Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

T6733 magenta kompatibilis utángyártott tinta (ColorWay), 100ml (db)

990 Ft (779 Ft + ÁFA)
Szín választék
 
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Mennyiség:
Cikkszám: CW-EW810M01
Elérhetőség: Raktáron

Szeretné a nyomtatást még olcsóbbá tenni L szériás, 6 tintát használó nyomtatójával? Akkor válassza az utángyártott L szériával kompatibilis T6731-T6736 számú tintát. A palack kialakítása megegyezik a gyáriéval, ezáltal az utántöltés rendkívül egyszerű műveletté válik, azonban a tintapalack kapacitása 30ml-el nagyobb, mint a gyárié!

Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

Nyomtasson otthon T6731-T6736 utángyártott tintával! Az utángyártott tinta olcsóbb nyomtatást tesz lehetővé az amúgy is alacsony költségekkel rendelkező L szériás nyomtatókhoz. A kép illusztráció. Kérjük vegye figyelembe, hogy ha a tintát garanciális nyomtatóba tölti, a nyomtató garanciális javítását megvonhatja a nyomtató gyártója (függetlenül attól, hogy milyen hibája van a készüléknek).

A csomag tartalma (kérjük válasszon, az ár darabonként értendő):
- T6731 fekete kompatibilis PRÉMIUM utángyártott tinta palack, 100ml vagy
- T6732 cyan kompatibilis PRÉMIUM utángyártott tinta palack, 100ml vagy
- T6733 magenta kompatibilis PRÉMIUM utángyártott tinta palack, 100ml vagy
- T6734 yellow kompatibilis PRÉMIUM utángyártott tinta palack, 100ml vagy

- T6735 light cyan kompatibilis PRÉMIUM utángyártott tinta palack, 100ml vagy
- T6736 light magenta kompatibilis PRÉMIUM utángyártott tinta palack, 100ml  

A tinta kompatibilis:

Paraméterek

Epson L800,
Epson L1800,
Epson L810,
Epson L850.

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!