Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Epson L120 ITS Nyomtató

Ár:
32.000 Ft (25.197 Ft + ÁFA)
Cikkszám: C11CD76301
Elérhetőség: 50 db raktáron
Epson L120 ITS Nyomtató
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Epson T6641 Tinta Black 70ml (Eredeti) Epson T6641 Tinta Black 70ml (Eredeti)
1.900 Ft 1.700 Ft
Epson T6642 Tinta Cyan 70ml (Eredeti) Epson T6642 Tinta Cyan 70ml (Eredeti)
1.900 Ft 1.700 Ft
Epson T6643 Tinta Magenta 70ml (Eredeti) Epson T6643 Tinta Magenta 70ml (Eredeti)
1.900 Ft 1.700 Ft
Epson T6644 Tinta Yellow 70ml (Eredeti) Epson T6644 Tinta Yellow 70ml (Eredeti)
1.900 Ft 1.700 Ft
Mennyiség:

Leírás

Gyártói adatlap

Vásároljon a promócióban szereplő Epson Ecotank készülékekből 2019. december 31-ig, és éljen az Epson pénzvisszatérítéssel: akár 31.000.- forintot és visszakaphat. Részletekért kattintson ide.

A pénzvisszatérítési igénylést a vásárlástól számított 30 naptári napon belül be kell nyújtani. A promócióban csak a 16. évüket betöltött, magyarországilakosok vehetnek részt, illetve háztartásonként legfeljebb két igénylés benyújtására van lehetőség. Egy promóciós termékre csak 1 igény érvényesíthető.

 

Felhasználási javaslat

Az otthoni irodákba és a nyomtatási költségeiket csökkenteni kívánó diákok számára ideális választás az Epson legkisebb 4-színes, A4-es, külső tintatartályos (ITS) nyomtatója, amely Micro Piezo nyomtatófej-technológiát és eredeti Epson tintát használ – így a felhasználók az Epson-minőséget ultra alacsony áron élvezhetik.

 

Tinta és tartály

Az Epson L120 nyomtató csomagjában minden színből egy palack tinta található. Ahogy tehát említettük, a nyomtató nem használ tintapatront, egy tartály helyezkedik el a készülék oldalán, amibe a tinta feltölthető. Így nemcsak gazdaságos, hanem rendkívül környezetbarát is a nyomtatás.

 

Dokumentum nyomtatásról

A készülék dokumentumok, házifeladatok, leckék, receptek, dolgozatok, színezők, kimutatások, szállítólevelek, táblázatok, stb. nyomtatására kifejezetten alkalmas. A készülék összesen 4 színből keveri ki a nyomatokat: fekete, cyan, magenta és yellow színekből. Mindegyik tinta vízalapú tinta, így a nyomatok nem annyira tartósak, mint egy lézernyomat.

 

Fotónyomtatásról

A készülék inkább hétköznapi felhasználásra ajánlott, a 720x720 dpi felbontás nem biztosít magas szintű, fotólabor minőségű nyomtatást. A dokumentumokat és az egyéb hétköznapi feladatokat azonban problémamentesen ellátja, a külső tartálynak köszönhetően gazdaságosan. 

 

Garancia és származás

Epson partnerként biztosítjuk Önnek a nyomtatót: így teljesen nyugodt lehet, hiszen a készülék 100%-osan megbízható forrásból származik, magyar garanciával rendelkezik. A termékről (ahogy a webshopon található összes további termékről is) 27%-os ÁFA tartalmú számlát kap, az Ön által megadott számlázási adatok alapján. Garanciaidő: 3 év (Epson regisztrációhoz kötött).

 

Műszaki adatokat keresse feljebb, a "paraméterek" fül alatt.

Ha további információra van szüksége, keresse ügyfélszolgálatunkat, szívesen állunk rendelkezésére, hogy tényleg olyan nyomtatót vásároljon, ami igényeinek megfelel.

 

Karbantartás

A nyomtató karbantartásában, hibajavításában szervizünk készséggel áll rendelkezésére. Epson tartályos készülékek javítása, karbantartása a mi szakterületünk! Mi nemcsak áruljuk, hanem ismerjük is az Epson külső tartályos készülékeit. Legyen szó Epson tartályos nyomtató garancián túli karbantartásáról, nyomtatófej tisztításáról, hulladéktartály cseréjéről, karbantartásáról, egyéb problémák elhárításáról. Emellett fordulhat hozzánk Epson tintapatronos nyomtatók karbantartása és javítása esetén is. Nálunk nem tölt heteket a készülék, gyors, háztól házig szerviz szolgáltatásunk keretében nem kell sokáig hiányolnia a nyomtatót. A nálunk vásárolt készülékek esetén pedig kedvezményt biztosítunk a szervizelés díjából.

 

Doboz tartalma

  • 4 db 40 ml-es, színenként tölthető tintapalack (Bk,C,Y,M)
  • Nyomtató meghajtó- és kiegészítő szoftverek (CD)
  • Nyomtató
  • Tápkábel

Paraméterek

Márka Epson
Felbontás 720 x 720 dpi
USB kapcsolat Van
Szín Black
Színkezelés Színes
Beüzemelés köteles Nem
Állapot A
Mélység 298 mm
Funkciók Nyomtat
Garancia 12 hónap
Magasság 197 mm
Bemeneti tálca 1 50 lap
Bemeneti papírtálcák száma 1
Garancia helye Beküldős
Maximális papírméret A4
Maximális papírsúly 200 gramm
Max nyomtatási felbontás 720*720
Festékanyagok száma 4
Kimeneti tálca 1 lap
Teljesítmény 1-3 főre ajánlott
Elsődleges csatlakozók USB 2.0
Nyomtatónyelv GDI
Termékcsalád Epson L, Epson EcoTank
Termék főkategória Nyomtató
Sebesség Color ISO 4.5 oldal/perc
Sebesség Mono ISO 8.5 oldal/perc
Induló kellékek Induló töltettel
Kijelző típusa Nincs
Szélesség 557 mm

Hozza ki a legjobbat az Epson termékeiből!

Ismerje meg közelebbről a terméket!