Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Módolt Epson XP342 nyomtató chipless (választható opciókkal)

29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Cikkszám: XP342-MODOLT
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat
Termék címkék:
chipless

Leírás

Áttekintés

Hatékony és valóban megfizethető
Mit szólna ahhoz, ha azt mondanánk, hogy létezik megfizethető nyomtató, alacsony fenntartási költséggel? Ez a készülék az!
Használata egyszerű, kényelmes, és nem utolsósorban gazdaságos.
A készülék nem fog panaszkodni arra,  hogy nem eredeti tintapatron van benne.

Ez a készülék olyan módosításon esett át, ami miatt bármilyen régebbi, formára hasonló tintapatront elfogad. Így használható pl. T0711, T1281, T1291, T0801, T2711, T1301, stb. tintapatronnal, legyen az eredeti vagy utángyártott, a lényeg, hogy a tintapatron kinézetileg és méretileg stimmeljen. Azonban a készülékben nincs tintaszintfigyelés! Úgy működik, mint egy gyári külső tartályos nyomtató. Ha nem választ hozzá kiegészítő terméket, csak a nyomtató kerül kiküldésre! Ekkor Önnek szükséges megoldani a kellékanyag ellátást. Az általunk forgalmazott kiegészítő termékek biztos megoldást nyújtanak a gazdaságos nyomtatásban, Szublimációs nyomtatásra is alkalmas! Az akciós ár akkor érvényes, ha tőlünk választ kiegészítő terméket.

Előnyök:
enlightenedEpson XP-342 nyomtató - választható kiegészítőkkel
enlightenedGazdaságos nyomtató - alacsony kezdeti befektetési költség
enlightenedHasználata egyszerű - nincs több tintapatron
enlightenedBevezető áron

 

Fontos tudnivalók:
enlightenedEpson XP-342 nyomtató az Epson terméke, azonban a módosítás nem gyári beavatkozás, mi végezzük egyedileg minden készüléken
enlightenedHasználata kényelmes, azonban két dologra szükséges figyelni: sose fogyjon ki a tinta, és soha ne frissítse a nyomtató szoftverét (a nyomtató frissítést követően gyári patronos megoldásra áll vissza)
enlightenedKérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre - Magyarországon egyedülállóan forgalmazzuk

Választható

enlightenedÚjratölthető tintapatronnal (tinta nélkül vagy eredeti tintával vagy ColorWay tintával vagy pigment tintával)
enlightenedKülső tartállyal
(tinta nélkül vagy eredeti tintával vagy ColorWay tintával vagy pigment tintával)

Ha újratölthető tintapatront választ, hogy működik?
Az általunk forgalmazott újratölthető tintapatron ehhez a készülékhez azért előnyös, mert a tintapatronban nincs semmi, ami meghibásodhat: annyiszor tölti meg, ahányszor szeretné. A tintaszintfigyelés mindig teli szintet mutat, így Önnek szükséges időszakonként ellenőriznie a tintaszintet a patronon (ki kell venni). Nem kell bíbelődnie a tintaszint manuális újraindításával, így extra kütyük vásárlása sem szükséges. Amikor szükséges, újratölti a tintapatront.

Ha külső tartályt választ, hogy működik a külső tartály?
Ez a készülék egyszerű működéssel rendelkezik: a külső tartályból nyeri a tintát. Önnek az a dolga, hogy időszakosan figyelje a tintaszintet és ne hagyja azt kifogyni. A nyomtató ezen változata tehát nem használ patront.
A tinta utántöltése egyszerű, ergonomikus. Választhat tinta nélküli változatot, azonban választhat ColorWay vagy eredeti tintával töltött tartályt illetve pigmentes tinta változatot is. Ha tintával töltve kéri a tartályt, a kezdő tintamennyiséggel nemcsak a megszokott 100 oldalt nyomtathatja ki, hanem több ezer oldalra becsülhető a kinyomtatott oldalak száma. Ha speciális tintával, pl. szublimációs tintával szeretne nyomtatni, érdemes üres tintatartályt kérni hozzá.

 

Áttekintés

Mobil nyomtatás
Használjon akár okostelefont vagy táblagépet, a vezeték nélküli nyomtatást és szkennelést biztosító iPrint alkalmazás1 az eszközök széles választékára tölthető le. A lehetőségek itt nem érnek véget, az Epson Email Print1 segítségével a világon bárhonnan1 lehet nyomtatni. Ehhez csak el kell küldeni a nyomtatónak a dokumentumokat és a fényképeket e-mailben. A kreatív gondolkodású felhasználóknak szánt Creative Print1 alkalmazással közvetlenül a Facebookról nyomtathat fényképeket, egyedi üdvözlőkártyákat és levélpapírokat hozhat létre, illetve a fényképeket kifestőkönyvsablonná alakíthatja. A további sokoldalúság érdekében a Wi-Fi Direct szolgáltatás egyszerű nyomtatást tesz lehetővé kompatibilis vezeték nélküli eszközökről, anélkül, hogy csatlakozni kellene egy vezeték nélküli hálózathoz.

Nyomtatás PC nélkül
Egyszerűen helyezzen be egy memóriakártyát, és a 3,7 cm-es, színes LCD kijelző és az informatív menüpontok segítségével máris számítógép nélkül is nyomtathat fényképeket.

Helytakarékos
A stílusos és kompakt XP-342 nyomtató kis méretű és könnyű kialakításának köszönhetően nem foglal el sokat az értékes asztalterületből.

Nyomtató jellemzők

 • Kis méretű, multifunkciós készülék
  Takarítson meg helyet, pénzt és időt
 • Wi-Fi és Wi-Fi Direct
  Vezeték nélküli nyomtatás hálózattal vagy hálózat nélkül
 • Mobil nyomtatás
  A nyomtatás és a szkennelés szabadsága szinte bárhol1
 • 3,7 cm-es színes LCD kijelző
  Másoláshoz, szkenneléshez és számítógép nélküli nyomtatáshoz memóriakártyáról
Figyelem! Setup tintapatron nem tartozék!
Minden egyes módolt nyomtatót egyedi megrendelés alapján készítünk össze, kérjük, ezt vegye figyelembe megrendeléskor, illetve a szállítási idő kalkulálásakor.
 
1. – Az Epson iPrint és az Epson Creative Print funkciókhoz vezeték nélküli kapcsolat és az Epson nyomtatási alkalmazások szükségesek. Az Epson Email print és az Epson Remote Print Driver szolgáltatás internetkapcsolatot igényel. További információkért, valamint a támogatott nyelvek és eszközök listájáért látogasson el a www.epson.hu/connect weboldalra.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!