Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Epson szublimációs tinta fekete, 100ml kiszerelés (utángyártott) KIFUTÓ TERMÉK,

Ár:
4.000 Ft (3.150 Ft + ÁFA)
Cikkszám: EPSUB-BK-100
Elérhetőség: 227 db raktáron
Szín választék
 
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db) Fecskendő + tű tinta töltéshez (1 db)
99 Ft
Műanyag kesztyű (1 pár) Műanyag kesztyű (1 pár)
49 Ft
Mennyiség:

Leírás és Paraméterek

 KIFUTÓ TERMÉK! Kérjük vegye figyelembe, hogy a tinta nem eredeti Epson tinta, hanem utángyártott tinta, tehát nem az Epson terméke.

Aki szublimációs tintát keres, egy olyan lehetőség után kutat, hogy különböző felületekre nyomtathasson, nemcsak papírra: szublimációs tinta segítségével széleskörűen nyomtathatunk poliészter textilekre, ajándéktárgyakra, bögrékre, kulcstartóra, telefontokra, stb. A felhasználásnak csak a fantázia szab határt. Kérjük vegye figyelembe, hogy a tinta nem eredeti Epson tinta, hanem utángyártott tinta, tehát nem az Epson terméke. Ezért a gyári ICC profil nem megfelelő hozzá, sajnos mellélekelni nem tudunk. Ez szinte a legolcsóbb utángyártott szublimációs tinta Magyarországon.

A csomag tartalma:
- 100ml Epson kompatibilis fekete
tinta

A tintához adunk ajándékba tűt, fecskendőt és kesztyűt is, hogy az Epson nyomtató tintapatron vagy CISS rendszer töltése egyszerű legyen. A tinta kompatibilis minden Epson piezo-nyomtatófej technológiát használó nyomtatóhoz. Ha elkötelezte magát egy tinta mellett, akkor ne keverje azt, hiszen a különböző gyártótól származó tinták különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, ez a nyomtatófej károsodása miatt fontos. Emellett a szublimációs tinta más kémiai összetevőkkel rendelkezik, mint egy hagyományos dye alapú asztali nyomtató tinta, ezért az azzal történő keverése egyáltalán nem ajánlott. 

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.