Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Epson R200 kompatibilis újratölthető patron szett (tinta nélkül)

6.990 Ft (5.504 Ft + ÁFA)
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Epson T6731 Tinta Black 70ml (Eredeti)
3.451 Ft 3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Epson T6733 Tinta Magenta 70ml (Eredeti)
3.451 Ft 2.790 Ft (2.197 Ft + ÁFA)
Epson T6734 Tinta Yellow 70ml (Eredeti)
3.451 Ft 3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Epson T6735 Tinta Light Cyan 70ml (Eredeti)
3.451 Ft 3.090 Ft (2.433 Ft + ÁFA)
Epson T6736 Tinta Light Magenta 70ml (Eredeti)
3.451 Ft 3.030 Ft (2.386 Ft + ÁFA)
Epson T6732 Tinta Cyan 70ml (Eredeti)
3.451 Ft 2.690 Ft (2.118 Ft + ÁFA)
Mennyiség:
Cikkszám: R200REF-EMPTY
Elérhetőség: Raktáron
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás és Paraméterek

Nyomtasson gazdaságosabban újratölthető tintapatronnal! Az Epson R200 kompatibilis újratölthető patron (6 szín) auto reset chippel, üresen, tehát tinta nélkül vásárolható. Ezt a szettet azoknak ajánljuk, akik megelégelték a mindennapos patroncserélgetést. A patron egyszerűen újratölthető, webshopunkban válogathat a kiváló minőségű tinták és töltőszettek közül, melyekkel könnyedén megtöltheti a patronokat otthon, szakember igénybevétele nélkül.

Csomag tartalma:

 • T0481 újratölthető tintapatron tinta nélkül, ARC chippel
 • T0482 újratölthető tintapatron tinta nélkül, ARC chippel
 • T0483 újratölthető tintapatron tinta nélkül, ARC chippel
 • T0484 újratölthető tintapatron tinta nélkül, ARC chippel
 • T0485 újratölthető tintapatron tinta nélkül, ARC chippel
 • T0486 újratölthető tintapatron tinta nélkül, ARC chippel

Ha a készüléke nem ismeri fel az utángyártott tintapatronokat, akkor ezt a tintapatront se vásárolja meg!

Kompatibilis:

Epson R200,
Epson R220,
Epson R300,
Epson R320

Vásárlás előtt

Az újratölthető tintapatronok nem a nyomtató gyártók (pl. Epson) érdeme, ezek az utángyártott kellékanyagok más gyártóktól származnak. Előnye, hogy alapvetően ezek a tintapatronok „végtelenül” utántölthetők, kialakításának köszönhetően. Általában átlátszóak, így látszik az, hogy mennyi tintát töltöttünk bele, illetve olyan chippel vannak felszerelve, amelynek tintaszint figyelése újraindítható. Ezek a chipek egy megbecsült tintaszintet mutatnak, segítenek abban, hogy a nyomtatást folytathassuk (nem látja a chip, mennyi tinta van a patronban, illetve azt sem, ha közben tölt bele tintát, hiszen a chip számolja a kinyomtatott oldalak mennyiségét és ez alapján becsüli a tintaszintet). Az újratölthető tintapatronok speciálisan arra vannak kialakítva, hogy utántöltsék őket, tehát külön leválasztható gumidugóval rendelkeznek, hogy ott lehessen a tintát beletölteni egy fecskendő segítségével.

Tölthető tintapatronok előnyei:

 • Környezetbarát, hiszen kevesebb műanyag kerül kidobásra.
 • Olcsóbb a fenntartása, mivel csak tintával kell tölteni.
 • Kis kezdeti beruházást jelent – egy szett eredeti tintapatronnal egy árban van vagy kevesebb.
 • Sokszor utántölthető.
 • Megfelelő alkalmazással sokáig használható.

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott / felújított, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és doboz formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintapatront ne keverje más gyártótól származó tintapatronnal. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.

A vásárlás előtt ellenőrizze a nyomtató firmware verzióját. Ha előzőleg nem fogadta el a nyomtatója az utángyártott tintapatronokat, akkor sajnos ezt az utángyártott kellékanyagot sem fogja.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
--