Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Utángyártott HP920 tinta, 200ml (dye)

1.780 Ft (1.402 Ft + ÁFA)
Szín választék
Kérjük válasszon!
Kérjük válasszon!
Kiszerelés:
Az alábbiakat javasoljuk a termékhez:
Mennyiség:
Cikkszám: INK-HP920-200ml-db
Elérhetőség: Raktáron
Akár 24 órán belüli kiszállítás
Nem tetszik? 14 napon belül visszaküldheti!
Segítőkész ügyfélszolgálat

Leírás

Nyomtasson gazdaságosan, otthon, minőségi tintákkal! A HP920 tinta dye tinta, a következő színekben, 200 ml kiszerelésekben kaphatók (az ár színenként értendő, a színeket a 'Kiszerelési' listából választhatja ki):

  • HP920: Black 200ml
  • HP920: Cyan 200ml
  • HP920: Magenta 200ml
  • HP920: Yellow 200ml

A tinták standard minőségűek, hosszútávon is tökéletesen használhatók, igénybe vehetők akár dokumentum, akár illusztrációk, ábrák, hétköznapi dokumentumok nyomtatásra is. Ha fotónyomtatásra használná a készüléket, a prémium kategóriás tintáinkat ajánljuk. A csomag tartalma:

  • Kiválasztott 200 ml HP920 tinta
  • Töltéshez szükséges fecskendő, tű, kesztyű opcionálisan választható

Kompatibilis: 

Paraméterek

HP Officejet 6000
HP Officejet 6500
HP Officejet 6500A
HP Officejet 7000

Típusjelölés, felelősségvállalás

A leírásban, illetve a terméken feltüntetett OEM / BRAND márkanevek, típusjelzések az azokat bejegyzők tulajdonában vannak, kizárólag a könnyebb azonosíthatóságért kerültek feltüntetésre. A termék utángyártott, a termék képe illusztráció, a gyártó fenntartja a lehetőségét a termék címkéjének, kinézetének és palack formájának változtatására, fejlesztésére.

A tintát ne keverje más gyártótól származó tintával, illetve ne használja egy időben más gyártó tintájával, vagy más bázisú tintával. A nyomtatóban keletkező esetleges károkért felelősséget nem vállalunk. Ha utángyártott kellékanyag gyártót cserél, csak szettben tegye, darabonként ne cseréljen! Bármilyen utángyártott kellékanyagot is használ, bármilyen márkát, gyártót, stb., annak teljes lecserelésekor végezzen fejtisztítást a nyomtatón (szoftveres tisztítás és fejtisztítófolyadék használata is ajánlott), hogy a nyomtatási problémákat elkerülhesse.

Utángyártott HP 301 tinta, 100ml

Raktáron
890 Ft (701 Ft + ÁFA)

Utángyártott HP364 tinta, 100ml

Raktáron
890 Ft (701 Ft + ÁFA)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!