Kedves Látogatónk! Ahogy más webshopok is, mi is cookie-kat használunk a felhasználói élmény fokozása érdekében. Kérjük, ha elfogadja, nyomja az "Elfogadom" gombot. A beállítások módosításánál pedig megadhatja, mely cookie használatát engedélyezi. További információkat Adatvédelmi tájékoztatónk nyújt.
Termékek Menü

Szállítási információk

Canon TS205 nyomtató

Ár:
10.390 Ft (8.181 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 2319C006AA
Canon TS205 nyomtató
NEM KAPHATÓ! A termék vagy kifutott vagy új cikkszámon érhető el.
Ekkortól:
2019-11-26

Leírás

Ez a kompakt, elegáns formatervezésű, egyszerű USB-csatlakoztathatóságú hétköznapi nyomtató praktikus és költséghatékony választás mindenkinek, aki problémamentesen szeretne gyönyörű, szegély nélküli, 4x6" méretű fényképeket és jó minőségű dokumentumokat nyomtatni otthonában.

Canon TS205 legfontosabb tulajdonságok, funkciók:

  • Szegély nélküli nyomtatás
  • Hátsó papíradagolás
  • Automatikus bekapcsolás
  • Csendes mód
  • My Image Garden
  • Fényképnyomtatási sebesség: Szegély nélküli, 10×15 cm-es méretben: körülbelül 65 másodperc
     

Garancia és származás

Kiemelt Canon partnerként biztosítjuk Önnek a nyomtatót: így teljesen nyugodt lehet, hiszen a készülék 100%-osan megbízható forrásból származik, magyar garanciával rendelkezik. A termékről (ahogy a webshopon található összes további termékről is) 27%-os ÁFA tartalmú számlát kap, az Ön által megadott számlázási adatok alapján. Garanciaidő: 1 év.


Műszaki adatokat keresse a "paraméterek" fül alatt.

Ha további információra van szüksége, keresse ügyfélszolgálatunkat, szívesen állunk rendelkezésére, hogy tényleg olyan nyomtatót vásároljon, ami igényeinek megfelel.

 

 

Milyen tintapatront ajánlunk a Canon Pixma TS205 nyomtatóhoz?

 

 

 

 

Hozza ki a legjobbat a Canon termékekből!