Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Otthoni/kisirodai

Rendezés:

Epson XP-900 A3 tintasugaras nyomtató

Raktáron
55.794 Ft (43.932 Ft + ÁFA)

Epson SureColor SC-P600 A3+ Fotónyomtató

Raktáron
264.406 Ft (208.194 Ft + ÁFA)

Epson L15160 ADF A3+ ITS Mfp (3 év garanciával) - használt nyomtató beszámítás

Utolsó 1 db raktáron
375.380 Ft (295.575 Ft + ÁFA)

Energiatakarékos nyomtatók irodákba és otthonra

Az irodai nyomtató használata ma már nélkülözhetetlen, elvégre napi szinten adódnak olyan feladatok, amikhez ki kell nyomtatni a dokumentumokat. A végeredmény minőségén meglátszik, ha nem a megfelelő készüléket használja, éppen ezért fontos, hogy körültekintően hozza meg a döntését. Az általunk kínált irodai nyomtatók hozzák a várt teljesítményt, egyszerűen, kényelmesen kezelhetők és könnyen be lehet szerezni hozzájuk a tonereket.

A mai digitalizált és munkaorientált világban a nyomtatás az alapvető feladatok egyike. Az irodákban, illetve az otthon kialakított munkaállomásokon is napi szinten felmerül az igény arra, hogy az online dokumentumokat papírra vigyük, a papíralapú iratokat lefénymásoljuk, beszkenneljük vagy faxoljuk. Ez pedig nem valósulhat meg egy megbízható készülék nélkül, ami 100%-ban azt az eredményt hozza, amit megfelelőnek találunk. Ugyanakkor az irodatechnológiában egyre nagyobb szerepet kap a környezettudatosság is, egyrészt a bolygónk védelme érdekében, másrészt pedig a pénzspórolás tekintetében. A modern vívmányok, találmányok nyerő választásnak bizonyulnak, ha a természettel és a pénzmegtakarítással összhangban lehet működtetni őket. A gazdaságos nyomtató beszerzése korántsem lehetetlen, hiszen a világhírű cégek, például a Canon, Epson, már kizárólag olyan készülékeket gyárt, amik teljes mértékben megfelelnek a mai kor igényeinek.

Mit jelent ez a gazdaságosság szempontjából? Azt, hogy a nyomtató használata miatt nem nő meg túlzottan az energiaszámlája és emellett a nyomtatás költsége, tehát a lapköltség is alacsony lesz. Ezek a gépek úgy lettek kifejlesztve, hogy még az átlagosnál nagyobb igénybevétel se okozzon kiemelkedő ráfizetést. Az energiatakarékos nyomtató otthonra is tökéletes választás, nemcsak az irodákba. Vannak olyan kompakt kialakítású változatok is, melyek könnyen elférnek egy kisebb méretű élettérben is. Természetesen, ha van egy külön dolgozószobája vagy alapjában véve sem okoz gondot egy termetesebb irodai nyomtató elhelyezése a lakásban, akkor bátran választhat a nagyobb méretek közül is. Ezek a nagyobb méretű és kapacitású gépek is úgy kerültek kialakításra, hogy a használatuk egyszerű és kényelmes legyen, még akkor is, ha korábban nem volt gyakorlott nyomtatóhasználó.

Az egyes modelleket folyamatosan újítják, az innovációnak köszönhetően a gépek megbízhatóan működnek és minden tekintetben meg tudnak felelni a felhasználók elvárásainak. Az általunk kínált gépek egytől egyig gazdaságos nyomtatók, amiknek a használata nem okoz zavaró ráfizetést. Ami pedig az árakat illeti, akár már néhány tízezer forintért is a birtokába kerülhet egy kompakt gép, ami kis mérete ellenére meglehetősen sok mindent tud. Nem számít, hogy a kiválasztott nyomtató otthonra, esetleg irodába kerül-e beszerzésre, mindenhol maximálisan be tudja tölteni a szerepét hosszú éveken keresztül. Ha bármilyen kérdése merül fel, esetleg szeretne részletesebb tájékoztatást kérni az egyes márkákról, modellekről, forduljon hozzánk bizalommal, segítünk, hogy az ideális gépet válassza.