon is, képekkel illusztrálva. Sajnos azt le kell szögeznünk, hogy vannak olyan nyomtatófejek, amelyek már nem menthetők a nagyon régóta beszáradt illetve rossz minőségű tinta miatt, azonban minden nyomtató megérdemel még egy esélyt.

Hogyan tartsuk a tintasugaras nyomtatónkat?

Ha túljutottunk a kezdeti problémás szakaszon, mégpedig azon, hogy kiválasztottuk a nyomtatót, melyet használni szeretnénk akár otthon, akár az irodában, akkor már csak arra kell törekednünk, hogy megfelelően tároljuk, használjuk, hogy hosszútávon kiszolgálja igényeinket. Ebben a cikkünkben tippeket, tanácsokat adunk, hogy legyen a nyomtató hosszútávú munkatársunk.

Nyomtass otthon ajándék kártyát - karácsonyi bagoly kiadás

Nagyon tombol a bagoly őrület, tehát nem tehetjük azt meg, hogy kihagyjuk a piros sapkás téli baglyot az ajándék kísérő szériánkból! Saját készítésű, magyar nyelvű ajándék kártyánk ingyen letölthető pdf formátumban, magánszemélyek részére. Ezzel az aranyos ajándék kísérő kártyával biztosan azt az érzést fogjuk kiváltani az ajándékozottból, hogy "húúúúúú, de örülök"! Ha a bagoly mellé más ajándék kártyát is szeretne keresni, érdemes cikkeink között körbe nézni, hiszen rengeteg stílusos nyomtatható kártyát talál...

Nyomtass otthon ajándék kártyát - karácsonyi rénszarvas kiadás

"Kreatívkodjunk nyomtatóval" sorozatunk keretében újra saját kiadású nyomtatható ötlettel rukkolunk elő karácsony előtt: nyomtassunk otthon ajándék kísérő kártyát a csomaghoz! Nemcsak olcsó megoldás, hanem egyedi is, hiszen garantáltan nem tucat terméket fog kapni az ajándékozott! A saját kiadású ajándék kísérő kártya szettünk rénszarvas mintájú, ingyen letölthető pdf formátumban, regisztrálni sem szükséges hozzá. Előállításához nem kell más, mint egy nyomtató, olló, szalag és maga az ajándék, amire tesszük a kísérőt. A cikk természetesen nyomtatási tippekkel ellátva!

Kreatívkodjunk nyomtatóval - karácsonyi csomagolópapír

Amikor már megvan az ajándék, már csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan is csomagoljuk be. Beletehetjük egy ajándékzacskóba, ez a legkényelmesebb, mégis a legköltségesebb megoldás. Ekkor döntünk a csomagolópapír mellett: azonban mindenképpen meg kell vennünk azt boltban? Miért nem állítjuk elő otthon, nyomtatónk segítségével A4, vagy akár A3 méretben? Ingyen letölthető, egyedi csomagolópapírokat hozunk ebben a cikkben, nem is akármilyeneket: segítségükkel lekörözhetjük a boltban kapható csomagolópapírokat, a klasszikustól a modernig!

Kreatívkodjunk nyomtatóval - karácsonyi ajándékkísérő kártyák

Ahogy korábbi cikkünkben is szó volt, ajándékkísérőket a legegyszerűbb és a legolcsóbb megoldás otthon elkészíteni szeretteink számára. Előző cikkünk nem karácsonyi témájú ajándékkísérőket tartalmazott, azonban a mostani csak a karácsonyi ünnepre korlátozódik. Dobjuk fel az ajándékokat egyedi fenyőfás, baglyos vagy egyéb ünnepi hangulatú ajándékkártyával az ingyen letölthető, akár szerkeszthető nyomtatható mintáknak köszönhetően.

Kreatívkodjunk nyomtatóval - adventi naptár

Lassan itt a karácsony, azonban az ünnepeket megelőzi a készülődés. Lehet ezt rohanva, szélsebesen, mindent letudva tölteni, azonban érdemes az ünnepet élvezni, és igazi rákészüléssel várni. Erre ajánljuk az adventi naptárat: egyszerűen megvehetjük boltban, csokival töltve, azonban otthon is elkészíthetjük az ünnepvárót akár gyermekünknek, barátainknak vagy saját magunknak. Nem kell más hozzá, csak nyomtató, papír, egy kis idő, és sok naptárhoz még ajándékot sem szükséges vásárolni.

Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook