Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Kalkuláljon, mennyit spórolhat külső tartályos nyomtatóval

"Egy európai, 8000 ember bevonásával készült kutatás szerint az emberek legnagyobb “nyomtató parája”, hogy kifogy a festék. Az európai szülők 56%-a szembesült már a “nyomtató para” pillanatával, mikor otthoni nyomtatójukból kifogyott a tinta és ez 50%-uk számára jelentett problémát, hiszen nem tudták például a gyerek házifeladatát kinyomtani, stb." - írja az Epson. Nézzük meg, hogy mit is jelent külső tartályos nyomtatóval nyomtatni, és mennyit spórolhat vele.
-------------------------

KALKULÁCIÓ
(kattintson ide)

 

 

A kalkulátort az Epson készítette. Keressen minket további információért az új termékekkel, és azok előnyeivel kapcsolatban.

[i] Az összehasonlítás az IDC EMEA Hardcopy Tracker felmérése alapján (2015. negyedik negyedéves adatok), a versenytársak legjobb tíz A4-es monokróm lézernyomtatójával és multifunkciós készülékével, legjobb tíz színes tintasugaras nyomtatójával  és multifunkciós készülékével készült. A lapköltség kiszámítása az IDC EMEA Consumable Tracker (2015. második negyedéves adatok) átlagos eladási ára és a gyártók 2015 decemberében közzétett teljesítményei alapján történt.

[ii] Átlagos megtakarítás ennyi oldal nyomtatásánál, a plusz tintapalackok használatával, EcoTank nyomtatóval, beleértve a készülék árát. Az összehasonlítás egy átlagos A4-es EcoTank nyomtatóval és a tíz legjobb és legtöbbet értékesített nyugat-európai  modellel készült 2015 május és 2016 április között, a GFK adatai alapján. 
A nyomtatási költségek kiszámítása normál és xl-es tintapatronok használatával, átlagos kiskereskedelmi árak figyelembe vételével, a GFK adatai alapján ugyanabban a reference időszakban, nyugat-európai piacon készült.  

Tartalomhoz tartozó címkék: ciss