Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Utángyártott LC225 tinta, 100ml komplett szett

Ár:
5.960 Ft (4.693 Ft + ÁFA)
Cikkszám: INK-LC225-100ml-szett
Elérhetőség: 99 szett raktáron
Szín választék
Garnitúra - 4 szín
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db) Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db)
99 Ft
Műanyag kesztyű (1 pár) Műanyag kesztyű (1 pár)
49 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

Nyomtasson gazdaságosan, otthon, minőségi tintákkal! A komplett szett a következő színeket tartalmazza (a webshopban feltüntetett ár nem színenként, hanem szettenként értendő)

  • 100ml LC225 kompatibilis utángyártott Cyan
  • 100ml LC225 kompatibilis utángyártott Magenta
  • 100ml LC225 kompatibilis utángyártott Yellow
  • 100ml LC225 kompatibilis utángyártott  Black

A nyomtassotthon.hu figyel a minőségre és arra, hogy a felhasználók hosszútávon elégedettek legyenek a tintákkal, amelyeket használnak. Az általános utángyártott tinták általában nem büszkélkedhetnek színhűséggel (szürkés vagy zöldes nyomatok készülnek), szemcsések, csíkos nyomatok születnek, és kárt tehetnek a nyomtatófejben, emellett nem kifejezetten tűrik az egyszerű tinták a napfényt, gyorsan elhalványodnak, kifakulnak.

 Összességében:
  • gazdaságos nyomtatási technológia
  • környezetbarát megoldás
  • életteli színek, napfény ellenálló nyomatok

A prémium minőségű LC225 kompatibilis tinták kifejezetten LC225 tintapatront használó nyomtatókhoz lettek keverve, tehát a tinta nem univerzális. Ez a kiváló keverés biztosítja a kémiai stabilitást: az éles nyomatokat, a színhű képvilágot. A színek utólagos szoftveres színkalibrációjával nem is kell foglalkozni, mivel élesek és életteliek a nyomatok. 100 ml tintaszett több töltésre is elég, legyen szó tintapatronról vagy külső tintaellátó rendszerről.

Egy palack 100ml tintát tartalmaz. 

A kép illusztráció, a tintapalack külső csomagolása időközönként változik. A csomag tartalma:
  • 100ml LC225 kompatibilis tinta szett (black, cyan, magenta, yellow)
  • Töltéshez szükséges fecskendő, tű, kesztyű opcionálisan választható
A tinta szett kompatibilis: 
Brother DCP-J4120DW,
Brother MFC-J4420DW,
Brother MFC-J4620DW,
Brother MFC-J4625DW,
Brother MFC-J5320DW,
Brother MFC-J5620DW,
Brother MFC-5625DW,
Brother MFC-J5720DW.

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.