Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Epson T7891-T7894 kompatibilis újratölthető tintapatron szett

Ár:
13.990 Ft (11.016 Ft + ÁFA)
Cikkszám: T7891-REFILLCART-SZETT-
NEM KAPHATÓ! A termék vagy kifutott vagy új cikkszámon érhető el.
Ekkortól:
2019-01-02

Leírás és Paraméterek

 

Jelenleg is használ egy Epson Workforce nyomtatót vagy vásárlás előtt áll, azonban az eredeti tintapatron szett ár miatt nem vásárol vagy spórol a nyomtatással? Akkor a megoldás az újratölthető tintapatron szett. Az Epson T7891-T7894 kompatibilis, chippel rendelkező  újratölthető tintapatron szett előnye, hogy kényelmesen, vizuális kellemetlenség, pl. nyomtató megbontás nélkül használhatja a patronokat, ráadásul az eredeti tintapatron ár töredékkért.

Teendő: vásárlást követően kibontja a tintapatron dobozát, kiveszi a tintapatront a fóliákból, feltölti tintával, és a használati útmutató szerint behelyezi a tintapatront a nyomtatóba - ahogy egy normál patroncserénél is tenné. Ha a tintapatron kifogy, egyszerűen kiveszi a kifogyott patront, feltölti tintával, majd használja újra. A patronok tintaszintje nem indul újra, szürke marad (nem eredetinek írja ki a nyomtató), de nyomtathat tovább. A tintapatron chipjeihez reseter nem szükséges. Önnek azonban szükséges figyelnie azt, hogy a tintapatron mennyire van feltöltve tintával.

A csomag tartalma:
- 1 db Epson T7891 fekete kompatibilis újratölthető tintapatron tinta nélkül
- 1 db Epson T7892 cyan kompatibilis újratölthető tintapatron tinta nélkül
- 1 db Epson T7893 magenta kompatibilis újratölthető tintapatron tinta nélkül
- 1 db Epson T7894 yellow kompatibilis újratölthető tintapatron tinta nélkül

Csomagolás: fólia.
Chip típusa: V2 verzió.

 

Kompatibilis: