Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.

Viszonteladó

Jelentkezzen viszonteladói programunkba!Leginkább az alábbi gyártók termékeiben tudunk kedvezőbb árakat biztosítani, azonban más, egyedi igény szerint is törekszünk a versenyképes árak megadására.

---

canon logoCanon kiemelt partnerként elmondhatjuk, hogy a Canon a szívügyünk: ár - érték arányban kiváló minőséget biztosít mind a tintasugaras nyomtatás terén, mind a lézernyomtatás terén, így biztosan mindenki megtalálja a számítását.

A Canon tonerek a Canon lézernyomtatókkal történő problémamentes működéshez készültek, ezzel biztosítva a gyors beégetési teljesítményt, illetve a minden elvárásnak megfelelő csúcsminőségű nyomatokat. Eredeti Canon tonerkazetták vásárlásakor biztos lehet abban, hogy a kazettával a Canon által ígért mennyiségű oldalt biztosan ki tudja nyomtatni.

Eredeti tintapatronnal garantálható élénk nyomatokat készíthet, Canon garanciával. Tipp: ha ragaszkodik az eredeti tintapatronhoz, csökkentse eredeti Canon tintára fordított költségeit a legtöbb patronnál elérhető, nagy kapacitású XL és XXL kazettákkal, amelyek segítségével többet nyomtathat kevesebbért. Ha nem találja az Ön patronjának magasabb kapacitású változatát, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

A Canon fotópapírokat érdemes kipróbálni: találja meg az igényeinek megfelelő Canon tintasugaras nyomtatóhoz való fotópapírt, legyen szó kiállításra szánt profi stúdiónyomatokról vagy gyermekeknek készülő kreatív projektekről. A lényeg: Canon minőség, tartós nyomathordozó.

nyomtassotthon.hu logoA NyomtassOtthon.hu saját márkás termékei kifejezetten ügyfeleink igényét figyelembe véve, egyénien gyártatjuk le. A gyártást követően teszteljük és csak ezt követően kerülhet forgalomba. Így biztosítjuk a magas minőséget, elérhető áron. Szeretnénk, ha a nyomtatásba vetett hitünk és szenvedélyünk átadhatnánk ügyfeleink részére, és nemcsak egy mindennapi, unalmas, feltétlenül szükséges eszközt látnának a nyomtatásban.

 

A ColorWay ügyel a fogyasztói pénzügyekre, igényre, elvárásokra. Ezért megoldásokat és termékeket kínál kiváló minőségű nyomtatáshoz, elfogadható áron. A Colorway nagyra értékeli az egyéniség kifejezését, a szakmai növekedés elérését, az új piacok meghódítását, valamint a sikeres munka boldogságának érzését. A  ColorWay társadalmilag tudatos márka, amely támogatja a sportot, a művészetet és a fiatal álmokat.

A NyomtassOtthon.hu 2012 óta forgalmazza a ColorWay termékeit, és a gyártóval történő közvetlen kapcsolat miatt jóval kedvezőbb áron tudjuk a termékeket forgalmazni. Emellett a gyártói garancia biztos hátterével vásárolhatja meg a terméket. Elégedettségi garanciával áruljuk a ColorWay termékeket és mennyiségi kedvezményeket tudunk biztosítani.

Rendezés:

COLORWAY Hi Glos Ph paper A4 180g 100db

Raktáron
3.359 Ft 3.190 Ft (2.512 Ft + ÁFA)