Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Epson L15150 ADF A3+ multifunkciós nyomtató (3 év garanciával)

350.711 Ft 338.999 Ft (266.928 Ft + ÁFA)
3%
Az akció időtartama: 2021. 05. 12. - 2021. 05. 15.
Mennyiség:
Cikkszám: C11CH72402
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Epson L15150 ADF A3+ ITS multifunkciós nyomtató 3 év garanciával

Mi nemcsak áruljuk, hanem értünk hozzá és javítjuk is!

Tehát garanciaidő lejártát követően is tudunk segítséget adni, karbantartást, javítás biztosítani. A nálunk vásárolt készülékekre a 3 év lejártát követően szervizelési kedvezményt biztosítunk.

Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

EcoTank L15150 nyomtató

A többfunkciós EcoTank megkönnyíti az A3+ méretű feladatokat alacsony lapköltség mellett. Az A3+ feladatok gyorsan elvégezhetők a gyors nyomtatással és szkenneléssel, a két 250 lapos elülső tálcával, az 50 lapos hátsó papíradagolóval és az 50 lapos A3-as ADF-fel. Nyomtasson bárhogy: mobilnyomtatással, Ethernettel és 10,9 cm-es, fizikai gombos LCD érintőkijelzővel.

Több munka kevesebb idő alatt
Előnybe kerülhet a gyors és hatékony nyomtatóval, amellyel az első oldal 5,5 mp alatt kész1. A gyors kétoldalas nyomtatással és a nagy sebességű automata lapadagolóval a napi feladatokat is felgyorsíthatja.

Többfunkciós A3-as EcoTank
Az L15150 A3-as feladatokhoz készült A3+ nyomtatással, szkenneléssel, másolással és fax-szal. A 10,9 cm-es LCD érintőkijelzőn és a fizikai billentyűkkel könnyen navigálhat a számos funkció között.

Gazdaságosan
Spóroljon mindig, amikor ezen EcoTank nyomtatóval nyomtat hihetetlenül alacsony lapköltséggel. Más nyomtatókkal ellentétben az EcoTank nagy tintatartályokkal bír, amelyekbe alacsony árú tintapalackok valók.

Nincs elakadás
Az utántöltés minimalizálásával az EcoTank több ezer oldalt nyomtat utántöltés nélkül, míg a két A3-as papírtálca 500 lapos kapacitást kínál. Nincs kézi lapadagolás a tágas 50 lapos hátsó papíradagolóval és A3-as ADF-fel.

Nyomtatás szinte bárhonnan
Az EcoTank használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint2 alkalmazással.

Egyszerűen használható és megbízható
A nagy elülső tintatartályok feltöltése egyszerű a visszazárható, intuitív és cseppmentes tintapalackokkal. A hőmentes PrecisionCore nyomtatófej gyors, minőségi, megbízható és hatékony, és a nyomtató élettartamáig szolgál.

Lényeges jellemzők

  • Ultragyors nyomtatás és szkennelés: Akár 25 oldal/perc3
  • Rendkívül alacsony lapköltség: Gazdaságos, külső tintatartályos rendszer
  • Könnyen használható elülső tintatartály: Élvezze az egyszerű és problémamentes utántöltést a továbbfejlesztett tintapalackokkal
  • Mobilnyomtatás és csatlakoztathatóság: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és ingyenes mobilnyomtatási alkalmazások2
  • Üzleti igényekre tervezve: A3+ többfunkciós, 2 db A3-as 250 lapos elülső tálca, 50 lapos A3-as ADF

Paraméterek

Felbontás 4800 x 2400 dpi
Automatikus kétoldalas nyomtatás Van
Vezeték nélküli kapcsolat Van
Színkezelés Színes
Duplex Nyomtatás, Szkennelés/Másolás
Funkciók Nyomtat, Másol, Szkennel, Faxol
Festékanyagok száma 4
Sebesség Color 22 oldal/perc
Sebesség Mono 25 oldal/perc
Induló kellékek Induló töltettel

Ismerje meg közelebbről a terméket!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!