Termékek Menü
0
   
Ön itt jár: > >

Kapcsolat

Általános információ kérés
E-mail: 
info@nyomtassotthon.hu
Központi e-mail címünk, melyre várjuk levelét, ha bármilyen kérdése felmerül termékeinkkel kapcsolatban. A legrészletesebb tájékoztatót nem telefonon, hanem minden esetben e-mailen tudunk biztosítani.

 

Megrendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdések, információk
E-mail: 
rendeles@nyomtassotthon.hu
Erre az e-mail címre várjuk levelét, ha kérdés merül fel megrendelésével, szállítással kapcsolatban. Ha rendelésében hibát fedezett fel, vagy adatmódosításra van szükség, szintén itt jelezheti.

 

Szerviz és technikai kérdések, információk
E-mail: 
support@nyomtassotthon.hu
Ha jelenlegi nyomtatójával, kellékanyagával problémája akad, a hibabejelentést e-mail formájában adja le, a telefonos ügyfélszolgálat a hibaelhárításban, szervizelésben nem tud felvilágosítást és segítséget adni. Kérjük e-mailben jelezze a vásárlási nevet, a dátumot, ha tudja, illetve azt írja le, hogy mit tapasztal a nyomtatón.

Ügyfélszolgálat hívható:

0620/43-83-42-3*


Hétfőtől péntekig: 09.00 - 17.00

(*Külföldi számot, illetve rejtett, privát számot nem fogadunk.
Telefonon történő rendelés feladást nem tudunk biztosítani a hibázás elkerülése végett.
Köszönjük a megértést.)


Webshop üzemeltetője: Viva 96 Bt.
Webshop székhelye: H-2161 Csomád, Fóti utca 4. (székhely, személyes átvétel nem lehetséges)
Cégjegyzékszáma: cg. 13-06-033819
Nyilvántartásba vevő hatóság: Budapest Környéki Törvényszéki Cégbíróság
Elérhetőség: info@nyomtassotthon.hu
Telefonszám: 0620/43-83-42-3
Adószám: 28880664-2-13
Bankszámlaszám: 10101346-39453800-01004007 Budapest Bank
Webshop nyelve: magyar
Webshopban forgalmazott termékek: nyomtatók, nyomtatókellékek


Bemutatkozunk

Webshopunk azzal a céllal jött létre, hogy a felhasználókkal megismertesse a költséghatékony, igazán minőségi nyomtatás örömeit. Mindenki ismeri a nyomtató vásárlás sztereotípiáit: ha valamilyen nyomtató ajánlat jól hangzik, biztosan drága a hozzá való patron, tinta, alkatrész is. Ez nem minden esetben igaz. Szeretnénk megkönnyíteni a diákok jegyzetnyomtatási problémáit, a családi fényképek kinyomtatása körüli hercehurcákat, a megtanulhatatlannak tűnő újratöltési praktikákat. Nemcsak válogathat gazdaságos termékeinkből a fotelból hátradőlve, de cikkeinkből, tanulmányainkból könnyen elsajíthatja a problémák megoldását, tippeket, trükköket mutatunk be, hogy az egyszerű mindennapi nyomtatás se legyen probléma, a kreativitását könnyen kiélhesse, s hogy azt mondhassa barátainak: nyomtass Te is otthon!

Menü
Gond van? Nincs!

NEM ELÉGEDETT? 14 napon belül visszaküldheti a csomagot, még akkor is, ha kipróbálta a terméket! Foxpost csomagautomata választása esetén visszaküldési költség sem terheli. A tájékoztatás nem teljes, részletek itt.

Nem használta fel?


Nem használta fel, amit vett? Nálunk lehetősége van (a 14 napos elálláson kívül) a vásárlástól számított 30 napon belül a termék visszaküldésre, amennyiben az bontatlan, sértetlen, újra eladható állapotban van. Részletek itt.

Szállítási módok

FoxPost csomagautomata átvétel: 799.- forint most akciós 590.- szállítási díjjal vehető igénybe, kényelmesen kivehető az automatából a termék. Akár sorbanállás nélkül intézheti, bankkártyával fizetve (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).  Nyomtató sajnos méreténél fogva így nem átvehető. A csomag átvételére az automatába érkezést követően 3 nap áll rendelkezésére.

GLS Csomagponttal történő kiszállítással is kérheti csomagját. Kényelmes megoldás. Bruttó 960.- szállítási díjjal vehető igénybe, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenesen választható. Nyomtató sajnos méreténél/súlyánál fogva így nem átvehető.
 

Pick Pack Pontos átvétel: 990.- forint szállítási díjjal rendelkezik, kényelmes megoldás, ha nem szeretné várni a futárt (ingyenes szállítás bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén).


GLS futárszolgálattal történő kiszállítással, az ország egész területén, 1.390-1.590.- szállítási díjjal, bruttó 30.000.- forint feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás.  Szállítási díjakért kattintson ide!

Partnerünk


Fogyasztó Barát: webshopunk a Fogyasztó Barát közösség tagja. Ismerje meg jogait játékosan!

Válasszon jól!
Facebook