CISS

A CISS az olcsó nyomtatás megtestesítője. Maga a CISS szó a "Continuous Ink Supply System" szóból ered, magyarul Folyamatos Tintaellátó Rendszert jelent. Magyarországon egyre jobban tért hódít magának, hiszen ezzel a módszerrel a nyomtatás költséghatékonyabb, gazdaságosabb, emellett nem kell állandóan a patroncserével foglalkozni. A rendszer alapötlete a külső tartály, melyben a tinták tárolódnak, ez a külső tartály pedig közvetlenül hozzá van kötve a nyomtatóba található patronokkal. Fenntartása gazdaságos, erről győződjön meg webshopunkat böngészve, illetve amennyiben a témában el szeretne merülni, böngéssze blogunkat!

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A külső tartály elhozza a gazdaságosságot a nyomtatásban

A CISS rendszer, másnéven a külső tartály a legolcsóbb nyomtatást teszi lehetővé: a nyomtató tintapatronjai egy tintaellátó csövön keresztül kapják a tintát a külső tartályból. Ezáltal vagy meghosszabbítható a tintapatron élettartama vagy pedig soha többé nem szükséges drága tintapatron cserére pazarolni az időt és a pénzt (nyomtató függő).

A CISS rendszer utólag is beépíthető tintasugaras nyomtatóba, így a nyomtatás olcsón, költséghatékonyan megoldható akár irodai nyomtatás, akár otthoni nyomtatás esetén. Ez a megoldás sajnos lézernyomtatóba nem, csak tintasugaras nyomtatóba építhető. Leginkább Canon, Epson és Brother nyomtató esetén ajánljuk a külső tartály utólagos beépítését.

A külső tartályos nyomtatók nemcsak gazdaságos nyomtatást tesznek lehetővé, de rendkívül környezetbarát megoldás is: nem szükséges a tintapatronokat pár milliliter töltöttség után kidobni, és ezzel halmozni a műanyag szemétdombot. A tartály újratöltése tintával lehetséges, melyek 50ml, 70ml, 100ml, 140ml és 200ml kiszerelésben kaphatók - egyes tartályokba pedig nemcsak utángyártott, hanem eredeti tintát is lehet tölteni, így még az eredeti tinta megbízhatóságáról és színtartósságáról sem szükséges lemondani.