Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Hogyan készítsek hűtőmágnest?

Mágneses fotópapírA kreativitás évezredét éljük: egyre több terméket lehet kapni a piacon, mely segít kreativitásunk kibontakoztatásában. Ebben segít a mágneses fotópapír is. Mágneses fotópapír segítségével egyedi hűtőmágneseket készíthetünk, egyszerűen, egy számítógép és egy mindennapi tintasugaras nyomtató segítségével.

A mágneses papír egy egyszerű A4 papír, melynek a hátoldalát mágneses felülettel látták el, ezáltal úgy tapad a hűtőszekrényre, mint egy hétköznapi hűtőmágnes. A másik oldala egy egyszerű fehér felület, melyre lehet nyomtatni. A mágneses papír használata igen széleskörű lehet: lehet egyedi ajándékot gyártani segítségével, emellett marketing célra is ajánlott, hiszen szóróanyagokat, egyedi reklámot, mágneses névjegykártyát is készíthetünk segítségével.

De hogy is lehet készíteni hűtőmágnest otthon?Mágnespapírral hűtőmágnes készítése

Először is vegyünk egy mágneses fotópapír csomagot. Egy csomag 5 ív mágneses fotópapírt tartalmaz, egyenként 690g/m^2  tömeggel. Ezek a mágnes papírok A4 méretűek, azonban olló segítségével könnyen vágható méretre, formára, igény szerint.

Válasszuk ki számítógépünkön a megfelelő fényképet vagy fénykép montázst, stb., amit szeretnénk a hűtőszekrényünkön viszont látni. Megjegyzés: érdemes jó minőségű fényképet választani, hogy a kép ne legyen pixeles (kockás).

Tegyük be  a mágneses fotópapírt nyomtatónkba.

Nyomtassuk ki a fényképet a mágneses fotópapírra.

Várjuk meg a nyomtatást. Megjegyzés: a jobb minőség eléréseképp érdemes magasra állítani a nyomtatás minőségét. Ez lassabb nyomtatáshoz vezet, azonban szebb képet kapunk. Az általunk forgalmazott mágnespapírok rendkívül gyorsan száradnak.

Tegyük a fényképet a hűtőszekrényre, vagy szépen csomagoljuk be ajándéknak.

Egyszerű, nemde?

Mágnespapír mágneses fotópapír

A cikkben szereplő fényképeket a nyomtassotthon megbízásából Nagy-V. Éva készítette.