Termékek Menü
0
   

Kreatívkodjunk nyomtatóval - csokizzunk!

Kreatívkodjunk nyomtatóval - csokizzunk!

"Arról híres, hogy szereti: a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon." - ismerős? Naná, hogy Gombóc Artúrról van szó. De ez a leírás Önre is illik? Akkor cikkünk tökéletesen Önnek való!

Előre megjegyezzük, hogy nem birtokoljuk ezeket a csokoládépapír sablonokat, feltüntetjük a forrást és az alkotót is, mivel sajnos nem mi készítettük ezeket a kreatív nyomtatható egyedi csokoládé díszcsomagolásokat. A sablonok ingyen letölthetők, felhasználásuk magán célra ingyenes. Tiszteljük meg a szerzőket erőfeszítéseikért, és látogassunk el eredeti honlapjaikra is, nézzük meg, mi mást alkottak még a felsoroltakon kívül!

TIPP: a csokoládépapír sablonokat olyan papírra nyomtassuk, ami kicsit vastagabb, mint a fénymásolópapír, így időtállóbb lesz az ajándék. Ajánlott a különleges, pl. szövet hatású fotópapír használata is, így a csokoládénak egyedibb kinézetet biztosít. Azonban ha semmi más nincs kéznél, csak fénymásolópapír, természetesen az is tökéletesen megfelelő a hatás eléréséhez. A nyomtatási minőséget mindig állítsuk ilyen munkához magasabbra, így a képek jobb minőségben, azonban minimálisan lassabban készülnek el.

Macis vagy nyuszis csokipapír sablon (csoki)kockákkal
Kezdjük egy egyszerűbben elkészíthető csokoládépapír sablonnal! Segítségével igen egyszerűen egyedi, aranyos, bármilyen alkalomra adható táblás csokival kompatibilis csokoládé papírt készíthetünk, melyre kézzel is írhatunk üzenetet. A szerzőt már többször említettük korábbi cikkeinkben is, hiszen több ingyenesen letölthető nyomtatható sablonnal ajándékozta már meg olvasóit.
Szerző: mrprintables.com
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - nyuszis
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - macis

     
     
Egyedi csokoládé, díszcsomagolás
A szintén táblás csokoládéhoz való díszcsomagolás ajándéknak kiváló, hiszen a kinyomtatást követően egyszerűen a csokoládé beleburkolható, majd írhatunk rá filc segítségével egyedi üzenetet is, hiszen a csoki sablonja lehetővé teszi ezt is. Tehát egyszerűen egyedivé tudjuk tenni a csokoládét ennek az ingyenes sablonnak a segítségével - igaz, a szerző leginkább karácsonyi ajándékként ajánlja, azonban szerintünk bármilyen alkalomra kiváló.
Szerző: creaturecomfortsblog.com
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
 
     

Cicás csokipapír sablon
Egy cica kedvelőnek igazán nagyszerű ajándék egy cicás csokoládé, mely egyszerűen kinyomtatható, táblás csokira helyezhető, majd egy toll segítségével egyedi üzenetet is írhatunk rá, tehát testreszabható. A csoki cica sárga és lila színben tölthető le, névnapi ajándéknak vagy szülinapi ajándéknak is kiváló, vagy csak úgy is adható bárkinek, akit szeretünk.
Szerző: mrprintables.com
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - sárga
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - lila

 
     
Baglyos csokoládépapír - nyárutó
Ezeket a baglyos csokoládépapírokat egyszerűen elkészíthetjük otthon egy nyomtató segítségével: csak letöltjük a sablont, kinyomtatjuk egy vastagabb papírra, kivágjuk és rárakjuk a megfelelő méretű csokoládéra. A szerző ezt a sablont arra tervezte, hogy iskolakezdéskor a gyerekek ezzel ajándékozhassák meg egymást (a csoki hátulján ez szerepel angolul: remélem, hogy jó nyarad volt). Érdemes a szerző honlapján körbenézni egyéb aranyos nyomtatható sablon iránt.
Szerző: Lisa Storms
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
 
     
A csoki a lányok legjobb barátja
Pettyes, csillagos, baglyos és szülinapos sablont is találunk a szerzőnek az eredeti, angol nyelvű honlapján. Rendkívül kedves, látványos, ingyen letölthető csokoládépapírokat készített, hogy ezzel kedveskedhessünk szeretteinknek, azonban ezeket a papírokat főleg a lányok fogják értékelni.
Szerző: Pauline Molinari
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
 
     
Pöttyös - csíkos kis csokoládépapír
Nagyon egyszerűen készíthetünk igazán kedves és stílusos ajándékokat vagy akár asztalra tehető csokoládé tálat ezzel a letölthető, különböző színű és mintájú csokoládé sablonnal. Igaz, hogy az eredeti oldal angol nyelvű, azonban nem minden csokipapír tartalmaz feliratot, univerzálisan használható, ajándékozható csoki-imádóknak.
Szerző: personagiftpail
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el.
 
     

Csak úgy vagy Valentin-napra adható csokoládék
Ezen a honlapon is több csokoládépapír sablont találunk, melyek ingyenesen letölthetők: szivárványos csokipapír, valentinos csokoládépapír, bajuszos csokoládé design vagy mindenféle mintás csokoládé csomagolás. Egyszerűen, ingyen letölthető, majd fotópapírra nyomtatható, kivágható, felhasználható. Segítségével rengeteg örömet szerezhetünk barátainknak, családunknak.
Szerző: pieceofcakethebook.blogspot.hu
Eredeti honlap ide kattintva érhető el.

  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - szivárványos
  Sablon letöltés ide kattintva érhető el - bajuszos

 

Ha tetszett cikkünk, keressen meg minket Facebookon is, hiszen ott is sokszor posztolunk hasonló kreatív ötleteket.
Emelllett érdemes feliratkoznia Printer Praktikák hírlevelünkre, mert rengeteg ötletet tartalmaz levelünk,
melynek segítségével otthon, kreatívan és olcsón nyomtathatunk! 

Tartalomhoz tartozó címkék: kreatív
Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook